ÅRSMØTE I BYÅSEN IDRETTSLAG 26.4. - NB! Endret tid og sted !

Det innkalles med dette til årsmøte i Byåsen idrettslag. Årsmøte vil finne sted på klubbhus Myra onsdag 26.4. kl. 20 For saksliste og årsmøtedokumenter , les mer.

BYÅSEN HÅNDBALL ELITE mot LARVIK 30.4.

Kampen om sluttspillet fortsetter. Etter seier over Tertnes er det Larvik som står for tur. Kampen er kl. 17 den 30.4. i Trondheim spektrum. Les mer for billetter og info ...

Orienteringsskole / treningsstart orientering

Orientering er en glimrende idrett å kombinere med langrenn. Det var oppstart 19. april med mange nye. Neste "skoledag" er 26. april i Nilsbyen. Gamle og nye utøvere er velkommen! Les mer..

TALENT STIPENDVINNERE FRA BYÅSEN IL

Sparebank1 har delt ut årets talentpris. I år var det to fra Byåsen IL som var blant de heldige : Silje K. Waade og Fredrik Riseth. Silje spiller håndball på Byåsen Håndball Elite og Fredik går langrenn for Byåsen IL Langrenn. Vi gratulerer. Les mer.

KVINNEFOTBALL - KAMP LØRDAG 22.4. Seier 4-0

Lørdag 22.4.2017 møtte Byåsens damer KIL/Hemne på Byåsen Arena kl. 14. Det ble seier 4-0 til Byåsen IL i snøvær

JENTEFOTBALLSKOLE 6. mai 2017

Byåsen IL breddefotball arrangerer jentefotballskole på Dalgård 6. mai kl. 10- 14 for jenter i 1.-4. klasse. Pris kr. 200 og da får du fotballsekk med drikkeflaske, ball mm. Påmelding snares mulig til torvik_007@hotmail.com

SEIER I 1. KAMP FOR KVINNEFOTBALL

Byåsen kvinnefotball spilte bortekamp i serieåpningen. En spennende kamp mot Urædd endte til slutt med borteseier 3-4. Sterk prestasjon og en god start på årets sesong. Målscorere var Reistad, Ramstad, Holum og Enlid!

NASJONALT SLUTTSPILL

Seriespillet med 48 lag er ferdigspilt, og Byåsens jenter er klare for Nasjonalt sluttspill for 16-åringer siste helga i april Les mer ..

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products