Klubbkveld på G-sport

Torsdag 6. april blir det klubbkveld med gode tilbud på G-sport på Jessheim storsenter.

Årsmøtet for hovedlaget ble avholdt torsdag 16. mars.

Det ble også orientert om et mulig navneskifte til UKI Jessheim IL, og saken vil bli behandlet i et ekstraordinært årsmøte onsdag 10. mai. Innkalling og nærmere detaljer vil komme senere. Protokoll fra årsmøtet finner dere til høyre i bildet under Ull/Kisa IL / Årsmøter

Torhild Engebretsen er tildelt utmerkelsen UKI Jente 2017

Torhild Engebretsen ble under årsmøtet i hovedlaget hedret med utmerkelsen UKI Jente 2017. Prisen ble utdelt i Jessheimhallen tirsdag kveld til stor applaus fra et fulltallig publikum. Med prisen følger et krus med UKI emblem og inngraveringen "UKI Jente 2017 i tanker, ord og gjerning"

Kick off 1. april

Tradisjonen tro blir det kick-off for yngres avdeling før sesongstart. Årets kick-off arrangeres 1. april.

Påmelding til 6-årsfotballskolen er åpne

6-årsfotballskolen er for gutter og jenter født i 2011, og er et samarbeid mellom Borgen IL og Ull/Kisa. Det er nå åpnet for påmeldinger.

Bendik Austad tildelt Oddvar Jensens Idrettspris 2017

Bendik Austad fra Innebandy ble under årsmøtet i hovedlaget hedret med Oddvar Jensens Idrettspris 2017. Med prisen følger et diplom og et stipend på kr. 5.000,-.

Kretslagsluttspill 19. mars på Jessheim stadion

Søndag 19. mars kan du se de beste spillerne i kretsene til Oslo, Akershus, Østfold og Indre Østland spille kretslagsluttspill på Jessheim stadion.

Vil ditt lag være ballgutter/-jenter eller maskoter

Snart er det seriestart i OBOS-ligaen og Ull/Kisa Fotball ønsker å invitere lag til å være med på arrangementene som ballgutter/-jenter eller maskoter.

Besøk våre lagsider

Sponsor

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products