IDRETT FOR ALLE ?

Særkretser i Trondheim arrangerer "Før Kampen" seminar på Scandic Lerkendal søndag 31.5. kl. 15. På melding innen 27.5. Les mer for info.

LYST TIL Å BLI MED PÅ ST.OLAVSLOPPET ?

Nå er det klart for å melde sin interesse for å være med på årets St.Olavslopp. Du som har deltatt tidligere vet at dette bare er GØY ! Les mer for påmelding og info..

TRONDHEIMSLØPET 4. JUNI

Det nærmer seg løpsdato. Løpet starter fra badehuset på Kyvatnet som alle år. I år er det også ungdomlløp Plakater er lagt ut som bilder. Les mer for forhåndspåmelding...

FREDRIKSTAD CUP

Byåsen håndball bredde stiller med mange lag på en stor håndballcup i Fredrikstad helga 22.-24.5.2015. En av kampene skal vises på TV2 Sportskanalen kl. 15 søndag 24. mai. Les mer for link til cupen.

Resultater 3-vannsløpet

Resultater er nå klare. Les mer ...

BYÅSEN AVISA APRIL 2015

Det ligger ute nytt nr. av Byåsenavisa nå. Avisa distribueres i postkassene til medlemmer og andre. Les mer for å se avisa på nett.

3-vannsløpet HØST 2015

Nytt løp blir onsdag 30. september 2015

3-VANNSLØPET VÅR 2015 - MÅL

Trykk på knappen "3-vannsløpet"for resultater. Flott kveld på Myra, med rekorddeltagelse. Hele 300 deltok. Så blir det snart et storløp. Noe justeringer må til for å takle dette. Resultater er klare (kan komme justeringer). Det ble løyperekord til Ola Sakshaug denne gang. Resultater : Det ble gledelig nok litt flere deltagere enn vi hadde brikker. Så noen kan ha glippet i målgangen. Med så mange klasser, kan det være noe som har havnet i feil klasse også. Send oss en mail til torgeira71@gmail.com hvis noe bør endrres. NB! Tidene er justert med 10 sek. pga feil starttid. Les mer for bilder..

-

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as