DEKKE PÅ LØPEBANEN. Igangsatt 22.6.2017

Da har vi endelig fått på plass deler av dekket på løpebanen. Dessverre hadde vi fått for lite materialer, kun til 45 av de 60 meterene, men resten er på vei. Banen trenger noe tid på å bli fast i fisken, så var snill å passe på at ingen går innenfor sperrebåndet.

ST.OLAVSLOPPET - BYÅSENS LAG

Da er Byåsen IL klar med 3 lag til årets "lopp", lag 255, lag 244 og lag 104. Lag 255 består av spreke unge damer, lag 244 av både unge og eldre kvinner mens lag 104 er et mixlag med både barn og voksne av begge kjønn. Les mer for info

Jukola og Venla - stor Byåsentropp

Helga 16.-18. juni var det klart for det store orienteringsløpet Jukola og Venla. En stor gjeng fra Byåsen deltok og med mange gode prestasjoner. Les mer..

POLITIATTEST ORDNINGEN JUSTERT

Norges idrettsforbund jobber kontinuerlig for at idretten skal være et trygt og godt sted for alle medlemmer. Som en viktig del av dette arbeidet skal alle som utfører oppgaver i norsk idrett, som innebærer et ansvars- eller tillitsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming, fremvise politiattest (barneomsorgsattest). Les mer..

ALLIDRETT SESONGEN 2017/2018 - PÅMELDING

Det er nå klart for påmelding til allidretten som starter etter sommerferien. Les mer for info !!

DUGNAD PÅ MYRA 19. juni

Imponerende dugnad av 3-4 personer. Ryddet alt ute, saget trær, demonterte mål som skal kastes, la planer for framtiden. Maling var det nok ikke vær til denne gang.

UGLAHALLEN

I Bystyret i Trondheim den 15. juni var saken om idrettshall på Ugla opp til behandling. Hallen vår ligger nå på 4. plass i prioriteringslista og ser ut til snart å bli virkelighet. Men det er en vei videre å gå. Les mer..

KAMP BYÅSEN-FANA 18.6. kl. 16

Ny kamp i Post Nord ligaen på Byåsen arena søndag kl. 16. Da kommer FANA på besøk. Ta turen innom da vel.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products