KLART FOR 3-VANNSLØPET HØST 2015

Løpet går 30.9.2015. Påmelding er åpnet. Nytt denne gang er at vi differensierer startkontingent for de som melder seg på påforhånd (150 kr) og de som melder seg på løpsdagen (200 kr). Påmelding være åpen til og med 29.9. Starten er kl. 18:30 ved demningen Kyvannet. Barneløpet kl 18 er gratis og påmelding ved starten på Myra.

HOPPRENN I REKRUTTANLEGGET 29.8

Høstens første hopprenn gikk av staben lørdag 29/8. En fantastisk dag i Granåsen Rekruttsenter for løpere fra fjern og nær (Meldal, Rissa, Frøya!, Orkdal og Hommelvik). Det hoppet i 4 bakker, K10, K16, K28 og K60. Størst deltagelse var det ikke uventet i K60, men med 27 startende var det like mange startende som på vinterens ST-CUP. Dette løver godt for kommende vintersesong, da vi alltid vet at flere foretrekker snø framfor plast. For mere bilder, les mer..

MIDT-NORSK ORIENTERING

Helga 28.-30. august arrangerer Byåsen IL og Orkanger IF Midt-Norsk Mesterskap i Knyken. Mang bra resultater på lørdag av Byåsens løpere. Søndag ble stafettseier. Vi gratulerer D15-16 jentene som fikk revansj fra fjoråret. Endelig ble det gull - Lene, Marte og Ragnhild skinner om kapp med sola i Knyken.

INNVIELSE AV NY BANE DALGÅRD

Rita Ottervik åpnet den nye kunstgressbanen på Dalgård søndag 30. august.

BYÅSEN ELITE HÅNDBALL - STØTT LAGET

Som kjent fra pressen er den økonomiske situasjonen i vår eliteklubb vanskelig. Dette påvirker ikke økonomien i Byåsen IL som er en egen breddeklubb, men vi oppfordrer alle til å støtte laget med 1000 kr eller mer. Les mer.

BYÅSEN AVISA - AUGUST 2015

Ny avis er under distribusjon. Avisa kan også leses på nett som pdf. Les mer..

PÅMELDING ALLIDRETT

Påmelding for allidretten fra høsten 2015 er godt i gang. Tilbudet er fra 5 år og oppover (f. 2010 eller tidligere). Påmelding ønskes snarest mulig. Les mer for info

HÅNDBALLSKOLE 2015/16

Det er nok en gang tid for håndballskole. Mer info ligger under...

KVINNEFOTBALL: BYÅSEN-GREI

På lørdag kl 14.30 var det kamp i 1. div kvinner. Byåsen møtte Grei hjemme og det bel seier 2-1. Les mer...

9 BYÅSINGER DELTOK I HOVEDLØP ORIENTERING

God innsats av Byåsen sine løpere. Mer under...

BETALING AV MEDLEMSKONTINGENT

Medlemsavgift for 2015 må nå være betalt av alle. Har du glemt det eller ikke fått faktura, les mer ...

JUNIOR VM ORIENTERING RAULAND

Ingeborg gjennomførte et supert løp på tirsdagens (7. juni.)mellomdistanse og hun var kun 51 sekunder fra gullmedaljen. Junior VM fortsetter med langdistanse på torsdag og stafetter på fredag. Se en flott reportasje fra dagens løp hos Kondis.

-

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as