Hummel er Ull/kisa håndball sin Utstyrsleverandør.Klikk på logo for å se  klubbfolder. G-Max Jessheim finner du inne på Jessheim Storsenter. Det gis 25% på alt klubbrelatert Hummel Bekledning til medlemmer.

 

Ullkisa Håndball og Rett Bemanning øvre Romerike har inngått Samarbeid. I denne forbindelse har vi fått en mulighet til å skaffe inntekter. Rett Bemanning Øvre Romerike er lokalt forankret gjennom lokaler på Industrifeltet og har selv barn i Ullkisa.

Om dere, som en stor foreldregruppe, via deres nettverk genererer oppdrag for et firma og Rett Bemanning Øvre Romerike, vil det generere penger pr.oppdrag til Ullkisa Håndball.

 

     

 

 

 

Medlemskontingent 2018

Det er idag sendt ut varsel om medlemskontingent 2018 for hele Ull/Kisa IL. innbetalingen skjer til firmaet Spoortz AS som håndterer dette for idrettslaget. Ved evt spørsmål, vennligst kontakt oss på: ullkisamedlem@gmail.com.

Retningslinjer for publisering av bilder og film

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund minner derfor om hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

Gutter 03 til topps i Starum Cup!

Gutta slo til og vant finalen 9-3 mot lokallaget fra Toten

Storslem i Haslum Cup!

To av tre J04 lag var i aksjon i finalene i Haslum Cup i helgen - og begge lagene vant!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift