Sommerlukning i klubbshopen

Onsdag 21. juni er siste åpningsdag i klubbshopen før vi stenger for faste åpningstider i sommer.

Bli med på Ski Øst Serieavslutning

Tradisjonen tro arrangerer vi serieavslutning for lag 6-10 år hver høst. I år er det en uke tidligere enn vi pleier for ikke å kollidere med avslutningsarrangement i ØFK.

Støtteordning til ulike aktiviteter

Vi har fått midler vi kan bruke til å gi støtte til ulike aktiviteter i klubben til de som trenger det. Er du eller noen du kjenner aktuelle for å søke? Sjekk ut her - det er enkelt å søke.

Få idrettspris på Tusenfryd

Har du vært med på cup hos oss i år? Eller skal være med på en av cupene vi arrangerer til høsten? Da kan du få idrettspris på Tusenfryd.

Grasrotkampanje

Vi ønsker oss flere grasrotgivere. Grasrotandelen er en fin måte å bidra til fast inntekt for klubben uten at det koster giveren noe. Er du blant de som tipper, men som ikke har valgt grasrotgiver enda?

Eat Move Sleep-konkurranse

Bli med konkurranse på Instagram. I perioden 6.-16. juni har vi fokus på EAT og vil at du deler bilder som viser hva du spiser før og etter trening og kamp.

Lagfotografering 2017

12., 13., 14. og 21. juni har vi lagfotografering.

Klart for påmelding til Egon Cup

Lørdag 16. september arrangerer vi Egon Cup for G2004-lag. Cupen har to nivåer/klasser og vi har plass til 12 lag i hver klasse.

Super-onsdag på en tirsdag

Tirsdag 25. april arrangerte vi Super-onsdag her i Ski. Dette er at av flere tiltak vi gjør som Eat Move Sleep-ambassadører.

Eat Move Sleep Cup Ski 2017

29. og 30. april arrangerte vi Eat Move Sleep Cup for 10. år på rad (tidligere Bendit Cup). 211 lag fra 6-12 år hadde funnet veien til Ski og vi hadde en suveren helg på kunstgressbanene.

Fullførte Mount Everest en måned før tida!

Vi ansatte i Ski Fotball har besteget Mount Everest. Virtuelt vel å merke, men det ble strabasiøst nok.

Første iPhone 7-vinner i kortsalg-konkurranse

Alle spillere som selger minst 6 kortpakker er med i trekningen av to iPhone 7 og 20 gavekort som er gitt av kortdugnad.no. Første vinner ble trukket 15. mai.

Innmelding i klubben

Oppstart 6-årslag

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2017

 
Faktura treningsavgift og kontingent 2017
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2017. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 88000
Ubetalt antall: 46
Betalt beløp: 1445550
Betalt antall: 711
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products