SNØPRODUKSJON I NILSBYEN

Hvis alt går etter planen starter Byåsen IL med snøproduksjon i Nilsbyen søndag 19.11. Det er meldt kaldt vær noen dager i uke 47, så da må det gjøres et første forsøk til å få laget en løype på ca. 2 km. Det trengs folk til vakthold dag og natt. Meld deg på. Les mer for info..

Suksess på Beitostølen for Johannes

Johannes Høsflot Klæbo slo til fra start og vant sprintrennet på Beitostølen i den nasjonale skipremieren 17. til 19. november 2017. Fredag var det klassisk 15 km på programmet. Her ble de andre plass bak hr. Sundby. På sprinten hadde Johannes med seg Martin Riseth fra Byåsen IL, som kapret et fantastisk 4. plass. Fin 4. plass av Didrik på 15 km klassisk. Da er han frisk igjen. Nå venter World cup !

SIMEN KVARSTAD LEDER KOMBINERT

Etter to hoppkonkurranser leder Byåsens Simen Kvarstad begge konkurransene i NM kombinert. I helga går han først ut i sporet, så får vi se hvor det ender til slutt. Nok en kombinert-kanon fra Byåsen IL.

SESONGÅPNING LANGRENN BEITOSTØLEN 17.-19.11.2017

Da er skisesongen her igjen. Byåsen IL stiller med mange løpere på Beitostølen på helgas arrangement. les mer for å følge arrangementet...

LOPPEMARKED SVERRESBORG SKOLE 18. og 19. november

Lørdag 18. November kl 11-15 Søndag 19. November kl 12-15 Lopper kan leveres på skolen fredag 17.november mellom kl 18-20. Vi tar ikke imot brune- og hvitevarer og dessverre heller ikke møbler uten avtale og forhåndsvisning. Men småmøbler er ok. Arrangør: Byåsen Kvinnefotball. Se mer for info

LEDERKURS FOR UNGDOM 2018

Også i 2018 arrangeres lederkurs for ungdom. Kurset går over to helger, første helg er 2.-4. februar. Kursutgifter dekkes av Byåsen IL. Og påmeldingsfrist er 15. desember. Så da er det bare å melde seg på. Les mer for hvordan.

LERØYSERIEN I GANG

Helga 11.-12.11. startet Lerøyserien for Byåsens unge juniorspillere. Det ble 2 seire og 1 tap. Det er det all grunn til å være fornøyd med. Les mer for kampinfo.

BYTTEDAG 12. NOVEMBER 2017

Det var stor aktivitet på salgsstedet i Sluppenveien da salget åpnet kl. 12. Mye gikk ut den første timen. Flere hadde levert brukt utstyr for salg i år enn i fjor, men de "dyre" varene var det litt færre av. Bildet er fra slutten av dagen, etter at det meste var solgt ut.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift