Oppegård IL

Rekrutteringsplan for Putteskolen

Rekrutteringsplan for Putteskolen

 

Oppegård IL Fotball rekrutterer medlemmer aktivt gjennom Putteskolen som barna kan starte på våren siste barnehageår og som varer ut året. Det er oppstartsansvarlig som sørger for rekrutteringen og er kontaktperson mot de nye. Fra 1.januar neste år starter ny sesong som varer frem til 31.12. Da går lagene over fra å hete Putteskole til å bli et vanlig årstrinn i fotballgruppa og benevnes som f.eks J11 (Jenter 7 år).
 

UTSTYR
For å spille trenger man fotballstøvler, leggskinn og treningstøy. Alt annet har klubben. Det går fint å spille fotball med lange benklær og hodeplagg.


PENGER
Det er to typer betalinger når man starter med fotball:

Medlemskontingent for å være medlem i idrettslaget og kunne utøve en idrett. Vi har familierabatt. Denne kontingenten sendes ut fra idrettslaget som egen faktura pr mail.

Treningsavgift til Fotballgruppa som dekker (beskrevet under) utgifter i forbindelse med spillere/lag. Denne avgiften sendes ut som egen faktura pr mail for Putteskolen ca juni, og gjelder frem til 30.12. Ny sesong i Fotballgruppa starter så 1.januar og varer til 30.12. Dvs 1 fotballsesong er 1 år.

Treningsavgiften går til bl.a leie og drift av fotballbaner sommer og vinter, forsikringer, drakter, baller og annet utstyr mm. Fotballgruppa betaler også avgifter for at lag spille kamper, enten seriekamper (en gang i uka) eller en turnering. De har dommerutgifter og kursutgifter. Oppegård IL Fotball får i tillegg til treningsavgiften noen inntekter fra sponsor-reklame på fotballbanen ØGK og drakter.

Turneringer og andre sosiale arrangementer må lagene selv dekke gjennom dugnad, og noe kan betales av foreldre. Disse inntektene skal sette inn på en lagskonto/lagskasse som Fotballgruppa har ansvaret for. Det skal ALDRI benyttes private kontoer for å spare opp penger til aktivteter i løpet av året. Les mer her . 


OPPSTARTSMØTE:
Oppstartsansvarlig avholder et informasjonsmøte for foreldre i april:

Da informeres det om Oppegård Idrettslag, Fotballgruppa og Putteskolen. Mange trenere og støtteapparat bestemmes allerede på informasjonsmøtet i april. Det blir informert godt om hva det vil si å være trenere og i støtteapparatet på dette møtet, før foreldrene melder sin interesse. Flere trenere kommer til ettersom treningene starter, og de ser at dette er ufarlig og gøy å være en del av. Noen foreldre blir også hentet inn av andre trenere.

Informasjon blir også gitt ut på klubbens nettsider, sosiale medier, i Oppegård Avis, i OI-avisen og på TV-skjerm på Meny (lokalbutikken), flyers ved butikkene og oppslagstavler.

Vi har en egen mailadresse som alle interesserte kan bruke for å få mer informasjon, eller stille spørsmål til Oppstartsansvarlig.
Oppstartsansvarlig er tilstede under første trening for å sette i gang Putteskolen og for å være tilgjengelig for spørsmål fra trenere, foreldre og barn.


Kommunen tillater ikke å reklamere i barnehagene, på skoler og SFO.


HVORDAN VIDEREUTVIKLES OG IMPLEMENTERES PLANEN I KLUBBEN:

-             Stadig til revurdering og oppdatering av Oppstartsansvarlig
-             Planen er aktivt i bruk før og ved Putteskolestart

 

ANNEN INFO:

I Sportslig Plan står det noe om hvordan fotball for funksjonshemmede foregår.

Oppegård IL - Stiftet 1907

Adresse: Kongeveien 289, 1416 OPPEGÅRD

Telefon: 66991310

Epost: Dagligleder@oppegardil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift