KUNSTGRESSET LEGGES PÅ DALGÅRD

På Byåsen ILs hjemmebane Byåsen Arena er nå grunnarbeidene ferdig og utrulling av kunstgress startet 25.7. Alt går som planlagt, ser det ut til.

ALLIDRETT SESONGEN 2017/2018 - PÅMELDING

Det er nå klart for påmelding til allidretten som starter etter sommerferien. Les mer for info !!

PILGRIMSLEDEN RYDDES

På oppdrag fra Trondheim kommune har Byåsen historielag ryddet pilgrimsleden i deler av Bymarka. Dvs gress og buskas rundt stolpene merket med pilegrimsmerket er ryddet. Og arbeidet gjøres ved hjelp av Byåsen IL Langrenn sin løype-ATV.

NY SPORTSLIG LEDER I FOTBALL

Svein Erik Torvik er tilsatt som ny sportslig leder i 30 % stilling i Byåsen Breddefotball. Han vil ha sin første dag i jobben 21 august. Les mer for info....

JUNIOR VM ORIENTERING 2017

Ingeborg Eide fra Byåsen IL er tatt ut til å representere Norge i junior VM i orientering i Finland i uke 28. Løpene kan følges på nett. Les mer for info

St.Olavsloppet. Leif på "ferie"

For de som sendte epost til leder av Byåsen IL Leif Lande i uke 26 fikk tilbakemelding om at Leif hadde tatt ferie resten av uka. Det stod ikke noe om hva slags ferie eller hvor denne var lagt, men for de mest observante fikk med seg at første ferieuke ble brukt i Byåsen IL sin tjeneste og gjennomføring av St.Olavsloppet mellom Østersund og Trondheim. Les mer..

EN HOPPBAKKE BLIR TIL !

Arbeidene med ny K38 i Granåsen rekruttsenter fortsetter for fullt. Nå er det kjørt inn store mengder stein og profilen begynner å ta form.

UNGDOMS-EM ORIENTERING

Ragnhild Eide fra Byåsen IL representerte Norge under EM for ungdom i Slovakia 29.6. til 2.7.2017. Ragnhild ble beste norske på 11. plass. Ragnhild helt til høyre i bildet. Les mer.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products