Byåsen Langrenn

Dugnad Nor Fishing

Dugnad Nor Fishing

DUGNAD NORFISHING 2018.

  • Ny info 3.8.2018:  Vi utsetter starten på dugnaden til kl. 18 (med unntak av mandag 20.8.) slik at det ikke blir så travelt i forhold til jobb og ikke så mye kollisjon med utstillere som avslutter kl. 17. Det er litt kaotisk på Øya i forbindelse med byggearbeider.  Eller er alt oppmøte i garderobe 5 ved hall E (sokkelen). Les brev/ instruks for dugnaden her.
  • Søndag 19. og lørdag 25. satser vi på å få med skoleungdom som kan jobbe litt utenom skoletiden.  De som er satt opp på dugnad disse dagene, får ny dato for dugnaden.

Byåsen IL Langrenn har også i 2018 ansvaret for renhold under den store fiskerimessen på Nidarø i august. Vårt arbeid pågår både i dagene før og dagene etter at messen er åpen for publikum. Tidsrom for vårt arbeid er i perioden 19. til 29. august.  Største delen av arbeidet foregår på kveldstid fra ca. kl.18 til  ca.kl. 20:30, en dag til ca. kl. 23. Men også på dagtid må vi har vakter.  Vaktene må tømme søppel og se over at alt ser greit ut i felles arealer. På åpningsdagen 21. august vil det være kongelig besøk.

Spesielt for 2018:

Det pågår bygging av ny hall på Nidarø. Det blir derfor satt opp et kjempetelt som dekker hele gressmatta på Trondheim stadion. I tillegg blir det en del utstillere på Skansen.  Alle arealer er teppebelagt. Så støvsuging blir det en del av på kveldstid.  Utstillingsarealet er omtrent som tidligere år. Les brev/ instruks for dugnaden her.

Arbeid på dagtid :

Vi trenger voksne eller ungdom som kan jobbe på dagtid til følgende tidspunkt : torsdag 23. august kl. 9 til 13 eller 13 til 17 samt fredag 24. august kl. 10 til 14. Arbeidet på dagtid er relativt rolig, det handler mye om bare å være tilgjengelig på Nidarø og på Skansen. Det må helst være 3-4 stk tilgjengelig på dagtid.  Kan du jobbe på dagtid ?  Ta kontakt på mail@billangrenn.no eller på telefon/SMS 4500 7303

Dugnadslister

Lister over når den enkelte er ønsket på dugnaden og hva arbeidet omfatter, sendes ut på mail og legges også ut her. 

Dugnadslister på kveldstid finnes her.

 

Byåsen IL Langrenn- Pb.9213 -7424 Trondheim.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift