Trenger hjelp fra seniorer i kiosken

Oppegårds kanskje mest sosiale jobb er nå ledig. Kolbotn IL håper pensjonister vil jobbe i banekiosken på Sofiemyr.

Informasjon om bøter og gebyrer

Oslo fotballkrets har vedtatt nye bøter og gebyrer for sesongen 2018.

KIL-dagen 2018

Bli med på KIL-dagen 9. juni og prøve amerikansk fotball eller test orientering?

- Dette vil bedre utviklingsarenaen for spillerne våre

Kolbotn Fotball Herrer har signert samarbeidsavtale med Vålerenga Fotball og skal ha ekstra fokus på kompetanseheving både hos trenere og spillere. Det skal Vålerenga bidra med i året som kommer.

Kolbotn Tine Fotballskole 2018

I år blir det fotballskole uke 26 (25.-29.6.) første uke etter skoleslutt og uke 32 (6.-10.8.) siste uke før skolestart. Vi gleder oss. Velkommen!

Årlig møte Fotball Herrer 28. februar

SAKSLISTE FOR ÅRLIG MØTE KOLBOTN IL FOTBALL HERRER

Avdelingsoppsettene for sesongen 2018 er nå lagt ut.

Avdelingsoppsett jente ungdom 2018 Avdelingsoppsett gutt ungdom 2018 Avdelingsoppsett senior kvinner 2018 Avdelingsoppsett senior menn 2018 Vi minner om påmeldingsfristen 31. januar for klassene 8 ? 14 år. Husk også påmeldingsfristen til OBOS Cup 31. januar for lag i klassen 13 år til og med senior.

INFO BANER MANDAG 22.JAN 14:00

ØGK er som de siste dagene og forholdene er bra. SKG Det er måket av snøen og lagt på stoff for å tine opp isen. Ren Vakt skal opp i dag og hakke litt for å se om det løsner og harve. Det skal bli mildvær og vi håper på at problemet løsner i takt med temperaturen. Har vært ekstremt akkurat i denne perioden og det er uvant. Det vil komme info på facebook sidene og hjemmesiden. Vi krysser fingrene.

Status pr. 17.januar kl 14:00

ØGK og Ekeberg er dekket bra. Sofiemyr er fortsatt stengt selv om det er foregått arbeid på den. Under snøen er banen bånntæla.

Status på banene 16. januar kl 14:00

ØGK 2 maskiner jobber nå med å fjerne snøen. Beregner å ha den fri for snø innen 16:30 Vil nok være litt glatt hvis de ikke rekker harving. Ekeberg er brøytet men banene er litt mindre enn vanlig. Litt snø på banen, slik at det ikke er optimale forhold.

Sofiemyr kunstgress fortsatt stengt

Det yr-regner og forholdene er verre enn verst på banen. Har ikke oversikt over ØGK men hvis temperaturen synker kan nok der også bli problemer. Banestyret

Innkalling til årsmøte for KIL og årlige møter for KILs grupper

Medlemmer kalles inn til årlige møter i respektive grupper

Besøk våre lagsider

0

1 Våre avtaler

NFF

Støtt fotball i Kolbotn

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift