Treningstider Stemmen Idrettspark - Tasta IL 2018

For detaljer om treningstider - se vedlegget til høyre i saken. Det er som vanlig trangt om plassen på Stemmen også i 2018, og vi henstiller trenere og ledere til å vise hensyn for hverandre og utvise smidighet og godt humør.

Tasta IL takker for i år og ønsker alle en riktig God Jul

Takk til alle spillere og foreldre som synes fotball er kjekt. Takk til alle frivillige trenere og ledere som bruker av sin fritid til å gi barn og unge et meningsfylt fritidstilbud. Takk til dere som påtar dere verv i klubben. Takk til Stavanger kommune og Norsk Tipping og andre institusjoner som støtter idretten. Takk til sponsorer og samarbeidspartnere som gjør det mulig å kjøpe drakter og utstyr. Takk alle sammen! Vi sees igjen 2.januar.

OBOS gir gratis sesongkort på Viking Stadion til nye medlemmer frem til 31.12.17

Hvis du møter opp hos OBOS på Mariero og melder deg(eller dine barn) inn i OBOS , får du sesongkort til Viking`s hjemmekamper i OBOS logaen 2018.

Formann Rune Sævik hedres med den nye Macron-drakten

Tradisjonen tro ble styrets juleavslutning avholdt i klubbhuset tirsdag 12.desember sammen med inviterte gjester og æresmedlemmer. Her ble mange hedret, og formann Rune Sævik ble overrakt den første Tastadrakten av typen Macron av daglig leder.

Tasta IL inngår avtaler med Intersport

Tasta IL signerte i dag samarbeidsavtale med Intersport i Tastasenteret. Avtalen gjelder også butikkene i Madla Amfi og i Stavanger.

Årets beste julegavetips

Gi et OBOS-medlemskap i gave til en du er glad i, så får de en enklere vei inn på boligmarkedet. I tillegg får de mange gode og spennende medlemstilbud!

Tasta Il får Gapo Binge i gave fra Tor Jan Førland

Tor Jan er æresmedlem i Tasta Il og en av stifterne av klubben tilbake i 1963. Neste uke fyller han 75 år, og i den anledning har han besluttet å gi en Gapo Binge i gave til Tasta Il. Bingen er flyttbar og kan raskt slås opp og ned, og er spesielt tilpasset 3èr fotball for våre 5,6 og 7 åringer.

Kampoppsett POL turnering 2017

Hei alle. Her er kampoppsettet for årets POL turnering slik at dere ser når banen er opptatt resten av november.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift