KM ORIENTERING 21.mai

Kretsmesterskap i orientering 21. mai ga god medaljefangst til Byåsen IL.Les mer ...

BYÅSEN - AALESUND, cup¨på Dalgård

Onsdag 24.5. er det cup kamp på Byåsen Arena. Vi møter eliteserielaget Aalesund. Mulighet for cup-bombe ? Møt opp så får vi se ! Kl. 18 starter kampen.

TRONDHEIMSLØPET 13. JUNI 2017

Vi ønsker alle velkommen til det 38. Trondheimsløpet som i år arrangeres fra klubbhuset ved Kyvannet tirsdag 13. juni. Start fra kl. 18.00 for de som ønsker å gå, mens de som ønsker litt større fart starter kl. 19.00 på 13 km og kl. 19.10 for de som ønsker å bruke løypa på 8 km.

Byåsen cup fotball på Dalgård 20.-21.5

Etter mange års opphold vil vi arrangere breddecup for jenter og gutter helga i mai måned. Byåsen har et flott anlegg på Dalgård som vi også ønsker å benytte til en felles breddecup som skaper engasjement og energi rundt klubben og fotballen på Byåsen. En breddecup bidra til samhold på tvers av lag og skolekretser og i tillegg gi noen kroner i kassen som kommer breddefotballen til gode. Les mer..

VÅRUTGAVEN AV 3-VANNLØPET VEL I MÅL

Da er vårutgaven av 3-vannløpet ferdig. Det ble en fin kveld på Myra med god deltagelse. Barneløpet samlet hele 38 barn, mens selve 3-vannsløpet hadde 200 deltagere. Så da ble det nok rekord. Men ingen løyperekorder denne gang. Best i dameklassen ble Mariann Lande, og i herreklassen Joakim Sødal. Les mer for resultater.

GOD OPPSLUTNING I BORGERTOGET 17. mai

Tradiosjonen tro var det borgertog i Trondheim 17. mai. Byåsen IL gikk bak sin fane som i år ble båret av Eirin Skogen fra Byåsen håndball elite. Les mer...

3- VANNS LØPET 18. MAI kl. 18:30

Nå gjelder det bare å få unna nasjonaldagen, så er det klart for 3-vannsløper. Har lagt ut noen litt grumsete løypekart, som viser hvor løypa går. 1-vannsløp tar av fra traseen og går inn til Myra idrettsplass. Start 3-vannsløpet er kl. 18:30, barneløp (gratis) kl. 18 rundt banen på Myra. Les mer...

SEIER TIL BYÅSEN TOPP FOTBALL

Endelig seier, og det på bortebane, mot Egersund. 1-0 er gode 3 poeng og på rask fart opp tabellen.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products