ÅRSMØTE I BYÅSEN IDRETTSLAG

Det innkalles med dette til årsmøte i Byåsen idrettslag den 20. mars 2018 kl. 19:30 på Myra klubbhus. Se mer for hele innkallingen.

HÅNDBALL I VINTERFERIEN

Masse håndball for Byåsen IL Håndball bredde i vinterferien. Klubben deltar i 3 landsdekkende serier. Flere spennende kamper i Munkvollhallen. Les mer...

ÅRSMØTER I BYÅSEN IL - OPPDATERES

Årsmøter for de enkelte avdelinger finner du ved å les mer på denne nyheten...

GULL TIL JOHANNES PÅ SPRINTEN

Da ble det OL-gull. Tirsdag 13. februar ble en historisk dag for Johannes, og for Byåsen IL. En unik prestasjon av en unik langrennsløper. Byåsen IL gratulerer med OL gull. Og det var stor stemning i Nilsbyen da rennet gikk !

OL DAG I NILSBYEN

Johannes innfridde og skapte stor stemning i Nilsbyen 13.2. Klubblokalet var fyllt opp med både barn, ungdom og voksne som ville følge OL sprinten sammen. Les mer...

ÅRSMØTE FRIIDRETT 27.2.2018 kl. 18

Årsmøtet i Byåsen IL friidrett holdes på Dalgård tirsdag 27.2.2018. Møtestart er kl. 18. Velkommen alle som har anledning. Det er behov for nye og flere styremedlemmer. Trenere og økonomi er på plass. Les mer for innkalling.

SNART ÅRSMØTER OG VALG I BYÅSEN IL

Alle avdelinger skal ha årsmøte og valg på medlemmer til styre og til andre verv. Det er viktig å få personer til å være med i alle aktuelle roller. Har du lyst til å bidra med noe ? Les mer for info og kontaktopplysninger...

OL SPRINT I NILSBYEN 13.2.

Første OL Johannes Høsflot Klæbo fra Byåsen IL deltar i sitt første OL. Medaljehåp Johannes er naturlig nok etter vinterens resultater et av de største medaljehåpene i sprinten Kanskje kan vi få en medalje med tilbake til Byåsen og Nilsbyen?. TV Norge kommer. Kommer du ? Vi starter kl 11.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift