FLOTT 1. DAG I LOPPET

St. Olavsloppet er igang og alle Byåsens lag har fullført 1. dag. Fint vær og topp stemning på Torget i Åre når Byåsens lag 255 kom i mål som første kvinnelag (er noe feil resultatene ennå). Løpet fortsetter torsdag og med målgang i Trondheim ca. kl. 16 lørdag.

ANLEGGSARBEID I HOPPBAKKEN IGANG.

Håvard Fætten har tatt på seg jobben å bygge ny K40 bakke i Granåsen. Arbeidet er planlagt for ferdigstillelse i sommer og derved klar til vinterhopping. Stor takk til foreldre og besteforeldre som har bidratt til å rive den gamle bakken. Nå står vi bokstavelig på bar bakke - det er bare å bygge opp igjen. Til vinteren blir det ny K 40 bakke, og kanskje får vi til plast for sommerhopping til neste år!

O-FESTIVALEN - FLOTT HELG PÅ OPPDAL

O-festivalen 23.-25. juni 2017 ble en stor suksess for Byåsen! Freidig fikk til et flott arrangement, på en publikumsvennlig stadion. Det var gode og krevende løyper og god stemning. Byåsen stilte i nye drakter, med en rekordstor tropp på over 70 stk. Vi måtte kjøpe inn et ekstra telt for anledningen, da værmeldingene ikke var de beste. Men de viste seg heldigvis ikke å stemme, og både lørdag ettermiddag og søndag skinte sola! Torgeir hadde ordna med overnatting for oss på Drivdalen skole.. Les mer..

ST.OLAVSLOPPET - BYÅSENS LAG

Da er Byåsen IL klar med 3 lag til årets "lopp", lag 255, lag 244 og lag 104. Lag 255 består av spreke unge damer, lag 244 av både unge og eldre kvinner mens lag 104 er et mixlag med både barn og voksne av begge kjønn. Les mer for info

TOPP-FOTBALLEN 25.6.

Byåsen kvinnefotball spilte 2-2 mot Bossekopp på Dalgård, mens Byåsen toppfotball i Post Nord ligaen vant 3-1 mot Hødd på Høddvoll. Lykke til videre i serien.

DEKKE PÅ LØPEBANEN. Igangsatt 22.6.2017

Da har vi endelig fått på plass deler av dekket på løpebanen. Dessverre hadde vi fått for lite materialer, kun til 45 av de 60 meterene, men resten er på vei. Banen trenger noe tid på å bli fast i fisken, så var snill å passe på at ingen går innenfor sperrebåndet.

Jukola og Venla - stor Byåsentropp

Helga 16.-18. juni var det klart for det store orienteringsløpet Jukola og Venla. En stor gjeng fra Byåsen deltok og med mange gode prestasjoner. Les mer..

ALLIDRETT SESONGEN 2017/2018 - PÅMELDING

Det er nå klart for påmelding til allidretten som starter etter sommerferien. Les mer for info !!

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products