3- VANNSLØPET. LØPSDATOER 2017

I 2017 blir det vårløp den 18. mai og høstløp den 14. september. Gled dere !

ÅRSMØTE BYÅSEN FOTBALL BREDDE - NY DATO

Byåsen breddefotball avholder årsmøtet for 2016 på Dalgård 6. april 2017 kl 20. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet sendes til styreleder Olav B. Lysklett på mail obl@dmmh.no innen onsdag 22. mars. Sakspapirer for årsmøtet legges ut på klubbens hjemmesider torsdag 23. mars.

ÅRSMØTE BYÅSEN IL HOPP/KOMBINERT

Det blir årsmøte i hopp/kombinert den 27.3 kl. 19 i Granåsen rekruttsenter. Alle som skal delta på årsmøte må være medlem og ha betalt medlemsavgift til Byåsen IL i 2017. Les mer for info om årsmøtet

BYÅSEN IL HOPP/KOMBINERT ARRANGERER NM

Byåsen IL Hopp/kombinert overtar for Sprova kommende helgs NM i kombinert og NC i hopp. I utgangspunktet går rennet i K-90, men avhengig av temperatur de kommende dager, kan rennet bli flyttet til K-120. Sporty gjort av Rennleder Roald Olsen med stab.

SØK OM STØTTE TIL DITT PROSJEKT

Sparebank1 jobber for barn og unge. Nå er det tid for å søke om støtte til DITT prosjekt innen idrettslaget. Frist 1. april. Maxbeløp er vel kr. 10.000. Les mer for info

HJEMMEKAMP FOR BYÅSEN HÅNDBALL ELITE

Denne gangen er det Rælingen som kommer på besøk. Kampen spilles søndag 26.3. kl. 18 i Trondheim Spektrum. Møt opp !! Byåsen håndball bredde møter opp i klubbklær og har fri inngang! Vi heier fram jentene til en sikker sluttspillplass!

NY STYRELEDER I BYÅSEN TOPPFOTBALL

Byåsen toppfotball (BTF) har fått ny styreleder. Det er Atle Bersvendsen. Les mer om BTF og nytt styre ...

FOTBALLSKOLE- PÅMELDING ÅPEN

Byåsen Fotball gjentar fotballskolesuksessen! Det blir fotballskole i uke 25 og uke 33. For alle som vil sikre seg plass, er det bare å melde seg på. Les mer for påmelding og info.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products