Bra Oppegård-avslutning på årets Norges Cup

Også i den 3. og siste Norges Cup-runden på Lørenskog var det gode resultater og bra spill av Oppegård-deltakerne!

Stappfullt Oppegård Open

Casper Søndberg fra Fornebu vant Åpen klasse, mens Christoffer Wibe fra Oppegård vant A-klassen for yngre spillere opp til 15 år.

Pallplasseringer under Norges Cup 2

Helgen 18. og 19. oktober tok flere spillere, foreldre og trenere turen over til Bergen by for å spille eller se på Norges Cup 2. Det var en hyggelig tur med Fridays på lørdagskvelden. Totalt sett var det veldig mange bra resultater og prestasjoner, i tillegg til mye bra spill fra hver enkelt.

Deltakerlister for Oppegård Open

Nærmere 80 spillere er påmeldt til Oppegård Open i bordtennis 2017.

Invitasjon til Oppegård Open 2017

27. og 28. november arrangeres Oppegård Open. Klikk videre for invitasjonen. Vi ønsker alle klubber i Folloområdet og for øvrig hjertelig velkomne.

Tobben og Victor i KM på Lørenskog

Helgen 4. og 5. november gikk Kretsmesterskapet for Oslo og Akershus av stabelen på Lørenskog. Det var bare 2 spillere fra Oppegård med denne gangen, men de gjorde det bra.

Kjemper om plass i 4. divisjons A-sluttspill

4 Oppegård-lag var i aksjon i 3. og 4. divisjon i helgen. Oppegård 2 (bildet) er med i kampen om å bli blant de 3 beste i sin avdeling, og dermed spille om opprykk sammen med de 8 andre beste lagene fra grunnspillet i 4. divisjon.

Hanna på landslaget + på toppen av Dameserien

Hanna Hovden fra bordtennisgruppa i Oppegård IL har blitt tatt ut for å spille på kadett-landslaget i en turnering på Kypros 18.-19. november! Forrige helg spilte hun også i dameserien for første gang som del av Fornebus damelag (på bildet er Hanna nr. 3 fra venstre).

BLI MED PÅ
BORDTENNIS-
SKOLEN!

Les mer HER

Sportslig ansvarlige