Aktivitetsleiarar til open gymsal på Rossland skule i haustferien

Vil du vere aktivitetsleiar ein eller to dagar i haustferien? Meland kommune ønskjer å ha open gymsal på Rossland skule i haustferien. Er du over 16 år, og er god på å leie aktivitetar for andre barn og unge? Les meir her.

Kvernbit og Nordre Holsnøy IL fortsetter samarbeidet

Kvernbit og Nordre Holsnøy har som kjent hatt en prosess rundt opprettelse av ny klubb i ungdoms- og seniorfotballen i Meland. Les mer om hva som skjer videre her.

Nordre Holsnøy og Kvernbit samarbeider

Les her for informasjon om samarbeidet mellom klubbene i ungdoms- og seniorfotballen i Meland. Tirsdag 22.august kl. 19:00 i klubbhuset i Leirdalen ønsker vi å informere våre medlemmer om tanker rundt samarbeidet for neste sesong.

50 fornøyde deltagere på fotballskole med Mons Ivar Mjelde

Fra mandag til fredag forrige uke arrangerte Nordre Holsnøy IL fotballskole i Leirdalen. Et kjent navn for mange, Mons Ivar Mjelde, hadde ansvar for den fotballfaglige delen. Ikke rart mange barn og unge var fornøyd med dagene i Leirdalen.

Tine fotballskule

Lørdag 12.august og søndag 13.august vert det arrangert TINE fotballskule i Leirdalen. For informasjon om påmelding og anna kan du les meir her. Påmeldingsfrist fredag 4.august.

Inkluderingskontakt - "Eit samfunn for alle"

Vil du bli inkluderingskontakt i Nordre Holsnøy IL? Torsdag 8.juni vert det "Kick-off" med Leo Ajkic for alle inkluderingskontaktane i Meland kommune. Ta kontakt på e-post: styret.nhil@gmail.com om du er interessert.

Tildeling av innsatspris og årsmøteprotokoll

Her finner du årsmøteprotokollen etter årsmøtet forrige onsdag. Du kan også lese om hvem som ble tildelt NHIL sin innsatspris.

Den store "bossdugnaden" i Meland

Informasjonsmøte om den store "bossdugnaden" i Meland torsdag 30.mars kl. 18.00 på Meland Rådhus. Sjølve "ryddeaksjonen" vert laurdag 6.mai.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
05.04 NHIL Austrheim IL
29.03 Radøy/Manger NHIL 2-3
18.03 NHIL SG13 1 Fana IL Fotball SG13 Mimosa 04 2-5
18.03 NHIL SG13 1 Sandviken IL SG13- 3-2
17.03 Bergen Nord FK SG13-Blå NHIL SG13 1 2-4
©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products