HUSK JULESHOP - Utdeling av varer

UTLEVERING Utlevering skjer på klubbhuset på Myra 30.11. og 1.12. mellom kl. 18 og 21.

MEDLEMSKAP I BYÅSEN IDRETTSLAG

Fra 1.januar 2017 må alle som vil være medlem i et norsk idrettslag, ha registrert seg i MIN IDRETT. Medlemskap i Byåsen IL koster kr. 135 pr. år. Les mer ..

Loppemarked Sverresborg Skole

Lørdag 12 november kl.11-16 Søndag 13 november kl.12-15 Lopper kan leveres på skolen fredag 11 november mellom kl.18-20. Vi tar ikke imot brune- og hvitevarer og dessverre heller ikke møbler uten avtale og forhåndsvisning. Småmøbler er ok å levere inn. Arrangør: Byåsen Kvinnefotball

Jentetrenere søkes!

Går du med en trenerdrøm i magen og har lyst til å bli trener for unge lovende jentespillere? Byåsen søker etter trenere til ungdomsfotballen som har ambisjoner og lyst til å utvikle enkeltspillere og lag i et spennende utviklingsmiljø. Er du en av disse ta kontakt med spleder@byasen.no

G-14 takket for årets sesong og ble også sølvgutter og gullgutter!

Det spirer og gror i de yngste årsklassene i Byåsen. G-14 laget ville ikke være snauere enn G-16 laget og ble også sølvgutter i 0. div og gullgutter i Scandia cup etter en sterk sesong. Men i KM finalen mot Egge i Abrahallen lørdag kveld ble Nord-trønderne for sterke og vant 2-0.

Rekruttdommerkurs!!

Er du 15 år eller eldre og ønsker du å dømme kamper i 9er og 11er fotball? Da kan du melde deg på rekruttdommerkurs. Frist for påmelding er 9 november!!

Sølv og gullgutter i Byåsen!

Byåsens G-16 lag avsluttet en sterk sesong onsdag kveld med å slå naborival National borte med 2-1 etter scoringer av Daniel Flaathe-Simonsen og Jørgen Jacobsen.

A-laget berget plassen på overtid!

Det ble en ren Hitchcook-thriller på Byåsen Arena lørdag da A-laget berget plassen i den nye 2.div neste år etter at Asgeir Snekvik scoret på straffespark på overtid og RBK 2 ble slått 2-1.

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products