Medlemskontingent 2018

Det er idag sendt ut varsel om medlemskontingent 2018 for hele Ull/Kisa IL. innbetalingen skjer til firmaet Spoortz AS som håndterer dette for idrettslaget. Ved evt spørsmål, vennligst kontakt oss på: ullkisamedlem@gmail.com.

Minirunde Innebandy

Link til terminlista for minirundene i Oslo og Akershus Bandykrets

Espen Solberg ny barnefotballkoordinator

Espen Solberg blir klubbens nye barnefotballkoordinator, og tar over etter Igor Bjarni Kostic.

Årsmøter 2018

Årets årsmøter starter med Innebandy onsdag 14. februar og avslutter med Hovedlaget onsdag 14. mars. Les detaljer under.

Trenerforum i barnefotballen

Ull/Kisa Fotball har revidert planverket, noe som innbærer endringer i Ulltråden og ny skoleringsplan. I denne forbindelse kalles trenere og lagledere i barnefotballen inn til trenerforum.

Lagledermøte sesongen 2018

Lagledermøte for sesongen 2018 avholdes tirsdag 9. januar på Jessheim stadion. Viktig at alle grupper stiller med representant på møtet.

Retningslinjer for publisering av bilder og film

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund minner derfor om hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

Ny påmeldingsrunde for Ull/Kisa xtra

Høstens runde med Ull/Kisa xtra er nå over, og neste runde starter i uke 3 i 2018. Kommende periode er det 2011 - 2006 årgangen som kan melde seg på.

Besøk våre lagsider

Spiller Alder Kamper Mål

Sponsor

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift