Mitt bidrag!

Lars Erik Aas, Ull/Kisa Håndball, takker Terje Gulliksen, Rett Bemanning, og Roger Knutsen, Nordengen AS, for "Mitt Bidrag" til Håndballgruppa! "Vi er veldig takknemlige for dette bidrag, og ønsker at flere benytter seg av ordningen "Mitt Bidrag" i fremtiden. Håndballen er i rivende utvikling, og vi er glade for alle bidrag vi får til klubben" sier han.

Oppstart Idrettsskolen sesongen 2017/2018

ULL/KISA forsøker også i år å dra i gang Idrettsskole for barn mellom 4-8 år. Oppstart er satt til 18 september og her kan dere følge lingene til de respektive skolene for påmelding.

Young Active Oppstart 2017/2018

Etter en flott oppstart i 2016/2017 starter vi nå opp igjen Young Active for skoleåret 2017/2018.

Ull/Kisa xtra - nytt treningstilbud

Ull/Kisa Fotball starter opp med Ull/Kisa xtra etter sommerferien. Ull/Kisa xtra er tilbud om fotballtrening i SFO tiden, som er et supplement til lagets treninger. Nå blir det også mulighet med transport fra skolen til treningen.

Årets klubb - 3. plass i Fredrikstad Cup

Ull/Kisa håndball markerte seg stort som klubb da Norges største håndballfest gikk av stabelen i Fredrikstad i pinsen.

G15 med flott innsats i Briskebyturneringen

G2002 gjengen var på Briskebyturneringen forrige helg, hovr de spilte i 16-årsklassen og laget spilte seg frem til semifinale, som endte med tap mot Hamar IL, som endte opp som vinnere av turneringa. Her er en rapport fra trenerteamet.

Borgertoget 17. mai

STOR TAKK til alle i Ull/Kisa som stilte opp i Borgertoget. Her var vi ungdom og voksne fra alle idretter, og det gjør seg godt på en dag der Jessheim er en by full av tilskuere.

Medlemskontingent og aktivitetsavgift

Medlemskontingent og aktivitetsavgift til fotballen ble sendt i ut i april, og er også purret opp i løpet av våren. Vi vil minne alle medlemmer på at for å være forsikret, og kunne spille og trene, må begge avgiftene være betalt. Les mer.

Besøk våre lagsider

Sponsor

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products