PÅMELDING ALLIDRETT

Påmelding for allidretten fra høsten 2015 er godt i gang. Tilbudet er fra 5 år og oppover (f. 2010 eller tidligere). Påmelding ønskes snarest mulig. Les mer for info

JUNIOR VM ORIENTERING RAULAND

Ingeborg gjennomførte et supert løp på tirsdagens (7. juni.)mellomdistanse og hun var kun 51 sekunder fra gullmedaljen. Junior VM fortsetter med langdistanse på torsdag og stafetter på fredag. Se en flott reportasje fra dagens løp hos Kondis.

BYÅSEN TIL UNGDOMS-OL

Vi gratulerer Marte Nygård Pedersen med landslagsuttak hvor hun skal representere Norge LK98 i ungdoms OL i Tblisi, Georgia. Marte er en av 62 utøvere Olympiatoppen sender til mesterskapet som starter 26. juli.

DANA-CUP FOTBALL

I midten av juli er det klart for ny tur til Danmark og Danacup for 10 lag fra Byåsen breddefotball. Les mer for info

ST.Olavsloppet - i mål i Østersund

Lørdag 27.6. kom lagene i mål i Østersund. Der i blant også Byåsens lag 244,255 og 200. En kjempeflott innsats gjorde at alle lagene fikk nok løpere på alle de 54 etappene. Les mer...

KUNSTGRESS PÅ DALGÅRD

Det snart klart for bruk av den nye kunstregressmatta på Dalgård som erstatter den gamle gressbanen. Banen er ferdig merket og blir et flott nytt areal for fotball. Gjerdet rundt banen kommer i løpet av august.

SAMLING PÅ SOGNEFJELL JUNI 2015

24 juniorer og 8 voksne har gjennomført en fantastisk samling i Bøverdalen og på Sognefjellet fra fredag 19.6 til mandag 22.6. Samlingen ble en suksess med fantasisk vær alle dager. Totalt 6 økter ble gjennomført. Derav 3-4 av disse i fantastiske skiforhold på Sognefjellet. I tillegg var en av øktene på rulleski opp Juvassvegen (fra 565 moh til 1840 moh fordelt på 12,9 km!).

VEIDEKKELEKENE

Flott gjeng og god stemning på Veidekkelekene. Byåsen friidett viste at de er en klubb i fremgang. Ei kjempefin helg med mange gode minner å ta med seg. Og tusen takk til trenerne som alltid støtter opp. Veidekke på Lillehammer: Gode prestasjoner, personlige rekorder, massevis av konkurranse-erfaring og noen medaljer også! Det er Byåsen friidrett det!

-

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as