Trondheim Skishow i Granåsen 11. april

Opplev Marit Bjørgen, Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth, Emil Iversen og deres skivenner på hjemmebane. I løypa utfordres de av morgendagens helter, og fra scenen akkompagnerer DAGNY og Jo Sverre.

NM PÅ SKI - ALTA. 5. til 8. april

NM del 2 med sprintstafett, NM senior og junior, og finale junior skal i 2018 arrangeres i Alta i Finnmark. Påmelding må alle gjøre selv om de er kvalifisert til finalene. Påmelding må skje før påske (dvs. senest 23.3.) hvis Byåsen IL skal betale. Sjekk mer for info.

Poengrenn nr. 4 (Klubbmesterskap) onsdag 21. mars (fristil)

Klubbmesterskapet har klassevis fellesstart fra 13 år og oppover. Egen foreldreklasse (3 km). Funksjonærliste er satt opp. Resultater er lagt ut.

Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 12

Siste ordinære treningsuke. Skøyting både tirsdag og torsdag fra Nilsbyen. Kveldsmat etter treninga på torsdag. Klubbmesterskap på onsdag. Les mer...

8-10 år: Trening mandag 19.mars

Det blir SKØYTING på treninga mandag.

DOBBEL VERDENSCUP SEIER FOR JOHANNES

Da er det klart. En verdenscupsesong er over. Og en gutt fra Byåsen IL tok med seg begge glasskulene hjem. Med seier både i sprintcup og totalcup, + 3 OL gull, så har Johannes Høsflot Klæbo vist at han er verdens beste skiløper sesongen 2017/18. Byåsen IL gratulerer ! Johannes må til KINA og blir ikke med på klubbmesterskapet, men dukker nok opp premieutdelinga.

Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 11

Denne uka så blir klassisk på tirsdag og skøyting på torsdag. Onsdag blir det styrketrening på Dalgård. Les mer ...

Årsmøte Byåsen IL langrenn 12. mars

Styret innkaller herved til årsmøte i Byåsen IL avd. langrenn. Årsmøtet avholdes den 12. mars kl.19:30 i Nilsbyen. Saksdokumenter ligger under nyheten. Velkommen!

UNGDOMSSTAFETTEN 11. MARS- KOLLEN

Byåsens Henrik Kvennås er med på 1. laget til Sør-Trøndelag skikrets under årets ungdomsstafett i Holmenkollen. Lagene som deltar har 2 jenter og 2 gutter på hvert lag, alderen er 15 og 16 år. Les mer

NM JUNIOR - GODE PRESTASJONER

For mange i juniorklassen er NM sesongens høydepunkt. Årets NMjr var på Steinkjer. Byåsen IL deltok med en stor tropp. Og mange gode resultater med bl.a. sølv og bronsje på stafetten. Les mer.

Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 10

Vanlig trening kun tirsdag denne uka (skøyting). Torsdag blir det Downhill fra Skistua til Ferista. Dette er moro så her må alle stille. Ikke noe trening på onsdag pga skirenn. Les mer...

8-10 år: Trening mandag 5.mars

På mandag står det klassisk på programmet. Vi starter i Nilsbyen klokka 18.

NM JUNIOR 2018 - STEINKJER - SØLV

2.-4. mars er det junior NM. Byåsen IL stiller nok med en stor tropp. På lørdagens fristil renn ble Ingvild Larsen Mikalsen nr. 2, sølvmedalje. Og 4. plass på rennet fredag. Byåsen IL gratulerer. Fine plasseringer av mange av de andre løperne også, men som vanlig litt sykdom. Les mer for resultater..

Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 9

Denne uka blir det skøyting på tirsdag og klassisk på torsdag. Ingen trening på onsdag pga Heimdalstafetten. Les mer ...

VIPPS

VIPPS nr langrenn : 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift