SNØPRODUKSJON I NILSBYEN

Hvis alt går etter planen starter Byåsen IL med snøproduksjon i Nilsbyen søndag 19.11. Det er meldt kaldt vær noen dager i uke 47, så da må det gjøres et første forsøk til å få laget en løype på ca. 2 km. Det trengs folk til vakthold dag og natt. Meld deg på. Les mer for info..

SIMEN KVARSTAD LEDER KOMBINERT

Etter to hoppkonkurranser leder Byåsens Simen Kvarstad begge konkurransene i NM kombinert. I helga går han først ut i sporet, så får vi se hvor det ender til slutt. Nok en kombinert-kanon fra Byåsen IL.

SESONGÅPNING LANGRENN BEITOSTØLEN 17.-19.11.2017

Da er skisesongen her igjen. Byåsen IL stiller med mange løpere på Beitostølen på helgas arrangement. les mer for å følge arrangementet...

LOPPEMARKED SVERRESBORG SKOLE 18. og 19. november

Lørdag 18. November kl 11-15 Søndag 19. November kl 12-15 Lopper kan leveres på skolen fredag 17.november mellom kl 18-20. Vi tar ikke imot brune- og hvitevarer og dessverre heller ikke møbler uten avtale og forhåndsvisning. Men småmøbler er ok. Arrangør: Byåsen Kvinnefotball. Se mer for info

LEDERKURS FOR UNGDOM 2018

Også i 2018 arrangeres lederkurs for ungdom. Kurset går over to helger, første helg er 2.-4. februar. Kursutgifter dekkes av Byåsen IL. Og påmeldingsfrist er 15. desember. Så da er det bare å melde seg på. Les mer for hvordan.

LERØYSERIEN I GANG

Helga 11.-12.11. startet Lerøyserien for Byåsens unge juniorspillere. Det ble 2 seire og 1 tap. Det er det all grunn til å være fornøyd med. Les mer for kampinfo.

BYTTEDAG 12. NOVEMBER 2017

Det var stor aktivitet på salgsstedet i Sluppenveien da salget åpnet kl. 12. Mye gikk ut den første timen. Flere hadde levert brukt utstyr for salg i år enn i fjor, men de "dyre" varene var det litt færre av. Bildet er fra slutten av dagen, etter at det meste var solgt ut.

KLUBBEN I MITT HJERTE

Stem fram Byåsen IL på Klubben i Mitt hjerte aksjonen. Er vi heldig, vinner vi litt penger som skal gå til barn- og ungdom. Les mer for å stemme.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift