KLUBBMESTERSKAP 2018

Klubbmesterskapet i friidrett ble gjennomført tirsdag 18. september på nytt banedekke på Dalgård. En fin kveld og mange deltagere. Les mer for resultater.

HÅNDBALL BANE PÅ MYRA

19. september ble et nytt område asfaltert. Nå settes opp mål og banen merkes for minihåndball (12x20 m). I påvente av ny idrettshall kan det være fint å en utendørs flate for de yngste i klubben.

BRÅTESTEN VEL GJENOMFØRT

En magisk høstkveld i Bymarka, 18 grader, stille og sol. Onsdag 19. sept. løp ca. 170 løpere opp fra Ferista til Fjellseter kapell. Bråtesten har nå blitt en tradisjon for mange, spesielt skiløpere. I hadde vi også besøk av Kinesiske utøvere fra Meråker. Vinner ble Didrik Tønseth og Berit Mogstad. Les mer..

HÅNDBALLSKOLE FOR 2. KLASSINGENE

Byåsens populære håndballskole starter opp etter høstferien. Det blir trening en gang pr. uke på Ugla eller Dalgård skole, deltagelse på cup mm. Les med for info og påmelding..

MYE KONKURRANSER I BYÅSEN IL DENNE UKA

Det blir en svært aktiv uke for de mange arrangører i Byåsen IL enn uka (uke 38). Mandag kamp på BTF Dalgård, tirsdag klubbmesterskap friidrett, onsdag Bråtesten, onsdag Byåsen mot Tertnes, tirsdag Granåsen cup hopp og torsdag RAW rekruttcup (hopp). Les mer.

Kamp på Byåsen Arena mandag

Byåsen får besøk av Levanger 2. Så da er det bare å ta turen innom 17.9. kl. 17.

HOPPBAKKEN I GRANÅSEN

Det jobbes dugnad mange dager i uka for å få til en flott hoppbakke i Granåsen rekruttsenter (K40) for sommerhopping. Mange unge skihoppere, og til og med o-løpere deltar i arbeidet. Dette blir bra ! Minner om hopprenn 18. og 20. sept. Les mer...

BRÅTESTEN 19. SEPTEMBER

Byåsen IL Langrenn arrangerer bakkeløpet Bråtesten fra Ferista til Fjellsetra. Påmelding er åpnet.. Håper på kjendiser og alle andre løpere i alle aldre også i år. Les mer for info

DALGÅRDBANEN KLAR + KLUBBMESTERSKAP

Da ser det ut som friidrettsbanen på Dalgård endelig er klar for friidrett. Flott dekke på plass. Så nå blir det klubbmesterskap 18.9. Les mer for påmelding og info. NB ! Frist er 16.9. kl 17 for påmelding. Ingen etteranmelding er mulig

BYÅSEN ALLIDRETT I GANG

Nå er allidretten (idrettskolen) i gang. Det er plass til noen flere spesielt på tirsdag kl. 18:30-19:30 for de som går i 1. til 4. klasse. Også for noen flere på mandager. Les mer for info

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 150 for enkeltmedlem fra 1.1.2018.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift