DALGÅRDSTAFETTEN 2016

31. mai er det ny Dalgårdstafett i regi av Byåsen IL friidrett. Her er det mulig å bli med for alle løpsglede. Terrengstafett. Les mer for innbydelse.

TRONDHEIMSLØPET 2016

2. juni er det nytt Trondheimsløp fra garderobebygget på Kyvannet. Løpet starter kl. 19 med 13 km og kl. 19:10 med 8 km. Løp uten tidtaking starter kl 18:00. Barneløp (gratis) fra kl. 17:30, ca. 1 km for barn med følge, alder 4 til 7 år. Les mer for påmelding og info. Premie til alle gruppevinnere + uttrekkspremier. Les mer for påmelding og info.

ST OLAVSLOPPET - Byåsens lag

Ca. 25 påmeldte til lag for Byåsen IL nå. Vi har plass til flere og ordner lag etter behov. Meld din interesse. Vi tar snart et felles møte. Les mer for info..

PRISER TIL BYÅSEN FOLK PÅ SKIFORBUNDETS TING

Jørgen Nyland Graabak fikk Norges Skiforbunds Gullmedalje 2016 og Roald Olsen Norges Skiforbunds pokal 2016 under Skitinget i Trondheim. Jørgen er kjent for sin innsats i kombinert og Roald gjør en fantastisk innsats for hopp- og kombinertsporten og for Granåsen.

BYÅSEN ALLIDRETT. PÅMELDING FRA 6.JUNI

Online påmelding for sesongen 2016/2017 starter mandag 6. juni. Da er det bare å være klare og sikre seg deltagelse i en ønsket gruppe. Hjemmesida til allidrett finnes under "Våre idretter".

FOTBALLSKOLE PÅ DALGÅRD

Også i 2016 blir det fotballskoler for barna i sommerferien. 27.6. til 1.7. og 8.-12.8. er datoene. Arrangør er Byåsen toppfotball. Les mer for påmelding.

3-VANNSLØPET VÅR GJENNOMFØRT

En fin kveld påMyra og i Bymarka. Ca. 220 fullførte inkl. barneløp. Flott vær og perfekt løpstemperatur. Høstutgaven flyttes fram til torsdag 15. septemer pga. Bråtesten som blir 21. september. Les mer for resultater på lista, men det rettes snart)..

JENTESAMLING PÅ DALGÅRD

Lørdag 21.mai var det klart for fotballskole på Dalgård. Og denne gangen fotballskole for jentene. Vi vi har gode erfaringer med rene jentearrangementer. Det føles tryggere og med lavere inngangsterskel og slik oppdager enda flere jenter at fotball er gøy. Les mer....

Klubb-TV

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products