Gode resultater i Fornebu Open

Helgen 16. og 17. september dro 12 spente Oppegård-spillere til Fornebu for å spille sesongens første store turnering. Det ble flere gode resultater for Oppegård-spillerne. På bildet ser dere Hanna Hovden, som mottar pokal for 1. plass i Jenter 15.

Victor tjuvstartet sesongen for bordtennisgruppa

Victor Sundve Hellevik (til høyre) var eneste Oppegård-spiller på sesongens første ranking-stevne på Jevnaker, og tok en god 13.-plass, samt stakk av med den ene av to Fair Play-fruktkurver!

Idrettsskole uke 26 - nye åpningstider "buss for tog"

På idrettskolen kan du prøve deg på 8 forskjellige idretter.: badminton, bordtennis, friidrett, fotball, håndball, innebandy, langrenn og turn

Fredagsrankingen over for denne gang

Fredag 2. juni ble siste fredagsranking arrangert. I sesongen 2016/17, som alltid, ble det avholdt 10 runder. Hele 41 spillere fra forskjellige klubber møtte opp gjennom året.

Gull, sølv og bronsje i Mega Cup

27. og 28. mai var det Mega Cup i Lørenskoghallen. Vi hadde med mange spillere, veteraner, nybegynnere, ungdommer og jenter. Det ble flere pallplasseringer til Oppegård i en rekke forskjellige klasser som er et sunnhetstegn.

Norgesmesterskap i Junior og Eldre Junior

Siste helgen i april og 1. mai ble NM for Jr. og Eldre Jr. avholdt på Manglerud som strakk seg over tre dager. Fokus BTK var arrangør som vartet opp med et flott arrangement. Dessverre ble det ingen pallplasser, men mange bra enkeltprestasjoner og god innsats.

4 spillere i aksjon under Ungdomslekene

22. og 23. april ble det arrangert Ungdomslekene/Regionslagsfinalen i Lillehammer i Håkons Hall, sammen med flere andre særidretter som badminton, boksing og biljard. Det skulle egentlig være et lag per region i klassene 13, 15 og Junior, hvor alle møtte alle, men ikke alle kunne stille lag, derfor fylte Region Øst opp med noen ekstra lag i de klassene det manglet. Oppegårdspillerne som representerte Region Øst var Hanna Hovden, Aslak Vengbo, Jesper Schwartz og Axel Ørmen. Hanna deltok i Jenter 13 sammen med Ida Tvervaag fra Fornebu BTK. Aslak spilte Gutter 15 med Roshman James fra Fokus BTK. Jesper og Axel spilte på hvert sitt Junior-lag, henholdsvis med Aaryan Chawla og Christian Fransson (begge Fokus BTK). Alle tok toget opp på fredagen for åpningsseremonien som var på kvelden.

Vil du være med på bordtennis treningsleir til sommeren?

I skoleferien er det ikke noen trening i Oppegård IL/Kolbotn BTK, men det arrangeres en del treningsleirer på andre steder som er en bra mulighet for alla de som vil trene bordtennis på sommerferien. Att ta chansen at trene litt extra under sommeren er veldigt bra for utviklingen og gjør det lettere at komma igång med neste sesong. Vi trenere rekommenderer spesielt to leirer som vi vet arrangeres på en veldig bra måte og der det garantert vil bli bra trening.

BLI MED PÅ
BORDTENNIS-
SKOLEN!

Les mer HER

Sportslig ansvarlige