Årsmøte 2017

Våg FK avholder årsmøte mandag 20.03.17

Dugnadsoppsettet for UMBRO CUP er klart

Her finner du dugnadsoppsettet for både lørdag 11. og søndag 12. februar, i tillegg til de lagene som må stille med Twist-poser til lotteriet.

KFUM Oslo vant Lumber Elite Cup 2017

Den 6. utgaven av Lumber Elite Cup ble nok et prikkfritt arrangement i regi av Våg FK. "Kåffa" fra Oslo gikk til topps, fulgt av Bryne og Randesund som henholdsvis nummer to og tre.

Lumber Elite Cup for femte året på rad

Da er alt klart for Lumber Elite Cup 2017 i Sørlandshallen. Invitasjonsturneringen samler mange av de beste 14-årslagene i Sør Norge de neste 3 dagene.

Endring i ledelsen i Våg FK

Vintergrønne baner gir endringer i treningsoppsett

Da har mildværet tatt knekken på kulda og snøen. Det betyr at kommunen erklærer alle Vågsbygd-banene for vintergrønne igjen. Gjeldende fra i dag av er derfor treningsoppsettet for "vintergrønne baner".

Brøyteperiode i Vågsbygd denne uka

Pga snødekte baner er det kun Spareskillingsbanen og Fiskåbanen som blir brøytet av Kristiansand kommune denne uka. Les mer om retningslinjene for trening fremover i resten av artikkelen.

Ny klubbkolleksjon blir tilgjengelig i løpet av januar 2017

Daglig leder er sykemeldt

Våg FKs daglige leder, Thorbjørn Knutsen, er for tiden sykemeldt.

Sterkt nedsatt treningskapasitet denne uka

Vinteren kom brått på oss gjennom helga, og denne uka er de fleste banene i Vågsbygd ubrøytet og mørklagt. Les retningslinjer for Våg-treninger denne uka her.

Høstbasaren ble en fantastisk sesongavslutning

Med Fair Play Cup ute, og vafler, lotteri, kiosk og premieutdeling inne, ble lørdag 22. oktober en verdig sesongavslutning for alle Våg FKs lag. Her finner du bilder av dugnadsmedarbeidere, deltakende lag og ikke minst årets spillere.

Kamp- og dugnadsoppsett for Høstbasaren lørdag 22. oktober

Her finner du kampoppsettene for internturneringen Fair Play Cup under Høstbasaren på Karuss førstkommende lørdag. I løpet av tirsdag kveld blir også dugnadsoppsettet lagt ut i denne artikkelen.

Besøk våre lagsider

Grasrotandelen

 

Klubb

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products