3-VANNSLØPET. PÅMELDING INNEN 22.5. kl.23:30

Forhåndspåmelding må gjøres i løpet av 22.mai. Men det er fullt mulig å melde seg på også på løpsdagen, fra kl. 17 i klubbhuset på Myra (Olaf Grilstadsveg 3). Velkommen til et nytt 3- vannsløp i flott løpevær. Nye attraksjoner vil være synlig langs løpet : Vannsportanlegg ved Kyvatnet. Les mer for påmelding og info.

DALGÅRDSTAFETTEN 2018

Det er klart for påmelding til Dalgårdstafetten, som i år blir i Nilsbyen 6. juni. Det er 4 på hvert lag. Trykk LES MER for full invitasjon og info om påmelding.

TRONDHEIMSLØPET 5. JUNI 2018 -ÆKTE TERRENGLØP

Byåsen IL Trim i samarbeid med Byåsen IL Langrenn arrangerer det tradisjonsrike Trondheimsløpet tirsdag 5. juni fra Kyvannet. Løypene er på 8 eller 13 km. Og foregår kun på stier i terrenget. Les mer for info og påmelding. ..

3-VANNSLØPET - ONSDAG 23.MAI

Da har våren kommet til Byåsen også. Det er flotte forhold i løypene. Kanskje rekord føre ? Rekordene på 3 vann er 29:24 (Anne Nevin 2012) og 25:25 (Ola Sakshaug 2016). Tiden er i alle fall inne for å melde seg på. Start kl. 18:30 fra Kyvannet. Les mer for info...

SOMMER O-LEIR

Byåsen og Freidig arrangerer sommer-o-leir for 11 - 14 år tirsdag 26. - torsdag 28. juni. Dette er en fin anledning til å bli kjent med løpere fra andre klubber på vår egen hjemmearena i Nilsbyen. Påmeldingsfrist er søndag 3. juni. Les mer for full invitasjon

Toppkamp på Dalgård 19. mai

Byåsen toppfotball møter Steinkjer på Byåsen arena. Kampstart kl. 16. Steinkjer leder Norsk Tipping ligaen, mens Byåsen er på 3. plass. Med seier kan det blir 1.plass (så langt). Møt opp og hei laget vårt fram.

3-VANNSLØPET VÅR - 23. MAI

Årets første 3-vannsløp arrangeres fra Myra ved Kyvatnet onsdag 23. mai. Du kan selv velge om du vil løpe 1 vann (Kyvatnet 2 km), 2 vann (Lianvatnet + Kyvatnet, 6 km) eller 3 vann (Haukvatnet i tillegg, 8 km). Les mer for påmelding og mer info....

FRIIDRETTSTRENINGER

Det er treninger i friidrett ute på Dalgård i uke 20. Det er plass til flere på treningene, så møt opp hvis du vil være med. Torsdag er det 17. mai og treningsfri, og vi møtes i Borgertoget kl. 13. Les mer for treningene denne uka..

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 150 for enkeltmedlem fra 1.1.2018.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift