Lyst til å bli Energikonsulent?

Kurset gir generell innføring i praktisk og teoretisk tilrettelegging av fysisk aktivitet for barn og unge med ulike utfordringer. Du vil få grunninnføring i emnene psykiatri, funksjonshemminger og praktisk kunnskap i treningsarbeid. Kurset gir deg kompetanse for å jobbe som støttekontakt med fokus på fysisk aktivitet(treningskontakt) i alle kommuner i Hordaland.

LEDIGE STILLINGER I IL BJARG

MINNER OM BJARG TINE FOTBALLSKOLE 2018

Tradisjonen tro arrangerer Bjarg fotballskole på Stavollen i begynnelsen av skoleferien.

HJERTESTARTERKURS I BJARG

Lørdag 26. mai blir det hjertestarter- og førstehjelpskurs i Bjarg-regi utført av Røde Kors. Sted: Gamle klubbhus. Tid: kl 10.00 - 15.00. Kurset er gratis, men det er bindene påmelding til post@bjarg.net. Viktig læring for de som ikke har et slikt kurs!

Bjarg Fotball arrangerte klubbdommerkurs

Bjarg Fotball arrangerte klubbdommerkurs 25. april, og Bjarg har nå fått hele 38 nye klubbdommere!

STENGING AV PARKERINGSPLASS KVELD/NATT STAVOLLEN OG HORDNESSKOGEN

Fra og med torsdag 26. april til og med torsdag 17. mai blir det nattestengt på Stavollen Idrettspark (pga russefeiring). Dette gjelder også parkeringsplassen ved Hordnesskogen. Disse stenges og åpnes av politiets patruljebil kl 22:00 kveld og åpnes kl 06:00 morgenen.

Frode Lundgren blir ny trener for Bjarg kvinner sr. fotball

Bjarg er veldig fornøyd med å presentere Frode som ny hovedtrener for Bjarg A-lag kvinner sr. Frode kommer fra Os og har lang fartstid innenfor jentefotball.

Herlig stemning under basismesterskapet

Ca 90 stk var med på årets mesterskapt. Det er imponerende. Presisjon, hurtighet, utholdenhet, smidighet, balanse, spenst og styrke. Alt var tilstede i løypen som Hans Jørgen hadde satt opp.

BDO-mila er åpen for påmelding

BDO og Bjarg Friidrett arrangerer BDO-mila i Hordnesskogen tirsdag den 19 juni. BDO-mila er et gratis terrengløp for alle.

G14 VANT VAREGG CUP 2018

G14-1 vant finalen i sin klasse mot naboklubben Gneist i Varegg Cup 2018.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
01.05 IL Bjarg G15 Gruppe Minde IL G15 2003 1.div

Besøk våre lagsider

Samarbeidspartnere

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift