Rælingen Skiklubb

Informasjon & tips

Informasjon & tips

Nedenfor finner du nyttig informasjon om hvordan vi organiserer og gjør ting i vår klubb

 

Slik gjør vi det i Rælingen alpin:

RSK-Alpins veileder, «Slik gjør vi det i RSK-Alpin» gjelder for alle som har noe med RSK-Alpin å gjøre, enten det er som medlem, utøver, forelder, trener, leder, ansatt eller annen tilknytning. I disse retningslinjene ønsker vi å vise hva vi er opptatt av på trening, i konkurranse og ikke minst hvordan vi oppfører oss mot hverandre for å skape et hyggelig miljø der alle er velkomne. I «Slik gjør vi det i RSK-Alpin» kan du lese mer om mestring, selvstendighet og tilhørighet, tre viktige egenskaper vi i RSK-Alpin vektlegger å hjelpe medlemmene med.

Slik gjør vi det i Rælingen alpin

I Rælingen alpin følger vi NIF retningslinjer for barneidrett: https://www.idrettsforbundet.no/tema/barneidrett/ og https://www.idrettsforbundet.no/tema/retningslinjer/

 

Klubbklær

Alpingruppa har inngått en avtale med Beyond-X om bestilling av klubbklær. du vil finne vår kolleksjon på Beyond-X sine hjemmesider og foretar dine bestillinger der. Link til siden følger nedenfor.

Beyond-X Klubbklær

 

Renn

Vi har mange års erfaring med arrangementer av renn i Marikollen Skisenter. Det er mange oppgaver som skal utføres for å gjennomføre renn, og de har vi samlet i oversikten under. Det er også skjema for portdommere og instruks for portvaktsjef i lenkene under. Bare skriv ut og bruk.

Oppgaveark til renn - mal

Portdommer skjema

Instruks portvaktsjef

 

 

Samlinger

Gjennom året arrangerer alpingruppa ulike samlinger både felles samling for hele alpingruppa som familiesamlingen og samlinger som er kun for den enkelte gruppa.  For enkelte av gruppene blir det mange samlinger i løpet av et år og for at alle skal trives på samlinger har vi utarbeidet retningslinjer på hvordan vi ønsker å ha det på samlinger og hvordan samlinger skal gjennomføres.

Retningslinjer for samlinger

Pakkeliste til samlinger - forslag

 

Lag og hospitering

Om løpere ønsker og har mulighet til å delta på andre gruppers treninger og samlinger så skal følgende retningslinjer følges:

Lag og hospitering

 

Publisering av bilder på web

Vi trenger din godkjenning som foreldre/foresatt for alle utøvere i Rælingen alpin slik at bilder blir publisert på korrekt måte.

Skjema for godkjenning av publisering på web

 

Årlige møter

Hvert år er det møte for alle medlemmer i Rælingen alpin hvor status og beretning for året som har vært blir gjennomgått. Informasjon fra Sportslig, Drift av Marikollen Skisenter, Marked og organisasjonen blir delt. Innkalling blir sendt til alle aktive utøvere og annonsert på hjemmesiden.

Årlig møte 2016-2017

 

Kafe og varmestue i Marikollen

Kafeen driftes av alpin og langrenn i perioden 1. desember til 30. april. Dette er dugnadsdrevet som betyr at det er foreldre som står der. Vi har laget en rutinebeskrivelse og inkludert noen tips og råd for å gjøre dette enklere for alle. Gjør deg kjent med informasjonen før du møter til vakt. 

Rutiner og tips til kafeen i Marikollen

 

Heiskortsalg - hvordan gjør du det

Heiskortsalg gjøres fra hovedheisen - MK1. Når du har fått heisvakt i MK1 så inkluderer det også salg av heiskort. Det er laget en beskrivelse for hvordan man gjør dette. Gjør deg kjent med informasjonen før du møter til vakt:

Heiskortsalg - dokumentasjon

Rælingen Skiklubb
Postboks 119
2025 Fjerdingby

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift