Ny styreleder og nytt/nye styremedlemmer søkes

Tre medlemmer av HUKs styre har bestemt seg for å sende stafettpinnen videre til nye frivillige. Det gjelder styreleder Arne Thommessen som trapper ned til menig styremedlem, kasserer Alexander Steffens og styresekretær Thomas Berntsen som trer ut av styret etter flere års innsats for barn og unge på Bygdøy. Valgkomiteen søker derfor etter to personer som kan fylle rollene som styreleder og kasserer. Det er også behov for frivillige som kan ta ansvar for enkeltprosjekter eller ansvarsområder. Det er bare å melde seg selv hvis man ønsker å gjøre en innsats eller melde inn forslag til valgkomiteen.

Nye treningstider fra mandag 23. oktober

Treningstidene for høsten 2017 og vinteren 2018 varer til rundt sesongstart i april 2018.

Vinnerne i HUK-lotteriet 2017

Det var stor dramatikk under trekningen i årets HUK-lotteri. To familier vant to premier hver og to brødre solgte loddet med toppgevinsten og fjerdeplassen. Det viser at det kan lønne seg (det trenger ikke lønne seg) å kjøpe mange lodd fra samme loddbok.

Værguder smiler til HUK

Det er meldt bra vær på familiedagen på Bygdøhus søndag 3. september. Vi starter klokken 13.00 og holder på til siste lodd er trukket rundt klokken 15.30. Her blir det lek og moro for barn og voksne i alle mentale aldre.

Husk møtet om Prosjekt 2017

Hvis du vil vite mer om Prosjekt 2017 kan du komme på informasjonsmøtet på Bygdøhus tirsdag 22. august klokken 18.00.

Banen stenges fra 11. juli.

Det støtdempende materialet under kunstgressmatten skal byttes ut i løpet av juli måned. Tirsdag 11. juli starter arbeidet med å fjerne det nåværende støtdempende laget. Fra rundt 21. juni blir det nye støtdempende materialet lagt på. All aktivitet på banen innstilles fra 11. juli og til kunstgresset er lagt tilbake på plass.

Sommertreninger i juli for GJ 2006 og eldre (mandager og torsdager)

Sportslig leder, Knut Rød, holder treninger på mandager og torsdager frem til Norway Cup i slutten av juli. Treningene begynner klokken 16.30 og varer til klokken 18.00. Dette er en god mulighet til å vedlikeholde formen i ferien hvis dere er i Oslo i løpet av juli. Treningene er beregnet for spillere født i 2006 eller tidligere.

Miniturnering for GJ10 på Bygdøyhus i dag fra 10.00 - 13.30

Stor fotball forventes på Bygdøyhus i dag. Både Huks-spillere og dommere i aksjon når halve Oslos (kanskje litt færre faktisk) syvåringer møtes til fotballturnering. Se kampoppsettet her.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift