Utvidet tilbud på Tine Fotballskole

Som alltid har vi Tine Fotballskole siste uken før skolestart i august. Fotballskolen er fra mandag 14. til torsdag 17. august fra kl. 10-14, men i år har vi utvidet tilbud fra kl. 9-15.30 for ca. 50 deltakere.

Eat Move Sleep i Ski

Mye nytt for Eat Move Sleep i år, mer info kommer etter hvert - foreløpig gleder vi oss over påmeldinger som tikker inn til Eat Move Sleep Cup i Ski 29.-30. april

Trenerkurs arrangeres i april

I slutten av april er vi teknisk arrangør for OFK som arrangerer delkurs 1 av Grasrottreneren (tidligere C-lisens) på Ski.

Parkering i Ski idrettspark

Vi sliter litt med å holde porten inn til idrettsparken låst på ettermiddagen og på kveldene og dermed blir det mange som kjører inn. Innkjøring forbudt-skiltet gjelder selv om porten er åpen.

Årsmøte 28. februar 2016

Årsmøte for Ski IL Fotball 2016 avholdes på klubbhuset tirsdag 28. februar 2017 kl. 18.30

Bruk av kunstgressbaner på vinteren

Vi har heldigvis ikke hatt så mye snø i vinter, men kunstgressbanene trenger likevel daglig vedlikehold for å gi best mulig spilleforhold.

Trykking av Stil på shortser

Vi skal før sesongstart trykke Stil på alle spillershortser. NB: trykkes kun på shortser som er riktig merke/modell i hht. klubbkolleksjonen vår - dvs. shortser fra Joma.

Bli med på Eat Move Sleep Cup Ski

Vi arrangerer Eat Move Sleep Cup for 10. gang 29.-30. april 2017. Kun 35 klubber i landet får arrangere cupen og vi er glad for å ha fått tilliten fra NFF og Bama nok en gang.

Påmelding til serie 2017

I januar er det påmeldingsfrist for lag fra 8 år og eldre til seriespill. Her finner du mer info om påmelding av lag.

God jul fra oss i Ski Fotball

Vi kan se tilbake på et innholdsrikt og aktivt år i Ski Fotball. Nå tar vi juleferie og det håper vi du også har anledning til.

Har du lyst til å bli dommer?

Da bør du lese videre. Etter nyttår arrangerer som vanlig Oslo Fotballkrets dommerkurs. Det er en fordel å allerede ha erfaring som klubbdommer, men ingen forutsetning.

Vår nye samarbeidspartner Stil

Vi er glade for å få med Stil på laget og neste sesong skal den velkjente Stil-logoen prege alle spillershortsene i klubben.

Innmelding i klubben

Ski Fotball på Facebook

#skifotball

Vil du gi oss grasrotandelen din?

Treningsavgift 2016

 
Faktura treningsavgift spillere 2016
Her kan du følge med på hvor mye som til enhver tid er innbetalt av treningsavgift og medlemskontingent for spillere 2016.
Ubetalt beløp: 4550
Ubetalt antall: 4
Betalt beløp: 1176674
Betalt antall: 752
 

Samarbeidspartnere

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products