Trening 8-10år

Sommeraktivitetene går mot slutten. Mandag 16.oktober klokka 18 starter vi opp med barmarkstreninger for 8-10år i Nilsbyen.

Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 38

Denne uka blir det trening tirsdag og torsdag kl 18 fra Granåsen og langtur på søndag kl 10. Les mer....

Gr 11-12 år - Trening uke 38

Denne ukens trening er torsdag kl 18. Oppmøte som sist, Sparebankhytta Granåsen kl 18. Ta gjerne med en venn, da vi gjerne vil ha med flere. Vel møtt.

BRÅTESTEN ONSDAG 20.SEPT.

Bråtesten arrangeres 20. september kl. 18:00 fra Ferista, med målgang ved Fjellseter kapell. En tøff utfordring, men fine løyper. Arrangør er Byåsen IL Langrenn.. Les mer for info og påmelding...

3-VANNSLØPET 14. SEPTEMBER

Løpet vel i havn, med mange skiløpere på startstreken. Julie Myhre og Erik Telebond vant den lengste løypa. Les mer for resultater.

Barmarksamling Haltdalen 15-17 sept

Oppmøte Granåsen nedre parkplass kl 1700. Alle må i utgangspunktet ordne transport selv. Prøv å fyll opp biler til trenere som skal oppover. Ta med en liten matpakke og drikke. Treningsøkt fredag kveld blir myrfotball. Les mer..

Treningsplan for gruppe 13-14 år

Da er treningsplan for de kommende ukene lagt ut for 13-14 år. De to første treningene vil bli nå på søndag og tirsdag i neste uke. Les mer .....

STERK 2. PLASS TIL JOHANNES

En fin toppidrettsveke for Johannes. En regnfull avslutning i Trondheim ga en fin 2. plass. Calle Halfvarsson var det nok ikke noe å gjøre med, men konkurrentene bakfra ble holdt på god avstand. Tidligere på dagen hadde Ingvild Larsen Mikaelsen fra Byåsen IL for øvrig satt løyperekord i Kvilhaugen opp. Gratulerer.

HØSTENS AKTIVITETER

Les mer om noen av høstens aktiviteter under nyheten. Vi ønsker nå å dra i gang felles langtur for alle treningsgrupper i Byåsen fra 11-12 til senior. Oppmøte i Nilsbyen førstkommende søndag kl 1000 til felles langtur med 2-3 timer i marka. Ta med drikkebelte og gjerne en energibar

JENTESAMLING UTLEIRA 19.-20.8.

For tredje gang inviterer Utleira IL, i samarbeid med Sør-Trøndelag skikrets, til jentecamp for ungdom 13-16 år (årsklassene 2002-2005). Campen blir arrangert som en samling over to dager, hvor formålet er å legge til rette for et godt jentemiljø på tvers av klubbtilhørighet. Les mer..

Dugnad Olavsfestdagene 2017

Oppdatert dugnadsliste er lagt ut, nå også med tidspunkter. Den som er satt opp øverst på hver vaktliste (uthevet skrift) utpekes som lagleder. Det er satt opp mobnr til lagleder på vaktliste. Ber om at alle kontakter lagleder og bekrefter at dere stiller på dugnaden. Oppmøtested er Borggården.

ST.OLAVSLOPPET 2017 - KLAR TIL START

Årets "lopp" går fra Østersund (28.juni) til Trondheim (1. juli). Vi satser på 3 lag i år. Løpet fyller i år 30 år, det må vi markere. Ny info finnes nå... Les mer...

Torbjørns Challenge vel gjennomført

Flotte forhold og ca 50 barn gjennomførte Torbjørns Challenge i fin stil. Les mer ....

3-VANNSLØPET 18.MAI 2017 -I MÅL

Ca. 240 deltagere denne gang, det er bra ! Les mer for resultater.

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products