Påmelding til fotballakademiet

Vi starter akademitreninger på onsdager for spillere født mellom 2008 og 2010.

Påmelding til fotballskolen

Nå er er det bare å melde seg på til fotballskolen i siste uken før skolestart fra 13. til 17. august. I år kan spillere født i 2006 til 2011 melde seg på.

Ny styreleder og nytt/nye styremedlemmer søkes

Tre medlemmer av HUKs styre har bestemt seg for å sende stafettpinnen videre til nye frivillige. Det gjelder styreleder Arne Thommessen som trapper ned til menig styremedlem, kasserer Alexander Steffens og styresekretær Thomas Berntsen som trer ut av styret etter flere års innsats for barn og unge på Bygdøy. Valgkomiteen søker derfor etter to personer som kan fylle rollene som styreleder og kasserer. Det er også behov for frivillige som kan ta ansvar for enkeltprosjekter eller ansvarsområder. Det er bare å melde seg selv hvis man ønsker å gjøre en innsats eller melde inn forslag til valgkomiteen.

Nye treningstider fra mandag 23. oktober

Treningstidene for høsten 2017 og vinteren 2018 varer til rundt sesongstart i april 2018.

Vinnerne i HUK-lotteriet 2017

Det var stor dramatikk under trekningen i årets HUK-lotteri. To familier vant to premier hver og to brødre solgte loddet med toppgevinsten og fjerdeplassen. Det viser at det kan lønne seg (det trenger ikke lønne seg) å kjøpe mange lodd fra samme loddbok.

Værguder smiler til HUK

Det er meldt bra vær på familiedagen på Bygdøhus søndag 3. september. Vi starter klokken 13.00 og holder på til siste lodd er trukket rundt klokken 15.30. Her blir det lek og moro for barn og voksne i alle mentale aldre.

Banen stenges fra 11. juli.

Det støtdempende materialet under kunstgressmatten skal byttes ut i løpet av juli måned. Tirsdag 11. juli starter arbeidet med å fjerne det nåværende støtdempende laget. Fra rundt 21. juni blir det nye støtdempende materialet lagt på. All aktivitet på banen innstilles fra 11. juli og til kunstgresset er lagt tilbake på plass.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift