Retningslinjer for publisering av bilder og film

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund ønsker derfor å sette søkelyset på hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

Nulltoleranse for seksuell trakassering og overgrep

Seksuell trakassering og overgrep skal ikkje skje i idretten, og er direkte i strid med idrettens visjon om idrettsglede for alle. NIF har laga ein veileder som skal gjøre det enklare å melde ifrå om seksuell trakassering og overgrep i idretten.

Planleggingsmøte om marint avfall

Torsdag 2.november klokka 19-21 på Rådhuset på Frekhaug inviterer kommunen til opent fellesmøte der ein kan utveksle erfaringar og diskutere vidare planar og moglege ting vi kan gjere saman i 2018 i høve marint avfall.

Aktivitetsleiarar til open gymsal på Rossland skule i haustferien

Vil du vere aktivitetsleiar ein eller to dagar i haustferien? Meland kommune ønskjer å ha open gymsal på Rossland skule i haustferien. Er du over 16 år, og er god på å leie aktivitetar for andre barn og unge? Les meir her.

Kvernbit og Nordre Holsnøy IL fortsetter samarbeidet

Kvernbit og Nordre Holsnøy har som kjent hatt en prosess rundt opprettelse av ny klubb i ungdoms- og seniorfotballen i Meland. Les mer om hva som skjer videre her.

Nordre Holsnøy og Kvernbit samarbeider

Les her for informasjon om samarbeidet mellom klubbene i ungdoms- og seniorfotballen i Meland. Tirsdag 22.august kl. 19:00 i klubbhuset i Leirdalen ønsker vi å informere våre medlemmer om tanker rundt samarbeidet for neste sesong.

50 fornøyde deltagere på fotballskole med Mons Ivar Mjelde

Fra mandag til fredag forrige uke arrangerte Nordre Holsnøy IL fotballskole i Leirdalen. Et kjent navn for mange, Mons Ivar Mjelde, hadde ansvar for den fotballfaglige delen. Ikke rart mange barn og unge var fornøyd med dagene i Leirdalen.

Tine fotballskule

Lørdag 12.august og søndag 13.august vert det arrangert TINE fotballskule i Leirdalen. For informasjon om påmelding og anna kan du les meir her. Påmeldingsfrist fredag 4.august.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift