Ull/Kisa spillere i troppen til Nasjonal G14 serie

I år arrangeres det en nasjonal G14 serie, hvor de forskjellige kretsene møtes til kamper. Det er toppklubben i kretsen som har tilgang til seriespillet, men det er kretslagene som møtes.

J18-2 Regionsmestre!

Søndag ble J18-2 regionsmestre etter å ha vunnet finalen, mot Kotbotn, 27-24 i Oppsal Arena! Gratulasjoner til 2000-jentene!

Ekstraordinært årsmøte i Ull/Kisa IL 10. mai

Møtet avholdes på Jessheim Stadion onsdag 10. mai kl. 19.00, og det er 1 sak på dagsorden: Nytt klubbnavn - UKI Jessheim IL. Medlemmer som har fylt 15 år og har betalt kontingent er stemmeberettiget. Saken leses under "Les mer"

Vil du være med på Drømmekampen?

33 spillere vs 2 Eliteseriespillere. Er du mellom 8 og 12 år og har lyst til å være med?

Fotballskole i uke 26

Bli med på fotballskole i uke 26

Klubbkveld på G-sport

Torsdag 6. april blir det klubbkveld med gode tilbud på G-sport på Jessheim storsenter.

Årsmøtet for hovedlaget ble avholdt torsdag 16. mars.

Det ble også orientert om et mulig navneskifte til UKI Jessheim IL, og saken vil bli behandlet i et ekstraordinært årsmøte onsdag 10. mai. Innkalling og nærmere detaljer vil komme senere. Protokoll fra årsmøtet finner dere til høyre i bildet under Ull/Kisa IL / Årsmøter

Torhild Engebretsen er tildelt utmerkelsen UKI Jente 2017

Torhild Engebretsen ble under årsmøtet i hovedlaget hedret med utmerkelsen UKI Jente 2017. Prisen ble utdelt i Jessheimhallen tirsdag kveld til stor applaus fra et fulltallig publikum. Med prisen følger et krus med UKI emblem og inngraveringen "UKI Jente 2017 i tanker, ord og gjerning"

Besøk våre lagsider

Sponsor

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products