TRONDHEIMSLØPET 4. JUNI

Det nærmer seg løpsdato. Løpet starter fra badehuset på Kyvatnet som alle år. I år er det også ungdomlløp Plakater er lagt ut som bilder. Les mer for forhåndspåmelding...

HOPPING I GRANÅSEN REKRUTTSENTER TIRSDAGER

Allerede nå er ny hoppsesong i gang. Tirsdager kl. 18 kan du møte i Granåsen rekruttsenter og bruke plastbakkene. Les mer på hjemmesida til hopp/kombinert.

ÅRSMØTE HOPP/KOMBINERT 1. JUNI

Årsmøte for Byåsen IL Hopp/ Kombinert blir 1. juni i Granåsen rekruttsenter kl. 20. Saksliste finnes på hjemmesida til hopp/kombinert. Les mer..

LYST TIL Å BLI MED PÅ ST.OLAVSLOPPET ?

Nå er det klart for å melde sin interesse for å være med på årets St.Olavslopp. Du som har deltatt tidligere vet at dette bare er GØY ! Les mer for påmelding og info..

IDRETT FOR ALLE ?

Særkretser i Trondheim arrangerer "Før Kampen" seminar på Scandic Lerkendal søndag 31.5. kl. 15. På melding innen 27.5. Les mer for info.

FREDRIKSTAD CUP

Byåsen håndball bredde stiller med mange lag på en stor håndballcup i Fredrikstad helga 22.-24.5.2015. En av kampene skal vises på TV2 Sportskanalen kl. 15 søndag 24. mai. Les mer for link til cupen.

3-vannsløpet HØST 2015

Nytt løp blir onsdag 30. september 2015

3-VANNSLØPET VÅR 2015 - MÅL

Trykk på knappen "3-vannsløpet"for resultater. Flott kveld på Myra, med rekorddeltagelse. Hele 300 deltok. Så blir det snart et storløp. Noe justeringer må til for å takle dette. Resultater er klare (kan komme justeringer). Det ble løyperekord til Ola Sakshaug denne gang. Resultater : Det ble gledelig nok litt flere deltagere enn vi hadde brikker. Så noen kan ha glippet i målgangen. Med så mange klasser, kan det være noe som har havnet i feil klasse også. Send oss en mail til torgeira71@gmail.com hvis noe bør endrres. NB! Tidene er justert med 10 sek. pga feil starttid. Les mer for bilder..

-

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as