Påmelding til Ski Storsenter Cup åpnet

Nå er det klart for påmelding til vår populære innendørscup for ungdomslag. 25.-27. november arrangeres Ski Storsenter Cup i Ski Alliansehall og Skihallen.

Ny side for etter skolen-tilbud

Vi har fire ulike etter skolen-tilbud og det ble etter hvert mye info som skulle inn på websiden.

Fotballskolen over for i år

211 deltakere fra 6-12 år gjennomførte i år Tine Fotballskole i Ski idrettspark. Vi hadde all slags vær disse fire dagene, men heldigvis bare bittelitt regn.

Aktivitetsdag i parken

Lørdag 13. august kl. 11-15 er det aktivitetsdag for hele Ski IL Alliansen i Ski idrettspark.

Velkommen til Tine Fotballskole

Mandag 8. august er vi klare for årets fotballskole. Ca. 200 barn i alderen 6-12 år er med på fire dagers fotballmoro i parken før nytt skoleår er i gang påfølgende uke.

Bli med på Egon Cup

Egon Cup arrangeres 17. september og er åpen for guttelag 11-13 år. Nytt i år er at både klubblag, akademilag og FFO-lag kan delta.

Sommerinfo

Sommeren har kommet og her finner du litt forskjellig info fra klubben.

Aktivitetsdager i parken i august

Velkommen til Ski idrettspark 11.-13. august. Uorganisert aktivitet i hallen torsdag og fredag. Lørdag er det åpen dag både utendørs og innendørs, alle idrettene deltar.

Påmeldinger til etter skolen-tilbud

62 deltakere f. 2004-2008 er allerede påmeldt til klubbens etter skolen-tilbud til høsten. Vi har fra august flere ulike tilbud fem ettermiddager pr. uke. Vi tar i mot påmeldinger hele året, men har satt en frist 25. juni for å få best mulig oversikt over antall deltakere før ferien så vi kan planlegge bedre.

Tine Fotballskole i august

Du kan fortsatt melde deg på til Tine Fotballskole i Ski 8.-11. august. Fotballskolen er åpen for deltakere fra 6-12 år.

Ski Bygg Cup - takk for denne gang!

Lørdag 11. juni arrangerte vi Ski Bygg Cup med 80 lag fra 6-10 år. Det var strålende solskinn og god cupstemning i parken hele dagen så dette ble gøy!

Klart for Ski Bygg Cup

Lørdag 11. juni møtes 80 lag fra 6-10 år i parken for å være med på Ski Bygg Cup. Nytt i år er et spennende samarbeid med ØB.

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Vil du gi oss grasrotandelen din?

Treningsavgift 2016

 
Faktura treningsavgift spillere 2016
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2016.
Ubetalt beløp: 20500
Ubetalt antall: 18
Betalt beløp: 1142724
Betalt antall: 698
 

Samarbeidspartnere

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products