Formann Rune Sævik hedres med den nye Macron-drakten

Tradisjonen tro ble styrets juleavslutning avholdt i klubbhuset tirsdag 12.desember sammen med inviterte gjester og æresmedlemmer. Her ble mange hedret, og formann Rune Sævik ble overrakt den første Tastadrakten av typen Macron av daglig leder.

Tasta IL inngår avtaler med Intersport

Tasta IL signerte i dag samarbeidsavtale med Intersport i Tastasenteret. Avtalen gjelder også butikkene i Madla Amfi og i Stavanger.

Årets beste julegavetips

Gi et OBOS-medlemskap i gave til en du er glad i, så får de en enklere vei inn på boligmarkedet. I tillegg får de mange gode og spennende medlemstilbud!

Tasta Il får Gapo Binge i gave fra Tor Jan Førland

Tor Jan er æresmedlem i Tasta Il og en av stifterne av klubben tilbake i 1963. Neste uke fyller han 75 år, og i den anledning har han besluttet å gi en Gapo Binge i gave til Tasta Il. Bingen er flyttbar og kan raskt slås opp og ned, og er spesielt tilpasset 3èr fotball for våre 5,6 og 7 åringer.

Kampoppsett POL turnering 2017

Hei alle. Her er kampoppsettet for årets POL turnering slik at dere ser når banen er opptatt resten av november.

POL turneringen starter mandag 6.november

Den tradisjonelle POL turneringen starter f.k mandag. I år vil kampene i gruppespillet først starte kl. 1900. Det betyr at eventuell trening på Hovedbanen kan gå som normalt for våre lag, og det er vi glade for..:-)

Betalte lodd i Fotball-lotteriet kan hentes i klubbhuset hver tirsdag

De som har betalt giro på Fotball-lotteriet kan hente sine lodd på mitt kontor i klubbhuset i dag tirsdag 24.10 og neste tirsdag 31.10 mellom 16.30 og 17.30, Lodd kan også betales ved avhenting(540.- for 18 stk lodd). Uavhentede lodd vil bli returnert til NFF første uken i november.

Tasta Il har inngått avtale med treningskjeden SkyFitness

Tvers over gaten fra vårt klubbhus finner du et av to treningssentere som drives av SkyFitness. Som medlem i Tasta Il kan du trene døgnet rundt, 365 dager i årets til en spesialpris på kun 239.- pr. måned. Det er ingen innmeldingsavgift eller bindingstid.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift