Ungdomscup med to konkurransenivåer

Nok en gang arrangerer Våg FK ungdomscup for 13-14 årslag på Vågsbygd-banene 6.-8. april. Også i år tilbyr vi to påmeldingsnivåer i cupen - som har fått navnet Lumber Cup 2018.

Kjempegøy på Umbro Cup 2018

Lørdag 10. og søndag 11. februar arrangerte Våg FK sin årlige barneturnering i Sørlandshallen. Snøen lavet ned ute, men inne var gresset grønt og fotballgleden spiret.

Nok en gang brøyteperiode i Vågsbygd

På grunn av snøfallet i helga er det kun Spareskillingsbanen og Fiskåbanen som blir brøytet denne uka. Det betyr at det er treningsplanen for brøyteperioden som gjelder nå.

Daglig leder er sykemeldt

Klubbens daglige leder, Thorbjørn Knutsen, er sykemeldt i tiden som kommer.

Våg FKs UMBRO CUP for 7-12 årslag

Kåre Stomnås og resten av cupkomiteen ønsker velkommen til barnefotballfest i Sørlandshallen 11. februar. Våg-lag som melder seg på cupen betaler ikke påmeldingsavgift, men bidrar med dugnad.

Politiattest for Våg-trenere og ledere..

PURRING!

Trenerforum og Verdimøte på Karuss over nyttår

Det er nå sendt ut innkalling til alle lagledelser i årsklassene 13-19 ved hovedtrener, assistenttrener og lagleder vedrørende Trenerforum torsdag 4. januar. I tillegg har alle lagledelser i alderen 7-19 år mottatt innkalling til Verdimøte onsdag 10. januar 2018.

Våg FK ønsker alle god jul og godt nytt år !

Jul og nyttår 2017 / 2018.

Ketil og Besnik skal trene G16-1

Ketil Østrem (41) og Besnik Cimili (31) blir trenerduoen som skal ha ansvaret for Vågs G16-1 kommende sesong. I tillegg får de med seg Eirik Offergaard i lederteamet. Sistemann påtar seg rollen som lagleder.

Fra Molde til Våg FK

Tommy Eilertsen Waaden (28) blir hovedtrener for Våg G14-1 kommende sesong.

Blir spillerutvikler i Våg FK i 2018

VIDEO: Joachim Eriksen har takket ja til rollen som spillerutvikler for alderstrinnene 12-15 år i Våg FK neste år. I tillegg ble han og Våg FK i dag enige om en forlengelse av hans trenerengasjement for G15-1 i 2018

En Våger vender hjem

Mentor Rashica (33) blir trener for Vågs Junior 1 i 2018-sesongen. Den blide Vågsbygd-gutten vender nå nesa hjem til moderklubben etter flere år som både spiller og trener i Randesund.

Besøk våre lagsider

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift