POENGRENN LANGRENN 2018

Også i år vil Byåsen IL Langrenn arrangere klubbrenn (poengrenn) i Nilsbyen. Alle rennene er åpne for medlemmer i Byåsen IL. Klasseinndeling fram går for øvrig av hjemmesida til langrenn. Les mer for info

SEIER TIL JOHANNES I DAVOS

Til tross for at Johannes har konkurrert eller trent lite i høyden, taklet han sprint i fri teknikk i Davos, helt glitrende. Nå blir det litt roligere dager og kanskje renn i litt mindre målestokk. Seieren i Davos ble 6. World cup seier så langt i år (av 6 mulige pr. 9.12.)

FØRSTE HOPP I K40 GJENNOMFØRT

Da er endelig først hopp gjennomført i den nye bakken i Granåsen rekruttsenter. Og datoen ble da 7. desember 2017

NY SPILLER TIL BYÅSEN TOPPFOTBALL (BTF)

Til tross nedrykk etter årets sesong, er det stor satsning mot 2018. Peder Magnus Norman har signert for Byåsen. 18-åringen kommer fra Elverum, hvor han fikk sin A-lagsdebut i hjemmekampen mot Tromsdalen i april. Han blir ansett å være et stort talent, men har nå flyttet til Trondheim grunnet jobb. Les mer om Peder..

UGLA SKOLE ER STENGT TIRSDAGER

På grunn av skolens egne arrangement er det ikke friidrettstrening på Ugla skole på tirsdager før nyttår, første dag med åpen gym.sal for friidrett er 9. januar.

LEDERKURS FOR UNGDOM 2018

Også i 2018 arrangeres lederkurs for ungdom. Kurset går over to helger, første helg er 2.-4. februar. Kursutgifter dekkes av Byåsen IL. Og påmeldingsfrist er 15. desember. Så da er det bare å melde seg på. Les mer for hvordan.

SKIJEGERN' I SALG NÅ !

Byåsen IL O-avdeling arrangerer også i år Skijegern som er vinterens svar på turorientering. Opplev nye og sjeldne steder i marka samtidig som dere får mange flotte turer. Les mer her ...

EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE BKF 13.12.

Byåsen kvinnefotball holder ekstra årsmøte på Myra 13.12. kl. 19. Tema er økonomi og valg. Les for å se dagorden...

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift