Vekslande ver på Finn fram-dagen

Det et snart er mai, og dei fleste ønskjer seg vår, sol og høgare temperaturar. Likevel vakna me i dag til snøbyger og kvitt oppe i fjellet, og mange slo kanskje frå seg tanken om søndagstur på fjellet då dei såg ut glaset.

Finn fram-dag

Kommande søndag inviterer O-gruppa og ordførar Wenche Tislevoll til ny Finn fram-dag. I år startar turen ved Olstjødno, og går opp til Kidnavatnet.

SPAR FITJARCUP 2017

Fitjar Idrettspark 10-11. juni 2017

Friluftsliv for alle!

Onsdag ettermiddag var det stor suksess både for store og små ved Rossneset, då det blei arrangert friluftsliv for alle.

Klar for ny o-sesong

Onsdag 8. mars inviterer o-gruppa til nybyrjarkurs i kultur- og idrettsbygget. Det vert òg jobba med å få på plass nye stolpar til stolpejakta og turorienteringspostar ut i terrenget.

Vidar Aarskog er tilsett som ny dagleg leiar i Fitjar idrettslag

Etter fullført søkjeprosess har styret i Fitjar idrettslag beslutta å tilsette Vidar Aarskog som ny dagleg leiar i Fitjar idrettslag. Vidar vil ta fatt på stillinga 6.mars.

Årsmøte i Fitjar Idrettslag

Torsdag 9. mars klokken 19:00 avholdes det årsmøte i Fitjar Idrettslag på Fitjar Kultur og Idrettsbygg i 2.etasje.

Åpen dag på Fitjar treningssenter, lørdag 4.februar!

Med nytt år og nye muligheter ønsker Fitjar treningssenter eksisterende og nye medlemmer velkommen til åpen dag. Lørdag 4.februar vil det være mulig å delta gratis på en rekke timer i regi av Fitjar treningssenter. I tillegg vil tidligere landslagsutøver og norgesmester i fullkontakt kickboxing, Philip K. Rweyendela, ta deg med på noen spennende foredrag.

Besøk våre lagsider

Spiller Alder Kamper Mål

Grasrot fra Norsk Tipping

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products