HÅNDBALL BREDDE: RØROS CUP

Håndball bredde har deltatt på Røros Cup i helga. Under ligger en rapport derfra.

NM PLAST HOPP 10.-11.OKT

Plast NM stor og liten bakke arrangeres av Byåsen IL i Granåsen i oktober. I år arrangerer vi NM i stor og liten bakke i Granåsen. Det er rennstart med prøveomgang både lørdag og søndag kl 11 og deretter 1. og 2. omgang fortløpende. Det vil bli fri inngang med mulighet til å kjøpe seg vafler og kaffe i arenabygget. Ta gjerne med noen venner og stikk innom. Finaleomgangen starter trolig omkring kl 13. Har du lyst og mulighet for å gjøre en innsats for Byåsen under arrangmentet? Kontakt Olav på 90894681. Velkommen i bakken.

ORIENTERING: STARCUPEN

Flere fra Byåsen vant sin klasse sammenlagt i Starcupen. Les mer...

MIN IDRETT - SYNK IGANGSATT

Det er nå igangsatt et omfattende arbeid med å samkjøre medlemsregisteret vårt mot Norsk idretts offisielle medlemsregister MinIdrett. Det kan komme en mail om at du er godkjent som medlem og at faktura vil bli sendt. Men faktura for medlemsskap (600/300 kr) sendes først i 2016 for de som har betalt for 2015

RESULTATER 3-VANNSLØPET HØST

Da er høstløpet ferdig, ruskevær og regn. Men heldigvis slapp vi vinden som kom nå kl 21. Resultatene er klare. Les mer for link til disse. Ca 200 deltagere ! Velkommen tilbake til våren. NB ! Pga av veiarbeid ble løypa 110 m lenger enn tidligere.

OPPSTART TRENING 8-10 ÅR LANGRENN

Mandag 12. oktober er det igjen klart for treningsstart for de yngste i langrennsgruppa. Oppmøte er kl. 18 på mandager. Også i år tilbys foreldretrening mens ungene har trening. Les mer på www.billangrenn.no hvor det både er treningsprogram og påmeldingsinfo.

BRÅTESTEN 2015- FINE FORHOLD

Langrennsgruppa arrangerte Bråtesten den 24. sept 2015. Det ble en fin kveld med god deltagelse. Ny rekord av både Didrik Tønseth og Johan Bugge, men Johan ble best til slutt. Vinner i dameklassen ble Anne Nevin. Les mer for resultater.

HÅNDBALLSKOLE 2015/16

Det er nok en gang tid for håndballskole. Oppstart er i uke 42 ( fra 15. oktober). Påmelding haster ! Mer info ligger under...

NM GULL TIL JUNIOR JENTER STAFETT 20.9.

Så har Byåsens målsetting fra 2008 blitt innfridd: Medalje i junior NM stafett: Og ikke bare medalje, men gull til jentelaget etter en utrolig spennende sisteetappe der vi kunne følge løperne på GPS. Og Ingeborg beholdt roen best. På laget løp Emma Arnesen 1.etp, Ragnhild Eide 2.etp.og Ingeborg Eide 3.etp.

HOPPRENN I GRANÅSEN LØRDAG 19.9

Kl 11 arrangeres hopprenn på plast for 3.gang i K-10 bakken i Granåsen_Rekruttsenter. Det blir først renn i k60, så k28, k16 og tilslutt i k10. Dette gir en ypperlig mulighet til å trene i bakkene i forkant av rennet. Har du ikke hoppski? Vi låner ut hoppski til alle som vil prøve. Ta helst med egne skisko (nnn-binding). Det blir premie til alle i de minste bakkene.

BYÅSEN 6. DIV. FOTBALL

Vi i Byåsen 6 div hadde et sterkt ønske om å bidra og ta del i den felles samfunns dugnaden som er iverksatt i forbindelse med flyktningkatastrofen. I den anledning følte vi at vi burde kjenne vår besøkelsestid, og klarte tilslutt å samle inn 4000 kr fra egne lommer som vi valgte og donere bort til Redd Barna. Så vidt vi vet er vi Trondheim første 6 div klubb og kanskje byens første bredde klubb som gjør noe slikt.

DOBBELTSEIER TIL BYÅSEN I NM

Lørdag 12.9. ble det dobbeltseier til jentene i D17-18. Ingeborg Eide tar gullmedaljen foran lagvenninne Emma Arnesen. En strålende dag for Byåsen IL!

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as