Rælingen Skiklubb

Driftsgruppa

Driftsgruppa

Driftsgruppas oppgaver i Marikollen er først å sørge for at vi har snø så både de aktive og publikum kan stå på ski. Vi har også ansvaret for sikkerheten i bakken, og at heisene er trygge.

Drift har ansvar for dugnader, for at bakken er klar for snø og når snøen har gått har vi ansvaret for å rydde etter sesongen.

Driftsgruppa består av snøgjengen som starter arbeidet med å produsere snøen i Marikollen. Dette pågår både dag og natt, helt til det er nok snø for å åpne Marikollen for aktive løpere og publikum. En standard snøvakt består av å ta noen runder for å sjekke at snøkanoner og lanser fungerer greit, samt å flytte dette til andre plasser i anlegget.

Heisansvarsgruppa har som oppgave å åpne Marikollen hver dag slik at store og små kan glede seg over å ha ski på beina. Oppgaven til heisansvarsvaktene er å sjekke at både heisene og nedfart også er trygge for publikum. Det er ingen grunn til bare å sitte i heishuset å drikke kaffe. Når enn har vakt er det fullt mulig å stå på ski store deler av kvelden og snakke med publikum. Det er viktig å være tilgjengelig for heisvaktene i tilfelle det oppstår problemer for publikum, med heisen eller heisvakta har ett raskt "ærend".

Du treffer drift på drift.alpin@rsk.no

Rælingen Skiklubb
Postboks 119
2025 Fjerdingby

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift