ÅRSMØTE LANGRENN 12. MARS

Innkalling til årsmøte i Byåsen IL avd. langrenn. Styret innkaller herved til årsmøte i Byåsen IL avd. langrenn. Årsmøtet avholdes den 12. mars kl.19:30 i Nilsbyen. Les mer

8-10 år: Påmelding til Heimdalstafetten 28.02.18

Da er det klart for sesongens siste stafett med felles påmelding.

NM JUNIOR 2018 - STEINKJER

2.-4. mars er det junior NM. Byåsen IL stiller nok med en stor tropp. NB ! Påmelding innen 23.2. Les mer ...

GULL TIL BYÅSEN GUTTA PÅ OL-STAFETTEN

Byåsen IL gratulerer Didrik og Johannes med gullmedalje på herrestafetten i OL. Utrolig spennende stafett som Johannes avgjorde trygt for Norge.

SEIER TIL INGVILD I KOLLEN

Det er Norgescup for junior i Holmenkollen helga 16.-18. februar. Fredag vant Ingvild Larsen Michaelsen rennet for J18. Byåsen IL gratulerer. Også mange andre bra Byåsen resultater med bl.a. 5. plass i G18 til Even Solem Michelsen. Les mer..

OL GULL TIL JOHANNES OG FEST I NILSBYEN

Gratulerer til Johannes og til alle som har bidratt til dagens OL gull. Nilsbyen betyr mye for Johannes. Og for mange nye rekrutter. Det ble skikkelig heia rop og stor stemning under arrangementet i Nilsbyen 13.2. Med alle mediakanaler på plass.

Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 7

Denne uka blir det klassisk på tirsdag og skøyting på torsdag. Ingen styrke på onsdag pga Bratsbergstafetten. Les mer ..

OL sprint i Nilsbyen tirsdag 13.2

På tirsdag skal vår egen Johannes H. Klæbo kjempe om medaljer under OL-sprinten i Pyeongchang. TVNorge vil vise sprinten og sende innslag fra Nilsbyen under finale-heatene. Vedlagt finner dere invitasjonen.

8-10 år: Trening mandag 12.februar

Håper mange har latt seg inspirere av OL i helga og kommer topp motivert til trening mandag. Vinden skal løye, og det ligger an for gode klassiskforhold. Kveldsmat for 7-8 år etter treninga.

HOVEDLANDSRENNET 2018 - LYGNA

Hovedlandsrennet arrangeres 23.-25.2018. Påmelding må gjøres innen 15.2. Les mer for info

Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 6

Denne uka blir det klassisk på tirsdag og skøyting på torsdag. Styrke på onsdag. Les mer ...

MIDT-NORSKE MESTRE

Byåsen IL sikret seg 3 midt-norske mesterskap helga 3.-4.2 i Valldal. Det var August Falkanger, Henrik Kvennås og Egil Mæhlumsveen som tok gullmedaljene. Super innsats av alle de andre fra Byåsen også.. Les mer ..

Uglarennet 3. februar 2018

Resultater fra det 86. Uglarenn er nå klare. Stor deltagelse til tross for MNM. 399 deltok. Takk til alle for en utrolig fin dag i Nilsbyen!

8-10 år: Påmelding Bratsbergstafetten og Ranheimstafetten

14.februar og 11.februar

VIPPS

VIPPS nr langrenn : 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift