Herlig stemning under basismesterskapet

Ca 90 stk var med på årets mesterskapt. Det er imponerende. Presisjon, hurtighet, utholdenhet, smidighet, balanse, spenst og styrke. Alt var tilstede i løypen som Hans Jørgen hadde satt opp.

BDO-mila er åpen for påmelding

BDO og Bjarg Friidrett arrangerer BDO-mila i Hordnesskogen tirsdag den 19 juni. BDO-mila er et gratis terrengløp for alle.

G14 VANT VAREGG CUP 2018

G14-1 vant finalen i sin klasse mot naboklubben Gneist i Varegg Cup 2018.

BJARG TINE FOTBALLSKOLE 2018 - påmelding har startet!

Tradisjonen tro arrangerer IL Bjarg fotballskole også i 2018. Fotballskolen blir i første uke av skoleferien; 25.-29. juni på Stavollen Idrettspark. Dagen starter kl 09.00 og varer til kl 15.00 hver dag. Tilbudet går til elever på 1. - 7. trinn.

Målklubben

Nå kan du støtte Bjarg fotball gjennom Målklubben!

Stian Olsnes tatt ut til landsdelssamling

G15-spiller fra Bjarg tatt ut til landsdelssamling i Sarpsborg!

BJARG FOTBALL ARRANGERER FOTBALLSKOLE OGSÅ I PÅSKEFERIEN

Velkommen til fotballskole på Stavollen mandag, tirsdag og onsdag i påskeferien! Det er et klart mål for Bjarg å utnytte banekapasiteten på tider der den vanligvis ikke er i bruk. Dette er en slik mulighet. Vi håper mange blir med på aktive dager med oss!

DELTAKELSE PÅ BJARG FOTBALLAKADEMI GIR RETT TIL FORELDREFRADRAG

Skatteetaten bekrefter at deltakelse på Bjarg Fotballakademi gir rett til foreldrefradrag. Vi gjør oppmerksom på at man som forelder har krav på fradrag for dokumenterte utgifter til pass og stell av barn som du bor sammen med som er 11 år eller yngre, herunder fotballfritidsordning.

Besøk våre lagsider

Samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift