KLUBBMESTERSKAP LANGRENN 21. MARS

Onsdag er der klubbmesterskap langrenn. For alle fra 2 år til senior. Foreldre oppfordres til å delta, kun 3 km. Eller delta i seniorklassen. Johannes må til Kina, og kan ikke delta i år. Men han kommer nok på premieutdelinga. Les mer på www.billangrenn.no

JOHANNES VINNER DOBBELT VERDENSCUP SAMMENLAGT

Da er det klart. En verdenscupsesong er over. Og en gutt fra Byåsen IL tok med seg begge glasskulene hjem, Med seier både i sprintcup og totalcup, + 3 OL gull, så har Johannes Høsflot Klæbo vist at han er verdens beste skiløper sesongen 2017/18. Byåsen IL gratulerer !

ÅRSMØTE I BYÅSEN IDRETTSLAG 20.3. PÅ MYRA

Det innkalles med dette til årsmøte i Byåsen idrettslag den 20. mars 2018 kl. 19:30 på Myra klubbhus. Det er ikke meldt inn saker utover sak med ny fane, til årsmøtet. Se mer for hele innkallingen.

BYÅSEN AVISA MARS 2018

Ny utgave av Byåsenavisa er under utdeling. Les mer for å lese den digitale utgaven. NB! En liten feil i papirutgaven : 3 -vannsløpet er 23. mai. Les mer

RAW AIR - WORLD CUP GRANÅSEN

Fra 13. -15. mars er det full fart med Kombinert og hopp verdenscup. Det er viktig at trøndersk publikum møter opp og heier fra våre skihelter. Det blir mye underholdning og mye moro. Kjøp gjerne billett på forhånd. Les mer..

UM I FRIIDRETT (INNENDØRS)

Nora, Sander og Hedda deltok fra Byåsen i tillegg til at vi hadde stafettlag. Hedda fikk bronse i tresteg, Nora fikk 4. plass på 60 mhk og 5. plass på 200m, mens Sander løp like bak pers på 60m. På 4x200m ble Byåsen (sammen med samarbeidsklubb Vollan) nr 5. Les mer for resultater.

ÅRSMØTER I AVDELINGENE I BYÅSEN IL - OPPDATERES

Årsmøter for de enkelte avdelinger finner du ved å les mer på denne nyheten...

POENGRENN HOPP 6. MARS

Tirsdag 6. mars er det poengrenn i K5 og oppover i Granåsen rekruttsenter. Alle fra 5 år kan delta. Påmelding ved start kl. 18. Ta på skisko, vi har mange hoppski til utlån. Siste av 3 poengrenn i bakkestørrelse K5-K28. Testrenn i K40 & K60.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift