Sommer ferie

Brytegruppa ønsker alle utøvere, trenere og foreldre en god sommer. Trening starter opp igjen ved skolestart ca 15.august. Bryteskole, bryteturn og brytelek starter i uke 34/35. Påmelding ved oppmøte.

Soft Touch i Gøteborg

Helgen 28.- 29.april, var 10 brytere og en fin heiagjeng i Gøteborg på Soft Touch. I tillegg til bryting ble det også en tur til Liseberg. Stevnet er for noen det siste stevne for sesongen, mens andre er tatt ut til å representere Norge i Nordisk mesterskap og EM. Soft Touch er stevnet som samler de beste bryterne i Sverige, med besøk fra flere naboland.

Kolbotn beste klubb i NM

Lambertseter arrangerte 17.mars NM for Ungdom og 18.mars NM for Junior. Kolbotn hadde med fem brytere hver dag. God bryting på et høyt nivå gav til sammen seks gull, ett sølv og to bronse. I tillegg gikk tre av fire bestemannspriser til Kolbotn bryterne.

FT cup i Sverige

Kolbotn stilte med fjorten brytere og støtteapparat i Fallköping i Sverige 10- 11. mars. Bryterne viste igjen god innsats med gull til Victor Grøneng, Sebastian Aak, Julie Dalsbotten. Sølv til Anastasia Misko, og bronse til Hermund Ophaug. Det var fire brytere som var med på sitt første utenlandsstevne, og de vil være med videre.

Fire mestere i Halden

Lørdag 3.mars arrangerte Halden AK landsmesterskap for G/P 12 og NM for G/P 16. Det ble fire vinnere fra Kolbotn. I G12 vant Martin Aak (30 kg) og Anzor Musaev (33 kg). I P15 ble Hedda Ophaug Norgesmester i 39 kg, og Marius Dalsbotten Norgesmester i 62 kg. I tillegg fikk Anastasia Misko sølv i P12 37 kg.

NM Senior i Bodø 3.februar

Brage Haugmo Ringheim tok sin andre senior tittel den 3. februar. Brage ledet klubben frem til en tredjeplass i klubbsammendraget. Sykdom gjorde at bare fire Kolbotn brytere stilte til start.

Fredriksten Cup i Halden

Halden inviterte til brytestevne for alle, og treningssamling for ungdomsbryterne 12-14.januar. Kolbotn hadde 13 brytere på matta, og tok godt for seg av medaljene.

Innkalling til årsmøte for KIL og årlige møter for KILs grupper

Medlemmer kalles inn til årlige møter i respektive grupper

Glentons Mästarmöte

Seks brytere med støtteapparat satte 1.desember kursen til Broby sør i Sverige for å delta på Glentons Mästarmöte. Dette er et stevne der bare de 10 beste i hver vektklasse får delta etter å ha kvalifisert seg på stevner i løpet av året. Alle bryter mot alle i sin klasse, og det blir derfor en tøff turnering der den med flest seire står igjen som vinner. I år fikk Kolbotn to mestere i klassen Poik. Victor Grøneng og Marius Dalsbotten gikk ubeseiret igjennom sine kamper, og kunne heve seierstrofeet søndag.

Kolbotn Cup i bryting

Helgas Kolbotn Cup er igjen vel gjennomført. Brytere fra mange land viste flott bryting med over 570 kamper på seks matter i løpet av lørdag i Sofiemyrhallen. Kolbotn hadde med ni brytere, og vant tre gull og tre sølv.

Bryting

Stevner

Sofiemyr Minicup vil ikke bli arrangert denne våren pga brytegruppa ikke har fått hallplass på egnet stevnehelg. For våren 2019 står stevnet på NBF sin terminliste.

Treningstider
Oversikt finner du under sportslig- treningstider
Terminplan med stevneoversikt for våren 2018 finner du på sportslig - terminliste

Dugnader

Kjenner du en bedrift på flyttefot? Vi tar dugnadsoppdrag, send oss en epost.

Støtt bryting

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift