Innmelding og utmelding av Nyborg IL

Innmelding og utmelding av Nyborg Idrettslag gjøres selv på www.minidrett.no Hvis man ikke har profil, så opprettes det enkelt selv på www.minidrett.no Innmelding og utmelding kan også gjøres til post@nyborgil.no (oppgi fullt navn, fødselsdato, mobilnr, e-post, adresse og hvilken idrett det gjelder), men vi foretrekker at alle oppretter egen profil på www.minidrett.no og styrer sine medlemskap der.

Konstruktivt og godt årsmøte i Nyborg IL

Årsmøtet i Nyborg IL ble avviklet onsdag 21. mars 2018, og det ble et veldig konstruktivt og godt årsmøte der alle utvalgene var representert. Protokoll finnes under "Vedlegg" ved å trykke "Les mer".

Gym.salen på Nyborg skole stengt 15. - 21. mars

Gym.salen er stengt i ovennevnte periode pga musikal.

Innkalling til årsmøte onsdag 21. mars

Styret innkaller herved til årsmøte i Nyborg IL. Årsmøtet avholdes onsdag 21. mars kl. 20.00 på Nyborg skole. Årsmøtepapirer er vedlagt (trykk "Les mer").

Ida Kristine Jørgensen på U19-landslaget

Ida Kristine er som første utøver i Nyborg IL tatt ut for å representere Norge.

NVBFs hedersmerke i sølv til Per-Einar Johannessen

I forbindelse med en sittevolleyballkamp mot Nyborg IL onsdag 24. januar fikk Per-Einar Johannessen tildelt NVBFs hedersmerke i sølv (regionens høyeste utmerkelse) for sin innsats for norsk volleyball over flere tiår. Vi gratulerer Per-Einar med vel fortjent hedersmerke.

Trimkassen for 2017 er opptelt

Trimkasseboka for 2017 er nå telt opp og viser et totalt besøk på 1823 besøk. Dette er en kraftig nedgang fra toppårene 2015 og 2016 med hhv. 3113 og 3104 besøkende.

Rekordstor Trondheim Open i el-innebandy

Nyborg IL El-innebandy står som arrangør av en rekordstor Trondheim Open som spilles i Spongdalshallen lørdag 27. januar.

Besøk våre lagsider

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift