BYÅSEN - FART på Byåsen arena lørdag 27.5 kl. 13

Kvinnefotballen spiller i 1. divisjon og ligger godt an på tabellen. Nå gjelder det å holde oppe vinnerviljen. Møt opp på Dalgård på lørdag kl. 13. for å se morsom og fartsfyllt fotball.

ST.OLAVSLOPPET - BYÅSENS LAG

Årets "lopp" går fra Østersund (28.juni) til Trondheim (1. juli). Vi satser på minst 4 lag i år. Løpet fyller i år 30 år, det må vi markere. Vi vil gjerne ha med flest mulig. Barn, unge, voksne, gamle. Så nå er det åpnet for påmelding ... Les mer...

KM ORIENTERING 21.mai

Kretsmesterskap i orientering 21. mai ga god medaljefangst til Byåsen IL.Les mer ...

BYÅSEN - AALESUND, cup¨på Dalgård

Onsdag 24.5. var det cup kamp på Byåsen Arena. Det ble tap 0-2 og ingen fest kveld i regnværet på Dalgård, dessverre. Nå er det serien som gjelder.

TRONDHEIMSLØPET 13. JUNI 2017

Vi ønsker alle velkommen til det 38. Trondheimsløpet som i år arrangeres fra klubbhuset ved Kyvannet tirsdag 13. juni. Start fra kl. 18.00 for de som ønsker å gå, mens de som ønsker litt større fart starter kl. 19.00 på 13 km og kl. 19.10 for de som ønsker å bruke løypa på 8 km.

Byåsen cup fotball på Dalgård 20.-21.5

Etter mange års opphold vil vi arrangere breddecup for jenter og gutter helga i mai måned. Byåsen har et flott anlegg på Dalgård som vi også ønsker å benytte til en felles breddecup som skaper engasjement og energi rundt klubben og fotballen på Byåsen. En breddecup bidra til samhold på tvers av lag og skolekretser og i tillegg gi noen kroner i kassen som kommer breddefotballen til gode. Les mer..

VÅRUTGAVEN AV 3-VANNLØPET VEL I MÅL

Da er vårutgaven av 3-vannløpet ferdig. Det ble en fin kveld på Myra med god deltagelse. Barneløpet samlet hele 38 barn, mens selve 3-vannsløpet hadde 200 deltagere. Så da ble det nok rekord. Men ingen løyperekorder denne gang. Best i dameklassen ble Mariann Lande, og i herreklassen Joakim Sødal. Les mer for resultater.

GOD OPPSLUTNING I BORGERTOGET 17. mai

Tradiosjonen tro var det borgertog i Trondheim 17. mai. Byåsen IL gikk bak sin fane som i år ble båret av Eirin Skogen fra Byåsen håndball elite. Les mer...

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products