Samarbeid mellom Kvernbit og Nordre Holsnøy

Etter å ha jobbet med hvordan vi skal samarbeide er her en status på hva klubbene er enig om.

Årsmøte Nordre Holsnøy IL 2018

Onsdag 14.mars kl. 19.00 vert det årsmøte i Nordre Holsnøy IL i klubbhuset i Leirdalen. Saker til årsmøtet må vere sendt til hovudstyret innan 28.februar. Les saka for heile innkallinga.

Retningslinjer for publisering av bilder og film

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund ønsker derfor å sette søkelyset på hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

Nulltoleranse for seksuell trakassering og overgrep

Seksuell trakassering og overgrep skal ikkje skje i idretten, og er direkte i strid med idrettens visjon om idrettsglede for alle. NIF har laga ein veileder som skal gjøre det enklare å melde ifrå om seksuell trakassering og overgrep i idretten.

Planleggingsmøte om marint avfall

Torsdag 2.november klokka 19-21 på Rådhuset på Frekhaug inviterer kommunen til opent fellesmøte der ein kan utveksle erfaringar og diskutere vidare planar og moglege ting vi kan gjere saman i 2018 i høve marint avfall.

Aktivitetsleiarar til open gymsal på Rossland skule i haustferien

Vil du vere aktivitetsleiar ein eller to dagar i haustferien? Meland kommune ønskjer å ha open gymsal på Rossland skule i haustferien. Er du over 16 år, og er god på å leie aktivitetar for andre barn og unge? Les meir her.

Kvernbit og Nordre Holsnøy IL fortsetter samarbeidet

Kvernbit og Nordre Holsnøy har som kjent hatt en prosess rundt opprettelse av ny klubb i ungdoms- og seniorfotballen i Meland. Les mer om hva som skjer videre her.

Nordre Holsnøy og Kvernbit samarbeider

Les her for informasjon om samarbeidet mellom klubbene i ungdoms- og seniorfotballen i Meland. Tirsdag 22.august kl. 19:00 i klubbhuset i Leirdalen ønsker vi å informere våre medlemmer om tanker rundt samarbeidet for neste sesong.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift