Tobben og Victor i KM på Lørenskog

Helgen 4. og 5. november gikk Kretsmesterskapet for Oslo og Akershus av stabelen på Lørenskog. Det var bare 2 spillere fra Oppegård med denne gangen, men de gjorde det bra.

Fredagsrankingen for november: Aslak opp i tet

Aslak Vengbo vant alle sine 4 kamper, fikk 7 nye poeng, og gikk opp i teten foran Axel Ørmen på 2. og Jesper Schwartz og Claus Tjelle (Askim) på delt 3.

Kjemper om plass i 4. divisjons A-sluttspill

4 Oppegård-lag var i aksjon i 3. og 4. divisjon i helgen. Oppegård 2 (bildet) er med i kampen om å bli blant de 3 beste i sin avdeling, og dermed spille om opprykk sammen med de 8 andre beste lagene fra grunnspillet i 4. divisjon.

Hanna på landslaget + på toppen av Dameserien

Hanna Hovden fra bordtennisgruppa i Oppegård IL har blitt tatt ut for å spille på kadett-landslaget i en turnering på Kypros 18.-19. november! Forrige helg spilte hun også i dameserien for første gang som del av Fornebus damelag (på bildet er Hanna nr. 3 fra venstre).

Bordtennisgruppa i Bodø på Norgescup

Mange gode plasseringer og kamper for Oppegård-spillerne våre i Bodø i helgen. Både Christoffer Wibe, Hanna Hovden og Aslak Vengbo tok seg helt til kvartfinaler, og de andre Oppegård-spillerne spilte også meget godt.

5. divisjon i gang for Oppegård 6

Første samlerunde i 5. divisjon avdeling C ble spilt i helgen. Fredrik Klausen, Josefine Fleischer og Bjørn Tøgard gjorde en kjempebra innsats for Oppegård 6 mot svært gode lag til å være 5. divisjon.

Mye gult og svart i Regionscup 1

På tross av høstferie og skader var såpass mange som 15 Oppegård-spillere i sving i helgens Regionstevne på Lørenskog. Blant disse var to av våre nyeste spillere Casper Åkerlund og Kasper Fagerli (bildet).

Oppegård debut i 1. divisjon

Første helgen i høstferien (30. september og 1. oktober) tok Jesper Walton, Axel Ørmen, Jesper Schwartz og Aslak Vengbo turen til Harestua der første seriehelg i 1. divisjon skulle avholdes. Alle lagene skulle spille 4 lagkamper hver (2 per dag). Oppegård kom på en 2. plass i 2. divisjon forrige sesong, som medførte at vi rykket opp en divisjon. Lagene i divisjonen utenom oss er B-72 2, Bodø, Fornebu 2, Harestua, Heros, Kjelsås og Kobra.

BLI MED PÅ
BORDTENNIS-
SKOLEN!

Les mer HER

Sportslig ansvarlige