Planleggingsmøte om strandryddedag 2018

Velkommen til planleggingsmøte om årets strandryddedag 5.april kl. 18 på Rådhuset.

Nordre Holsnøy samarbeider med Select

Nordre Holsnøy IL har inngått samarbeid med Select som utstyrsleverandør de neste fire årene. På Intersport Frekhaug får du -20% på alt fra Select dersom du er medlem i NHIL. Vi har også egne klubbprodukter. Les mer her.

NHIL sin innsatspris til Kjartan Sagstad Dalstø

Nordre Holsnøy IL har en innsatspris som deles ut til personer som har gjort en spesiell god innsats for klubben over flere år. På idrettslagets årsmøte i går ble prisen tildelt Kjartan Sagstad Dalstø. Les begrunnelsen her.

Hjertestarterkurs - AVLYST

Torsdag 22.mars kl. 18-21 inviterer Nordre Holsnøy IL til hjertestarterkurs i regi av «Nordhordland førstehjelp og opplæring» i klubbhuset i Leirdalen. Les saken for mer informasjon og påmelding.

Pass på riktig bruk av HC-parkeringa i Leirdalen

Ei oppfordring til alle dei som brukar parkeringsplassen ved klubbhuset til Nordre Holsnøy IL i Leirdalen. Dette er HC-parkering, og skal berre brukast til dette formålet. Takk for at de respekterer dette!

Samarbeid mellom Kvernbit og Nordre Holsnøy

Etter å ha jobbet med hvordan vi skal samarbeide er her en status på hva klubbene er enig om.

Årsmøte Nordre Holsnøy IL 2018

Onsdag 14.mars kl. 19.00 vert det årsmøte i Nordre Holsnøy IL i klubbhuset i Leirdalen. Saker til årsmøtet må vere sendt til hovudstyret innan 28.februar. Les saka for heile innkallinga. Her finn du også sakspapir til møtet.

Retningslinjer for publisering av bilder og film

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund ønsker derfor å sette søkelyset på hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

Nulltoleranse for seksuell trakassering og overgrep

Seksuell trakassering og overgrep skal ikkje skje i idretten, og er direkte i strid med idrettens visjon om idrettsglede for alle. NIF har laga ein veileder som skal gjøre det enklare å melde ifrå om seksuell trakassering og overgrep i idretten.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
15.06 NHIL Eidsvåg
01.06 NHIL Austrheim
11.05 NHIL Skogsvåg/Sund2 2-1
28.04 NHIL Masfjord/Gulen 1-2
23.04 NHIL Sotra 3 4-2
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift