BYÅSENS IDRETTSSKOLE

Idrettskolen (Allidrett) starter 10./11. september på Stavset skole. Vi har mange påmeldte, men har plass til flere. Spesielt gruppen tirsdag kl. 17 og gruppene som starter kl. 19 har ledige plasser. Les mer for påmelding.

FRIIDRETT HØST 2018

Til alle foreldre for utøvere født 2008 - 2005. Det vil bli trening hver tirsdag kl 18.00 - 19.30, på Dalgård Idrettsanlegg, første gang 21. august. For dem som er født 2009 og yngre, må foreldre trå inn som aktivitetsledere hvis det skal bli et treningsopplegg. Det krever ingen friidrettsbakgrunn for å aktivisere de yngste, men at en kan være med barna fra kl 18-19 på tirsdager. Les mer.

MINIFOTBALL SKOLE 25. AUGUST 2018

Det blir minifotball skole på Dalgård også i år. Gratis for alle som skal begynne i 1. klasse på skolen til høsten.

NORFISHING 2018 - JOBBE PÅ DAGTID?

Byåsen IL Langrenn har en stor dugnad under Nor Fishing 2018 på Nidarø. Vi trenger litt folk på dagtid i perioden 21. til 24. august mellom kl. 9 og 17. Har du anledning ? Send oss en melding på mail til mail@billangrenn.no. PS ! Det er lønn pr. time til de som ikke er innkalt på ordinær dugnad.

TRENER / AKTIVITØR ALLIDRETT

Vi trenger noe flere trenere / aktivitører til allidretten vår som starter 10. september. Max 6 timer pr. uke, men du bestemmer selv hvor mange timer du kan være med. Allidretten har barn fra 5 år og eldre, og er på mandager og tirsdager i de ulike anleggene til Byåsen IL. Lønn kr. 220 pr. time. Interessert ? Ta kontakt på medlem@byasen.no snarest !

IDRETTSSKOLE - BYÅSEN ALLIDRETT

Det er tid for å melde seg på Byåsen IL's idrettskole (Allidrett). Oppstart blir 10. september eller 11. september. Ca. 100 påmeldte pr. 1. august. Men vi har plass til flere. Tilbudet gjelder barn født 2013 eller tidligere. Dette er et allsidig idrettstilbud hvor barna får prøve flere typer idretter. Les mer..

BYÅSMARSJEN 2. SEPTEMBER

Byåsmarsjen arrangeres fra Myra (Olaf Grilstads veg nr. 3) søndag 2. september. Familievennlige traseer. Les mer for info.

GULL TIL INGEBORG EIDE I STUDENT VM

Det ble gull til Ingeborg fra Byåsen IL på stafetten 21. juli i student VM i orientering i Finland. De to andre på laget var Ingrid Lundanes og Marie Olaussen. Byåsen IL gratulerer. Les mer for info fra arrangør.

FOTBALLCUP 15. og 16.9. PÅ DALGÅRD

Byåsen IL fotball arrangerer cup for alle fra 6 år til 12 år. Les mer for info og påmelding innen 1. sept.

FRIIDRETT SKOLE 13.-15. AUGUST

Det blir friidrettsskole i august på Dalgård. Da er Øya Stadion stengt og friidretten flytter opp til Dalgård. Det er Trondheim friidrett som er arrangør. Påmelding innen 1. august. Les mer for info og påmelding.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 150 for enkeltmedlem fra 1.1.2018.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift