Har du ,eller ønsker du, erfaring som styremedlem?

Byåsen Breddefotball betyr mye for barn og unge på Byåsen, og skal vi videreføre det viktige arbeidet vi har på gang, trenger vi nettopp deg! Vi søker deg med høyere utdannelse i økonomi eller regnskap.

Har du ,eller ønsker du, erfaring som styremedlem?

Byåsen Breddefotball betyr mye for barn og unge på Byåsen, og skal vi videreføre det viktige arbeidet vi har på gang, trenger vi nettopp deg! Vi søker en motivert media og kommunikasjonsansvarlig til vårt styre.

Byåsen Breddefotball ønsker velkommen til Byåsen-Cup på Dalgård

Det er nå klart for en heidundrende fotball-helg på Byåsens flotte anlegg på Dalgård. Påmeldingsfrist er 15 april (med forbehold om fulltegning). 20 mai gjennomføres cup for aldersklassen 8-10 år og 21 mai for aldersklassen 11-12 år.

Har dere benyttet dere av nettbutikken deres Byåsen IL Breddefotball?

Visste du at klubben har en egen nettbutikk hos Ullmax? Det har vi. Og i nettbutikken kan medlemmene våre selv legge inn bestillinger, få varene levert direkte hjem til dere selv og betale direkte til Ullmax. Ved å benytte nettbutikken støtter man samtidig klubben.

TRENINGSAVGIFT BREDDEFOTBALL 2017

Det er klart for treningsavgift 2017. Fakturering skjer via MinIdrett og for eldste først. De yngste faktureres rundt påsketider. Les mer under fanen info/treningsavgift eller videre i denne saken ...

Eksklusiv forhåndsvisning av nye Volvo V90 Cross Country hos Kverneland Bil Trondheim

I slutten av denne måneden er vi stolte av å kunne vise frem den splitter nye Volvo V90 Cross Country i våre lokaler på Tungasletta. Vi åpner for påmelding nå, så dersom du er interessert i å være en av de første som får se denne flotte bilen er det bare å sende en epost til ole.petter@kvernelandbil.no

Last ned APP fra Min Idrett

Last ned app fra MinIdrett. Da kan du betale medlemskontingenter og treningsavgifter rett fra App'en og får varsler når nye krav kommer. Rask betaling gir mer effektivt idrettslag og lavere kostnader i administrasjon. Med app'en kan du også melde deg på arrangement etc. Les mer

Vi søker ny daglig leder!

Vår daglig leder slutter 28.februar og klubben trenger ny daglig leder. Dette er en interessant og utfordrende jobb. Les mer for fullstendig utlysningstekst:

Dato Hjemmelag Bortelag Res
26.02 Byåsen IL Fotball DAMER BKF Senior Ukjent
03.03 Byåsen IL Fotball G17 G2000 Ranheim
12.03 Byåsen IL Fotball REK BTF Rekrutt Kattem 4 div.
12.03 Byåsen G16-1 Charlottenlund
13.03 Byåsen G13-1 Utleira
17.02 Byåsen IL Fotball REK BTF Rekrutt Trond Jr. G19 0 div.
05.02 Byåsen IL Fotball REK BTF Rekrutt Charlottenlund 4 div.
03.02 Byåsen IL Fotball REK BTF Rekrutt Sverresborg Jr. G19 0 div.
29.01 Byåsen IL Fotball REK BTF Rekrutt NTNU 4 DIV.
27.01 Byåsen IL Fotball REK BTF Rekrutt Gimse Jr. G19 0 div.

Besøk våre lagsider

Sponsor

Linker

  

Følg oss på Twitter

 

Banefordeling

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products