VIDEO: Lumber Elite Cup 2016

22-24 Januar arrangeres den årlige Lumber Elite Cup i Sørlandsparken. Nytt av året er invitasjon av lag også utenfor norges grenser. Lumber AS er hovedsponsor for turneringen for fjerde år på rad!

Nye treningstider for vinterhalvåret

Alle Vågsbygds 11'er og 7'er baner bader i flomlys og holdes åpne for trening for alle klubbens barne-, ungdoms- og seniorlag frem til snøen legger seg.

VIDEO: Highligts fra KM-finalen i G14-klassen mellom Våg og Søgne på Karuss

Adrian Pepaj (til venstre) og Tobias Offergaard var med på å skape en spennende thriller på Karuss denne oktoberkvelden.

VIDEO: Highligts fra 1. divisjonskampen mellom Våg FK - IK Start i G13-serien

Her får du høydepunktene fra årets siste seriekamp som ble spilt på Karuss kunstgress onsdag 21. oktober.

Årets spillere hedret under Høstbasaren

På bildet ser du 3 fornøyde spillere fra G13-trinnet som mottok sine fortjente bevis på tittelen "Årets spiller 2015" på sine respektive lag.

Magert poengutbytte, men gode prestasjoner fra herrelaget

Og nå er plassen i 4. divisjon sikret. Det kan sågar gå mot en plass på øvre halvdel av tabellen, hvis laget kaprer 3 poeng i siste serierunde mot Donn 2.

Høstbasaren 2015

Førstkommende lørdag 24. oktober er det duket for årets markering av sesongavslutningen 2015. Her finner du kampoppsettet for internturneringen "Fair Play Cup" og dugnadsoppsettet for alle foreldrene.

Berg og dalbane-uke for herrene

Etter det vonde 12-1 tapet mot Jerv 2 i forrige uke, gjenreiste guttene mye av æren igjen med 5-0 hjemme mot Giv Akt mandag kveld. Les også om dramaet rundt opp- og nedrykk i 4. divisjon.

Besøk våre lagsider

Ambassadør

Grasrotandelen

 

Klubb

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as