KLUBBMESTERSKAP

Årets klubbmesterskap i langrenn vel i havn med ca. 230 deltagere onsdag 21.3.. Litt småregn, men stort sett en flott kveld i Nilsbyen. Rennet gikk i friteknikk med fellesstart for de eldste. Fredrik Riseth var raskest i sporet i senior og juniorklassen. Resultater finnes på www.billangrenn.no

SERIEMESTRE HÅNDBALL J18

Byåsens yngste juniorer ble seriemestre i toppserien J-18 den 14. mars. Det ble seier 25-21 i seriefinalen mot Charlottenlund! Vi gratulerer spillere , trenere og øvrige støtteapparat med et fortjent seriemesterskap

ÅRSMØTE I BYÅSEN IDRETTSLAG 20.3. PÅ MYRA

Det innkalles med dette til årsmøte i Byåsen idrettslag den 20. mars 2018 kl. 19:30 på Myra klubbhus. Det er ikke meldt inn saker utover sak med ny fane, til årsmøtet. Se mer for hele innkallingen.

JOHANNES VINNER DOBBELT VERDENSCUP SAMMENLAGT

Da er det klart. En verdenscupsesong er over. Og en gutt fra Byåsen IL tok med seg begge glasskulene hjem, Med seier både i sprintcup og totalcup, + 3 OL gull, så har Johannes Høsflot Klæbo vist at han er verdens beste skiløper sesongen 2017/18. Byåsen IL gratulerer !

BYÅSEN AVISA MARS 2018

Ny utgave av Byåsenavisa er under utdeling. Les mer for å lese den digitale utgaven. NB! En liten feil i papirutgaven : 3 -vannsløpet er 23. mai. Les mer

UM I FRIIDRETT (INNENDØRS)

Nora, Sander og Hedda deltok fra Byåsen i tillegg til at vi hadde stafettlag. Hedda fikk bronse i tresteg, Nora fikk 4. plass på 60 mhk og 5. plass på 200m, mens Sander løp like bak pers på 60m. På 4x200m ble Byåsen (sammen med samarbeidsklubb Vollan) nr 5. Les mer for resultater.

ÅRSMØTER I AVDELINGENE I BYÅSEN IL - OPPDATERES

Årsmøter for de enkelte avdelinger finner du ved å les mer på denne nyheten...

Nå kan din bedrift eie en hel fotballarena!

Støtt Byåsen fotball (bredde, toppfotball og kvinnefotball). Vi tilbyr nå bedrifter å «eie» hele anlegget, med bedriftens navn i arenanavnet (Byåsen Bedriftens navn Arena), logo på kunstgresset og på tribunen. Din bedrift vil da bli en sterk støttespiller for en av landets mest ambisiøse bydelsklubber, med eksponering til tusenvis av mennesker hver uke! Les mer for info..

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift