Bli med på Egon Cup

Egon Cup arrangeres 17. september og er åpen for guttelag 11-13 år. Nytt i år er at både klubblag, akademilag og FFO-lag kan delta.

Sommerinfo

Sommeren har kommet og her finner du litt forskjellig info fra klubben.

Aktivitetsdager i parken i august

Velkommen til Ski idrettspark 11.-13. august. Uorganisert aktivitet i hallen torsdag og fredag. Lørdag er det åpen dag både utendørs og innendørs, alle idrettene deltar.

Påmeldinger til etter skolen-tilbud

62 deltakere f. 2004-2008 er allerede påmeldt til klubbens etter skolen-tilbud til høsten. Vi har fra august flere ulike tilbud fem ettermiddager pr. uke. Vi tar i mot påmeldinger hele året, men har satt en frist 25. juni for å få best mulig oversikt over antall deltakere før ferien så vi kan planlegge bedre.

Tine Fotballskole i august

Du kan fortsatt melde deg på til Tine Fotballskole i Ski 8.-11. august. Fotballskolen er åpen for deltakere fra 6-12 år.

Ski Bygg Cup - takk for denne gang!

Lørdag 11. juni arrangerte vi Ski Bygg Cup med 80 lag fra 6-10 år. Det var strålende solskinn og god cupstemning i parken hele dagen så dette ble gøy!

Klart for Ski Bygg Cup

Lørdag 11. juni møtes 80 lag fra 6-10 år i parken for å være med på Ski Bygg Cup. Nytt i år er et spennende samarbeid med ØB.

Cuptilbud på ØB

I forbindelse med Ski Bygg Cup har Østlandets Blad et supertilbud til både cupdeltakere og alle andre. NB: Dette er et svært godt tilbud og det er kun gyldig for deg som bestiller i perioden 3.-13. juni.

Kampoppsett til Ski Bygg Cup

Lørdag 11. juni er det igjen klart for Ski Bygg Cup. 80 lag fra 6-10 år deltar. Det blir full fart på alle kunstgressbaner fra kl. 10-16.

Frivillighetens dag på Skirkus

Du har sikkert fått med deg at det er Skirkus i Ski sentrum for tiden. Søndag 5. juni det Frivillighetens dag og der er selvsagt Ski Fotball med.

Knalltilbud på fotballsko

G-Max tyvstarter Fotball EM-tilbudene og fra torsdag 2. - lørdag 4. juni kan du få fotballsko til superpris.

Påmelding til etter skolen-tilbud for neste skoleår

I Ski Fotball har vi fra august 2016 fem ulike etter skolen-tilbud. De ulike tilbudene kan kombineres - velg antall dager og mix gjerne ulike tilbud, men merk at ikke alle tilbud er åpne for alle årganger.

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Vil du gi oss grasrotandelen din?

Treningsavgift 2016

 
Faktura treningsavgift spillere 2016
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2016.
Ubetalt beløp: 19950
Ubetalt antall: 14
Betalt beløp: 1138324
Betalt antall: 695
 

Samarbeidspartnere

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products