Årsmøte i Friidrettsgruppa 5 mars

Styret inviterer herved til årsmøte/foreldremøte og oppfordrer alle foreldre til å stille. Dette er viktig for at barna skal få et godt treningstilbud/-miljø med engasjerte foreldre.

HUSK ÅRSMØTE 2018 IL BJARG FOTBALL - ONSDAG 21. FEBRUAR KL 19.00

Fotballstyret kaller herved inn til Årsmøte 2018 for fotballavdelingen i IL Bjarg.

ÅRSMØTE 2018 I HÅNDBALLGRUPPEN IL BJARG

Årsmøte 2018 i håndballgruppen avholdes tirsdag 20. februar kl 19.00 - 21.00 i klubbhuset på Stavollen Idrettspark.

IL Bjarg har gjort en avtale med Bygger'n i Rådal

Du som Bjarg medlem oppnår rabatt hos Bygger'n Rådal når du oppgir Bjarg medlemskap. Rabatten vil variere fra produktgruppe til produktgruppe. Støtt våre samarbeidspartnere. De støtter oss!

BJARG FOTBALL ARRANGERER FOTBALLSKOLE OGSÅ I PÅSKEFERIEN

Velkommen til fotballskole på Stavollen mandag, tirsdag og onsdag i påskeferien! Det er et klart mål for Bjarg å utnytte banekapasiteten på tider der den vanligvis ikke er i bruk. Dette er en slik mulighet. Vi håper mange blir med på aktive dager med oss!

DELTAKELSE PÅ BJARG FOTBALLAKADEMI GIR RETT TIL FORELDREFRADRAG

Skatteetaten bekrefter at deltakelse på Bjarg Fotballakademi gir rett til foreldrefradrag. Vi gjør oppmerksom på at man som forelder har krav på fradrag for dokumenterte utgifter til pass og stell av barn som du bor sammen med som er 11 år eller yngre, herunder fotballfritidsordning.

ÅRSMØTE 2018 I TURNGRUPPEN BJARG

Turngruppen i IL Bjarg skal ha Årsmøte 2018 TIRSDAG 6. FEBRUAR KL 19.30 på møterom Stend i klubbens hovedetasje. Nytt år nye muligheter! Turnstyret inviterer til årsmøte for å fortelle litt om tilbudet turngruppen har denne vinter og vår 2018.

HISTORISK AVTALE FOR FOTBALLGRUPPEN - FORLENGER SPONSORAVTALEN MED LAB

IL Bjarg Fotball og entreprenørfirmaet LAB inngikk i 2016 en 2-årig avtale med LAB som generalsponsor for fotballgruppen. Sponsorstøtten har vært et godt bidrag inn i avdelingens kasse.

Besøk våre lagsider

Samarbeidspartnere

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift