Mobilbetaling. Nå er det mCash som gjelder

Mye bra utvikling av mCash har gjort dette til et perfekt betalingssystem for idrettslaget vårt. Søk etter Utsalgsstedet eller scan QR-kode på stedet, men først av alt last ned mCash appen og legg inn ditt betalingskort. På uglarennet 22.1. benytes mCash. Dette gir oss som idrettslag god oversikt i etterkant av arrangementet.

NM HOPP STOR BAKKE 25.1.

Byåsen IL arrangerer NM hopp stor bakke i Granåsen 25.januar. Første omgang starter kl. 17. Det er gratis adgang. Åpen kafe. Kom å se norgeseliten i hopp.

UGLARENNET 22. JANUAR

Årets Uglarenn arrangeres i Nilsbyen i klassisk stil. Vi håper på mange deltagere. Renndato skulle vel passe bra både for senior og junior i forhold til andre arrangement. Les mer for info..

BYÅSEN mot Rostov-DON 15.1 - SEIER

Det ble en fantastisk seier til Byåsen Håndball Elite 1

World cup prestasjoner 14.1.

Jørgen Graabak tok seier i kombinert lagsprint, og Johannes . Klæbo fikk 3. plass i sprint. Dette er bra innsats.

ALDRI FOR SENT Å BLI SKIHOPPER

Når en 21 år gammel jente vil starte med hopp, da må det bli en fin utfordring til flere å prøve seg. Les mer Ulrikke og hoppinga ...

MEDLEMSKONTINGENT 2017 BYÅSEN IL

Det nærmer seg utsendelse av betaling av medlemskontingent for hele 2017 i Byåsen IL. Betalingskrav sendes via MinIdrett. Enkeltmedlem kr. 135 og familie kr. 500 pr. år. Les mer for detaljert info...

BYÅSEN - GLASSVERKET 11. januar

Klar seier til Byåsen Håndball Elite. Kampene står tett i tett i januar. Så nå er det bare å henge med.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products