Justering i treningstidene for vinteren 2016/2017

Vi justerer klokkeslettene for enkelte årganger på mandager og onsdager.

Kjøp de myke pakkene fra HUK

Nå kan du kjøpe HUK-effekter på mandag 14, onsdag 16 og torsdag 17. november mellom klokken 17.45 og 19.15 på Bygdøhus. Bli med og farg Bygdøy rød. NB: Må ikke forveksles med Trump-effekter.

Velkommen til verdidugnad i HUK

Hvilke verdier skal HUK stå for? Det bestemmer du hvis du kommer på verdidugnad torsdag 8. november klokken 18.30 på Bygdøhus. Ja, det blir servering.

HUK-akademiet blander jente- og guttetreningene

Akademitreningene på mandag og torsdag for GJ07-08 åpnes nå for både gutter og jenter begge dagene. Det betyr at de som vil kan trene to ektra dager i uken og de som ikke kan den ene dagen får trene den andre. (Foto: Morten Dybdahl)

Ivrigtreninger med Petrit og Knut! Meld på

HUK introduserer et nytt treningstilbud for ivrige gutter og jenter på tvers av alderstrinn. Tilbudet er myntet på de som vil trene mer enn det ordinære treningstilbudet og som er motivert for å utvikle seg som fotballspillere. Det stilles ingen krav til ferdighetsnivå, men det er nødvendig med indre motivasjon og vilje til å følge trenernes instruksjoner (Foto: Erik Johansen).

Nye treningstider for høst/vinter 2016/2017

Etter det slitsomme sommerhalvåret med kvelende varme og blodtørstige insekter kan vi endelig markere kuldens inntog med nye treningstider.

Her er vinnerne av HUK-lotteriet

27 vinnere i HUK-lotteriet får hyggelige overraskelser

HUK stiller seks lag i Norway Cup

HUK skal farge Ekebergsletta i rødt, hvitt og rødt. Se når alle kampene spilles her. Ikke kast bort tiden på Huk når du kan se HUK.

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products