Handledager hos G-Max

Torsdag 9. mars til lørdag 11. mars. Det gis 25% rabatt på nesten alt i butikken.

Lurer du på hva Eat Move Sleep er?

Det gjorde også disse to inspektørene som tok saken i egne hender og dro til Ullevål for å finne svaret. Del gjerne med noen du kjenner så ingen behøver å lure lenger.

Klubbdommerkurs i april

Har du lyst til å være klubbdommer? Da kan du være med på kurs 26. april. Spillere/dommere fra Ski dømmer kamper for Ski Fotball, men kurset er også åpent for deltakere fra andre klubber.

Eat Move Sleep Ambassadører

Vi er i det gode selskap med 34 andre norske klubber som i 2017 er Eat Move Sleep Ambassadører. Sunn livsstil hos barn og unge er én av flere ting vi kommer til å fokusere på. Vi håper du følger oss på veien.

Oppstart for 2011-årgang

Nå er det klart for påmelding til fotball for 2011-spillere. Invitasjoner deles ut i barnehager denne uken og fra april er 6-årslagene i full gang.

Utvidet tilbud på Tine Fotballskole

Som alltid har vi Tine Fotballskole siste uken før skolestart i august. Fotballskolen er fra mandag 14. til torsdag 17. august fra kl. 10-14, men i år har vi utvidet tilbud fra kl. 9-15.30 for ca. 50 deltakere.

Eat Move Sleep i Ski

Mye nytt for Eat Move Sleep i år, mer info kommer etter hvert - foreløpig gleder vi oss over påmeldinger som tikker inn til Eat Move Sleep Cup i Ski 29.-30. april

Trenerkurs arrangeres i april

I slutten av april er vi teknisk arrangør for OFK som arrangerer delkurs 1 av Grasrottreneren (tidligere C-lisens) på Ski.

Parkering i Ski idrettspark

Vi sliter litt med å holde porten inn til idrettsparken låst på ettermiddagen og på kveldene og dermed blir det mange som kjører inn. Innkjøring forbudt-skiltet gjelder selv om porten er åpen.

Årsmøte 28. februar 2016

Årsmøte for Ski IL Fotball 2016 avholdes på klubbhuset tirsdag 28. februar 2017 kl. 18.30

Bruk av kunstgressbaner på vinteren

Vi har heldigvis ikke hatt så mye snø i vinter, men kunstgressbanene trenger likevel daglig vedlikehold for å gi best mulig spilleforhold.

Trykking av Stil på shortser

Vi skal før sesongstart trykke Stil på alle spillershortser. NB: trykkes kun på shortser som er riktig merke/modell i hht. klubbkolleksjonen vår - dvs. shortser fra Joma.

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Vil du gi oss grasrotandelen din?

Treningsavgift 2017

 
Faktura treningsavgift og kontingent 2017
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2017. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 1544100
Ubetalt antall: 642
Betalt beløp: 231600
Betalt antall: 114
 

Samarbeidspartnere

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products