VM PÅ SKI I LAHTI

Mange fra Byåsen har tatt turen til Finnland for å heie fram våre fire deltagere : Magnus Moan og Jørgen Graabak i kombinert og Didrik Tønseth og Johannes Høsflot Klæbo i langrenn. Først ut er Johannes i sprint torsdag 23.2.

BLI MED Å SPLEIS -på snøkanon i Nilsbyen

Johannes Høsflot Klæbo, Sparebank1 og Byåsen IL har igangsatt et prosjekt for å få inn penger til snøproduksjonsanlegg i Nilsbyen. Bli med å SPLEIS du også - les for hvordan

ÅRSMØTE HÅNDBALL BREDDE 27.2. kl. 19

Det vises til innkalling til årsmøte i Byåsen IL håndball bredde. Sakliste og saksdokumenter er nå tilgjengelige. Årsmøtet holdes i klubbhuset på Myra. Les mer...

World Cup seier til Johannes Høsflot Klæbo

Da kom den første seireren i world cup på sprinten i Estland 18.2.2017. Byåsen IL gratulerer. Nå er det VM som gjelder. Mange fra Byåsen vil være på plass i Lahti og heie på våre 4 deltagere.

ÅRSMØTE ORIENTERING

Det er årsmøte i orienteringsavdelingen tirsdag 28.2. kl. 19 på Myra.

MEDLEMSAVGIFT FOR 2017

Det nærmer seg årsmøter og det er viktig at alle som skal være registrert som medlem i Byåsen IL har betalt medlemsavgift for 2017. Det koster nesten ingenting. Les mer for hvordan få betalt....

VM PÅ SKI LAHTI -4 deltagere fra Byåsen IL

VM på ski starter 22.2. i Lahti Finnland. Fra Byåsen IL er følgende med på det norske laget : Didrik Tønseth og Johannes Høsflot Klæbo i langrenn. Magnus Moan og Jørgen Graabak i kombinert. Byåsen IL ønsker alle lykke til.

UTTAK SKI-O VM

Etter god innsats i EM, er Øyvind Wiggen er tatt ut til VM i skiorientering i Russiske Krasnojarsk, en by som ligger helt øst i Sibir. Mesterskapet er fra 7.-12.mars. Byåsen IL gratulerer med laguttaket!

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products