Resultater 4.karusellrenn

Nok en gang var det drømmeforhold på Golfbanen. 4de og siste karusellrenn ble avviklet tirsdag 6.feb - premieutdeling blir søndag 4.mars kl. 18.00. Resultatlisten ligger her.

Resultater 3. karusellrenn

For en kveld på Golfbanen - og den gode nyheten er at allerede neste tirsdag (6.feb) er det renn igjen! Premieutdeling finner sted søndag 4.mars. Her finner du resultatlisten fra dagens renn.

Resultater 2.karusellrenn

Nok en skifest er over på Golfbanen - men den gode nyheten er at det bare er en uke til neste renn! Langt over 200 små (og noen store) deltok i dagens renn - her finner du resultatlistene.

KM sprint fristil søndag 14.januar

OPPDATERT MANDAG 15.01 kl. 15.00: Søndag 14.januar har Oppegård IL gleden av å invitere til KM-sprint fristil for klassene 13 år og eldre. For 11 - 12 år blir det sonerenn. Her følger all relevant info!

Bruk av skianlegget på Greverud

Oppdatert 16.01.2018: Skiforeningen og Oppegård IL/skigruppa har jobbet hardt for å gjøre skiløypene på Greverud klare for sesongen. Her kan du lese litt om bruken av anlegget - og finne ut hvilke tidspunkt som passer deg best å legge turen til Golfbanen for en flott skitur.

Prioriterte renn for Oppegård IL

Oppegård IL/skigruppa har satt opp prioriterte renn for skisesongen 2017/2018. Klubben dekker mange renn, mens noen renn må deltakerne selv betale for. Her følger info om saken.

Sterk innsats under karusellrenn borger for god innsats under Oppegårdmila

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift