Vi har kjøpt 9-seter

Vi har i sommer kjøpt en VW Carvelle 9-seter som skal supplere minibussen vår med henting av TX- og Akademideltakere på Finstad og Hebekk. Dette gjør at vi kan få med flere samtidig og slipper å sende for mange instruktører på henterunde i privatbiler.

Velkommen til Tine Fotballskole

Mandag 14. august er ca. 235 fotballunger klare for å være med på årets fotballskole i Ski idrettspark.

Det nærmer seg Tine Fotballskole

TINE Fotballskole feirer 20-årsjubileum i 2017. Hvis du vil være med begynner det å haste med påmelding. Utvidet tilbud (kl. 9-15.30) er fullt, men det er fortsatt mulig å melde seg på til ordinært tilbud (kl. 10-14).

Påmeldinger til fotballskole og fotball-SFO

Nå nærmer vi oss sensommeraktiviteter og skolestart og mange har kommet hjem fra ferie. Vil du være med på Tine Fotballskole fra 14.-17. august og/eller Fotball-SFO/Akademi fra skolestart må du ikke vente for lenge med påmelding.

Barnehagebesøk i parken

Denne våren har vi hatt 2011-årgangen fra barnehagene i Ski på fotballbesøk hver onsdag. Å invitere den eldste årgangen i barnehagene til fotballmoro i parken er nytt i år og noe vi absolutt vil fortsette med.

Vi åpner for 2010-deltakere på fredager

Etter ønske fra flere om å delta på TX for 2010-årgangen åpner vi for å ha med 2010-deltakere på fredager fra august av (ikke kapasitet de andre dagene).

Aktivitetsdager med Ski IL Alliansen

Ski IL Alliansen består av følgende særidretter: - Fotball - Håndball - Turn - Ishockey - Innebandy - Friidrett - Tennis - Idrettsskole

Sommerlukning i klubbshopen

Onsdag 21. juni er siste åpningsdag i klubbshopen før vi stenger for faste åpningstider i sommer.

Bli med på Ski Øst Serieavslutning

Tradisjonen tro arrangerer vi serieavslutning for lag 6-10 år hver høst. I år er det en uke tidligere enn vi pleier for ikke å kollidere med avslutningsarrangement i ØFK.

Støtteordning til ulike aktiviteter

Vi har fått midler vi kan bruke til å gi støtte til ulike aktiviteter i klubben til de som trenger det. Er du eller noen du kjenner aktuelle for å søke? Sjekk ut her - det er enkelt å søke.

Grasrotkampanje

Vi ønsker oss flere grasrotgivere. Grasrotandelen er en fin måte å bidra til fast inntekt for klubben uten at det koster giveren noe. Er du blant de som tipper, men som ikke har valgt grasrotgiver enda?

Eat Move Sleep-konkurranse

Bli med konkurranse på Instagram. I perioden 6.-16. juni har vi fokus på EAT og vil at du deler bilder som viser hva du spiser før og etter trening og kamp.

Innmelding i klubben

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Treningsavgift 2017

 
Faktura treningsavgift og kontingent 2017
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2017. NB: 6-årslag + Futsal er med på oversikten, men blir ikke fakturert før hhv. mai og oktober.
Ubetalt beløp: 87700
Ubetalt antall: 52
Betalt beløp: 1462450
Betalt antall: 719
 

Samarbeidspartnere

Vil du gi oss grasrotandelen din?

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products