PÅMELDING ÅPNER I DAG 6/6 - kl.2000

Bruk denne linken, eller gå via fanen i menyen:

Takk for denne sesongen!

Styret vil med dette takke for sesongen som har vært, og samtidig ønske alle hjertelig velkommen neste sesong. Til tross for en snøfattig vinter og noe varierende vær, så har det vært gode tilbakemeldinger på gjennomføringen. En ekstra stor takk til alle de tålmodige og flinke trenerne vi har hatt med oss i år, håper så mange som mulig blir med neste sesong også. Påmelding for sesongen 2017/18 åpner søndag 4.juni kl.2000. VELKOMMEN! Mvh.Styret

UKE 18

På planen for neste uke står det trening tirsdag og onsdag, pga at det er 1.mai på mandag. Det blir trening som vanlig for tirsdagsgruppene, mens for mandagsgruppene blir det trening på onsdag. Håper det passer for flest mulig. VELKOMMEN!

Hei. I morgen og tirsdag er det slåball på programmet, og det kjører vi på Byåsen skole. Oppmøte på håndballbanen rett nedenfor Munkvollhallen. VEL MØTT! Mvh. Styret

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

Da har allidretten tatt juleferie, og vi ønsker alle sammen en riktig god jul og et godt nyttår! Takk for en kjempefin høst, og velkommen tilbake 9 og 10. Januar 2017.

Trening 5. og 6. Desember

Grunnet dårlige snøforhold å lite tegn til endring ser vi oss dessverre nødt å endre aktivitet fra aking denne uka. Uteleik ved Stavset Skole, oppmøte ved hovedinngang. Vel møtt ! Gjelder alle grupper Mandag og Tirsdag 5/6 desember.

Været på Byåsen

Været på Byåsen

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products