KVALITETSKLUBB NIVÅ 2 FOTBALL

Torsdag 12.april var Byåsen en av fire klubber som var med på oppstartsmøte for kvalitetsklubb nivå 2. Prosessen er satt til vare 12-18 måneder, men her får man selvfølgelig lengre tid ved behov. Vi får satt opp en mentor og skal ha møte med denne i løpet av mai. Første rapportering er satt til 17.juni. Les mer for info

TRENINGSSTART UTE 24.4. PÅ DALGÅRD

Nå er det mulig å trene friidrett ute på Dalgård. Så tirsdag 24.4. starter vi med trening for de yngste (født 2005-2008) kl 18-19:30 og de eldre (f. 2004 eller tidligere) til samme tidspunkt. I tillegg er det løpetilbud for de eldste fra kl. 18:30 for de som vil være med på dette framover. Torsdag er det vanlig trening på Dalgård for de eldste kl. 18. Les mer...

ÅRSMØTE I BYÅSEN IDRETTSLAG 20.3. PÅ MYRA

Årsmøtet ble holdt i rolige former. Alle dokumenter og protokoll er nå lagt ut. Les mer hvis du er interessert.

Byåsen - Amazon Grimstad - 2-0 og hjemmeseier

Søndag var det hjemmekamp for Byåsen kvinnefotball på Byåsen arena. Motstander var Amazon Grimstad. Med seier ble det en flott start på sesongen.

HÅNDBALL SKOLE AVSLUTNING

Over 60 unge håndballtalenter født 2010 avsluttet håndballskolen 2017/18 i Munkvollhallen. Flott arrangement og flotte barn i en fantastisk klubb. Byåsen IL gratulerer Byåsen håndball bredde med god rekruttering.

FOTBALLSKOLER 2018

Klart for påmelding til sommerens fotballskoler på Dalgård. I regi av Byåsen Toppfotball. Datoene er Tine Fotballskole: Uke 26 (25. juni - 29. juni), og Byåsen Fotballskole: Uke 32 (6. aug - 10. aug). Les mer for info og påmelding.

ST.OLAVSLOPPET - BYÅSENS LAG

Byåsen IL stiller i år med 3-4 lag på årets St. Olavslopp. Loppet starter i år i Trondheim 27.juni og har målgang i Østersund 30. juni. Så nå må vi få samlet løpere. Du er velkommen til å delta enten du har vært med tidligere eller vil prøve for første gang. Les mer for påmelding og info...

BYÅSEN - TERTNES 18. APRIL. SEIER TIL BYÅSEN

Byåsen håndball elite spilte sesongens siste hjemmekamp onsdag 18. april. Det ble en klar Byåsen seier etter en noe fomlete 1. omgang. Nå er det 4. plass i serien og klart for sluttspill.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift