Furuset skøyte- og ishockeyskole 2017/18

Furuset Ishockey IF starter opp igjen sin populære og tradisjonsrike skøyte- og ishockeyskole til høsten. Tid: lørdager, skøyteskolen kl. 10:00-10:50 og ishockeyskolen kl. 11:00-11:45. Oppstart 23 september 2017. Betaling og påmelding kan gjøres nå.

Vil du og din familie være vertsfamilie?

For aller første gang er Furuset Idrettsforening så heldige å få være vertskap for 2 fredskorpsdeltakere fra det sørlige Afrika skoleåret 2017-18. Deltakerne er i Norge gjennom et fredskorpsutvekslingsprogram med Norges Idrettsforbund (Idrettens fredskorps), og skal få en forståelse for og bidra til idrettsmiljøet på Furuset.

Påmelding til høstens tennisskole åpner fra 1.august.

Vi gjør oss klare for ny termin på tennisskolen og alle nye og tidligere deltagere må sende e-post til tennisskole@furusetif.no for å få en plass.

Furuset vant NM lag elite 2017!

Mesterskapsfabrikken Furuset og nyopprykkede Ullern er Norges beste Eliteklubber.

ITF seier til Furuset jenta Pacharin

Pacharin Cheapchandej eller "Eva" som hun er mest kjent som innenfor Furusets vegger vant i forrige uke en ITF 15 000$ turnering i Thailand. Hun satser for fullt på tennisen til daglig i Thailand og virker å være i kjempeform. Kanskje vi er heldige og får se hun i NM i Frognerparken i August. Hun er for øvrig i kvartfinalen i en ny turnering denne uken. Gratulerer Eva!

Velkommen til idrettsglede, lek og godt fellesskap på Furuset!

Furuset Idrettsforening er ditt idrettslag i nærmiljøet. Vi ønsker å være en positiv kraft i det sosiale og kulturelle liv i Bydel Alna, Groruddalen og Oslo.

Furuset Forum blir erstatningsarena for Vålerenga Ishockey Elite.

Endelig er avtalen mellom Furuset Idrettsforening (FIF) og Vålerenga Ishockey Elite (VIF) underskrevet. Det samme er avtalen mellom Oslo kommune, Bymiljøetaten (BYM) og Furuset Idrettsforening/ Furuset Sportsanlegg AS (FIF/FSA).

Besøk våre lagsider

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products