UGLA SKOLE

Siste treningsdag på skolen før jul er tirsdag 13.12.

MEDLEMSKAP I BYÅSEN IDRETTSLAG

Fra 1.januar 2017 må alle som vil være medlem i et norsk idrettslag, ha registrert seg i MIN IDRETT. Medlemskap i Byåsen IL koster kr. 135 pr. år. Les mer ..

SKIJERGERN 2016-17 NÅ I SALG

Den obligatoriske julegaven til hele familien. Opplev nye og sjeldne steder i marka samtidig som dere får mange flotte turer. Les mer her...

BYÅSENMINNER FRA BYÅSEN HISTORIELAG

Årest bok er nå i salg fra historielaget. Boka handler mye om idretten på Byåsen. Les mer for å kjøpe boka ...

2. PLASS TIL JOHANNES WC LILLEHAMMER

Nok et utrolig renn av Byåsengutten Johanes Høsflot Klæbo i world cup langrenn på Lillehammer. Andre plass bak Martin J. Sundby er jo bare strålende. Gratulerer til Johannes og hele familien.

BYÅSENAVISA

Nytt nr. av Byåsenavisa er under utdeling. Den kan også leses på hjemmesida her. For de som bor utenfor nærområdet vårt kan vi nok ikke sende den i posten. Men avisa kan hentes i klubbhuset på Myra. Les mer for å se avisa..

IDRETTSTIPEND TIL FREDRIK RISETH

MELHUS KOMMUNES IDRETTSSTIPEND: Langrennsløperen Fredrik Riseth får årets idrettstipend som han deler med skøyteløperen Camilla Lund.

BYÅSEN JUNIOR HÅNDBALL FINALEKLARE

Kamp mot Sola 30.11. endte med finaleplass og kamp i Oslo Spektrum 29.12. Les mer om kampen...

Klubb-TV

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products