FOTBALLCUP 15. og 16.9. PÅ DALGÅRD

Byåsen IL fotball arrangerer cup for alle fra 6 år til 12 år. Les mer for info og påmelding innen 1. sept.

FRIIDRETT SKOLE 13.-15. AUGUST

Det blir friidrettsskole i august på Dalgård. Da er Øya Stadion stengt og friidretten flytter opp til Dalgård. Det er Trondheim friidrett som er arrangør. Påmelding innen 1. august. Les mer for info og påmelding.

St.Olavsloppet- Alle lag i mål - Gratulerer med innsats

Kl. 17 lørdag 30. juni er alle lag fra Byåsen IL i mål i Østersund. Det er bare å gratulere alle med et flott St. Olavslopp. Mye har skjedd på disse fire dagene loppet har pågått. Jentene kapret til slutt 2.plassen i dameklassen, lag 200 ligger blant de 20 beste, og lag 104 blant de 40. Les mer for info

BYÅSEN FRIIDRETT PÅ VEIDEKKELEKENE

God stemning og godt vær på Veidekkelekene på Lillehammer helga 22.-24. juni. Mange flotte resultater og personlige rekorder av Byåsen løpere. Les mer for resultater.

KOMBINERTSKOLE I GRANÅSEN 14.-16.AUGUST

Granåsen Skiteam arrangerer Kombinertskolen i Granåsen 14-16 august. Landslagsutøverne er med som instruktører på en av dagene. Påmelding til trokatt@online.no. Pris er 1600kr . Halv pris for de under 10år. Alle er velkommen til å være med.

BYÅSENAVISA - JUNI 2018

Nytt nr. av Byåsenavisa er under utdeling. Og kan leses på nettet. Les mer.

TRONDHEIM KOMMUNES IDRETTSSTIPEND 2018

Trondheim kommune deler hvert år ut idrettsstipend til to gutter og to jenter i alderen 15 - 22 år, som er medlem i idrettslag/-organisasjoner i Trondheim. Søknadsfrist er 01. juli

JOBB I ALLIDRETT ?

Lyst på å jobbe som trener i Byåsen IL allidrett? Treninger mandag eller tirsdag. Vi jobber i team på 4-5 stk. Du må synes det er moro å jobbe med barn. Søknadsfrist 1. august. Les mer for søknadsskjema.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 150 for enkeltmedlem fra 1.1.2018.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift