Vi søker turninstruktører og assistenter til Turn

Bjarg ønsker å tilrettelegge for gode turnaktiviteter for våre medlemmer. Til det trenger vi gode instruktører og assistenter som kan bistå de vi allerede har.

TRENINGSTILBUD TURN BARN OG VOKSNE VINTER/VÅR 2018

Her kommer IL Bjarg Turn sitt treningstilbud for vinter og vår 2018. Påmelding og betaling skjer online på nettet.

INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2018 IL BJARG FOTBALL - ONSDAG 21. FEBRUAR KL 19.00

Fotballstyret kaller herved inn til Årsmøte 2018 for fotballavdelingen i IL Bjarg.

IL Bjarg fotball sertifisert som Kvalitetsklubb nivå 1

På trenerforum onsdag 10. januar ble IL Bjarg fotball sertifisert som Kvalitetsklubb, nivå 1. Målet med kvalitetsklubb-sertifiseringen er å stimulere til god klubbutvikling, noe som vil forsterke helheten og strukturen i klubben. Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og gir grobunn for sunn barne- og ungdomsidrett.

IDRETTSKOLE HVER MANDAG

Hver mandag har vi idrettskole i Bjarghallen fra kl 1800-1900. Vi har ledige plasser så det er fullt mulig å melde seg på fortløpende. Treningstidene er i Bjarghallen hver mandag fra 1800 til 1900. Idrettskolen er for aldersgruppen 1. til 2. klasse. For spørsmål ta kontakt med Sindre på tlf 92 40 64 79.

BASISTRENING HVER ONSDAG

Full fart med Basistrening i Bjarghallen hver onsdag. Oppmøte i høst viser at dette er en populær aktivitet i klubben. På det meste var vi 146 deltagere i løpet av en kveld. Klarer vi 200 stk nå i vinter?

KONG HARALD HYLLER FRIVILLIGHETSARBEIDET

Takk til kongen vår som hyller de som steker vafler og er kaffekokere og alle de andre som bidrar inn i frivillighetsarbeidet. Disse har vi mange av i IL BJARG. Slike er alle idrettslag, kor, korps mm avhengige av for å gi barn og unge meningsfylte fritidstilbud .

BJARG SØKER HOVEDTRENER TIL KVINNER SENIORFOTBALL

Besøk våre lagsider

Samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift