Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 42

Trening tirsdag og torsdag fra Nilsbyen kl 18. Ta med staver på mandag. Langtur på søndag for de som har lyst til det. Nye medlemmer ønskes velkommen til å delta. Les mer ...

Dugnad i Nilsbyen lørdag 21. okt. kl. 10:00

Det blir dugnad i Nilsbyen lørdag 21.10 kl. 10:00-12:00 (les mer)

BYTTEDAG NILSBYEN LØRDAG 28. OKT

Her er muligheten for å selge og kjøpe ski, staver, klær og sko. Kafebygg Nilsbyen fra kl 1330-1600

Gr 11-12 år - Trening uke 41

Denne ukens trening er mandag og torsdag kl 18-19:15. Oppmøte: Mandag: Nilsbyen. Torsdag: Granåsen (SB1 Hytta) Ta gjerne med en venn, da vi gjerne vil ha med flere. Vel møtt.

Trening 8-10år

Sommeraktivitetene går mot slutten. Mandag 16.oktober klokka 18 starter vi opp med barmarkstreninger for 8-10år i Nilsbyen.

63 GR NORD JUNIOR LØRDAG 28. okt

Velkommen til en krevende og spennende mestringsøkt i Bymarka. Løpet er for 11-16 år men også mulig å melde seg på for tøffinger i gruppe 8-10 år. Oppmøte Baklidammen kl 0900. Les mer under nyheten.

TRENER 1 KURS LANGRENN I NOVEMBER

Sør-Trøndelag skikrets avholder Trener 1 kurs i alpint og langrenn med oppstart 18.-19. november. Trener 1 kurset er på 45 timer á 45 min, inkludert e-læring, og vil gå over to helger. En del av trenerkurset er likt for alle grener og vi vil derfor samle både deltakere i langrenn og alpint helgen 18.-19.november. Les mer for info og påmelding.

Fredrik Riseth tildelt stipend

På idrettens hederskveld 6. oktober ble Fredrik Riseth tildelt stipend fra Sør-Trøndelag fylke. Byåsen IL gratulerer.

PRESTASJONSPRIS TIL JOHANNES

På idrettens hederskveld 6. oktober 2017 ble Johannes Høsflot Klæbo tildelt en velfortjent prestasjonspris fra Trondheim kommune. Dagen etter vant han forøvrig rulleskirennet i Hommelvik etter en spurtduell med Niklas Dyrhaug.

Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 40

Trening tirsdag kl 18 fra Granåsen med joggesko. Torsdag rulleski i Granåsen. Ikke noe langtur på søndag pga høstferie. Les mer ...

NASJONALE RENN

Oversikt over nasjonale renn som berører mange av våre utøvere, finnes på www.skiforbundet.no. Les mer for en enkel oversikt.

HOMMELVIK GRAND PRIX 7.oktober

Nasjonalt rulleskirenn i Hommelvik lørdag 7.10. Både ungdomsklasser og junior-senior. Les mer for info

BRÅTESTEN ONSDAG 20.SEPT.

Bråtesten arrangert 20. september kl. 18:00 fra Ferista, med målgang ved Fjellseter kapell. En tøff utfordring, men fine løyper. Alle vel i mål, les mer for resultater.

Barmarksamling Haltdalen 15-17 sept

Oppmøte Granåsen nedre parkplass kl 1700. Alle må i utgangspunktet ordne transport selv. Prøv å fyll opp biler til trenere som skal oppover. Ta med en liten matpakke og drikke. Treningsøkt fredag kveld blir myrfotball. Les mer..

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products