Hurtig-lenker:  
 

Vil du være med på bordtennis treningsleir til sommeren?

I skoleferien er det ikke noen trening i Oppegård IL/Kolbotn BTK, men det arrangeres en del treningsleirer på andre steder som er en bra mulighet for alla de som vil trene bordtennis på sommerferien. Att ta chansen at trene litt extra under sommeren er veldigt bra for utviklingen og gjør det lettere at komma igång med neste sesong. Vi trenere rekommenderer spesielt tre leirer som vi vet arrangeres på en veldig bra måte og der det garantert vil bli bra trening.

Kjempeinnsats av Oppegård-spillerne i eget NM/Stiga 11-er´n

Les videre hva Laila skriver om hvordan det gikk i helgen...

Tidsskjema for NM for yngre og Stiga 11-er´n i bordtennis er klart

16.-18. mars arrangerer bordtennisgruppa i Oppegård IL NM for yngre og Stiga 11-er´n i bordtennis i Sofiemyrhallen i Oppegård kommune. Klikk videre for lenke til vår samleside for mesterskapet.

Mange jevne kamper i Follomesterskapet Open i bordtennis

Brødrene Franck gikk til topps i hver sin klasse da det 10. Follomesterskapet Open gikk av stabelen mandag 12. februar. På bildet ser vi noen av de blide deltakerne i C-klassen.

Nok en god Regionscup-runde for bordtennisgruppa

26 spillere var påmeldt fra Oppegård til 2. runde av regionscupen for Region Øst, som ble arrangert 2.-3. februar på Harestua. Både nye og mer erfarne spillere imponerte.

Fortsatt ubeseiret!

Helgen 27. og 28 januar spilte Oppegård sitt førstelag tre lagkamper i 1. divisjon på Harestua. Det samme gjorde alle de syv andre lagene i divisjonen. Kampen om å holde seg i 1. divisjon begynner virkelig å spisse seg til. De lagene som kjemper om å bli i 1. divisjon er oss, Harestua, Bodø og B-72 2.

Hanna vant Norges Cup-finalen!!!

Hanna Hovden gikk helt til topps i Norges Cup finalen i bordtennis for Jenter 15 i helgen i Høyenhallen i Oslo.

Bra Oppegård-avslutning på årets Norges Cup

Også i den 3. og siste Norges Cup-runden på Lørenskog var det gode resultater og bra spill av Oppegård-deltakerne!

Samleside for

NM for yngre /

STIGA 11-er´n

Klikk HER

Sportslig ansvarlige