Vi søker ny daglig leder!

Vår daglig leder slutter 28.februar og klubben trenger ny daglig leder. Dette er en interessant og utfordrende jobb. Les mer for fullstendig utlysningstekst:

Årets nyttårsgave for motiverte fotballspillere!

Har du lyst å bli en bedre fotballspiller? Byåsen akademiet åpner igjen torsdag 27.januar kl 15.00.

Vil du være med i styret?

Styret i Byåsen Breddefotball består av åtte personer og møtes en gang pr. måned. Vil du være med i styret? Styreleder og flere styremedlemmer er på valg. Vi trenger en person med økonomibakgrunn samt en som kan tenke seg å jobbe med kommunikasjon og våre hjemmesider. Her kan du være med på å styre klubbens utvikling. Kandidater kan melde seg til Svein-Tore Eriksen i valgkomiteen, e-post: stoeriks@hotmail.com

Nyhetsbrev Julen 2016

Kjære fotballmamma og fotballpappa. Styret i Byåsen Breddefotball sender dere en varm julehilsen og takker for en flott sesong. Sammen med våre barn har vi hatt mange gode opplevelser på fotballbanen og på sidelinja.

Lønstrups flotteste feriebolig med basseng til leie under Dana cup 2017

Det er mulig å leie Lønstrups flotteste feriebolig under Dana cup 2017. Boligen har 10 sengeplasser + en ekstraseng så her er det mulig for 2/3 familier om å gå sammen om leien. Boligen har svømmebasseng, 80 kvm terrasse og 1500 kvm tomt for å nevne noe. For de som er interessert i å leie denne ta kontakt på Breddefotball@byasen.no snarest Pris ca. 22 000,- NOK inklusive depositum og renhold.

Dobbelt gull til Byåsen G-16

Byåsens G 16 -lag avsluttet en meget sterk sesong med to gullmedaljer i Flatås innendørscup og Heimdal Indoor i helga. Les hva trinnleder Ingunn Stølen skriver under.

HUSK JULESHOP - Utdeling av varer

UTLEVERING Utlevering skjer på klubbhuset på Myra 30.11. og 1.12. mellom kl. 18 og 21.

MEDLEMSKAP I BYÅSEN IDRETTSLAG

Fra 1.januar 2017 må alle som vil være medlem i et norsk idrettslag, ha registrert seg i MIN IDRETT. Medlemskap i Byåsen IL koster kr. 135 pr. år. Les mer ..

Dato Hjemmelag Bortelag Res
27.01 Byåsen IL Fotball REK BTF Rekrutt Treningskamp
29.01 Byåsen IL Fotball REK BTF Rekrutt Treningskamp
03.02 Byåsen IL Fotball REK BTF Rekrutt Treningskamp

Besøk våre lagsider

Sponsor

Linker

  

Følg oss på Twitter

 

Banefordeling

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products