123klubb.no

Oppblåsbare ballbinger

Oppblåsbare ballbinger

Om ballbingene
Se vedlagt filmsnutt som viser oppblåsingen av en binge hos en av våre langtidsleie-klubber BMIL i Oslo. Banene er bevisst designet med høye vegger for å redusere «innsyn» for å simulere løkkefotball uten vokseninvolvering, og selvsagt for å få minst mulig døtid ved at ballen blir borte. I tillegg er målene relativt store sammenlignet med andre småbaner for å skape press på ballfører og flere mål («gøy å score mål!»). Banene vi selger er tegnet og designet av vår daglig leder Frode Samuelsen, og utviklet etter vår spesifikasjon for best mulig fotballaktivitet. Se også vedlagt bilde for hvordan banene ser ut når de er lagt sammen, samt kortidsleiekontrakt med detaljerte mål. Pga. banens vekt er det anbefalt å ha en liten tralle med gummihjul & 2 stropper for enkel frakt ut til banen ved bruk, samt at 2 stk. må til for å løfte opp/av trallen. Banene ligger for tiden lagret i byene Fredrikstad, Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Egersund, Stavanger, Haugesund, Karmøy, Bergen, Kristiansund, Bodø, Harstad og Trondheim. Kontakt nina.elverum(at)kxp.no eller 93 41 75 25 om du ønsker flere detaljer.

Kortidsleie bane
Se vedlagt kontrakt med detaljer til høyre. Her betaler man for antall dager banen/e lånes samt frakt t/r lageret lokalt. Pris varierer på tidspunkt, antall baner, klubb vs bedrift vs KX-kunde mm. Banene har til nå vært leid ut til mange klubber, eventbyråer og bedrifter som TV2, Rema1000, G-sport og Egmont (Norwaycup-stand). Se kontrakt i vedlegg til høyre med detaljer. 

Langtidsleie bane
Kort oppsummert så er det en oppstartskostnad på frakt til klubben og en fast månedspris for de månedene banen skal benyttes med kr 2000 eks mva pr bane. I øvrige måneder er det krav om gratis lagring lokalt samt en mulighet for klubbinntekter ved framleie til naboklubber/bedrifter/sponsorer/barnebursdager. Se kontrakt i vedlegg til høyre med detaljer. 

Kjøp av bane
Bruttopris pr bane er kr 34000 eks mva for nye baner. Rabatt ved kjøp av flere baner kan gis, og om banen er brukt er pris kr 27000 eks mva pr bane. Konkurrenters priser varierer mellom kr 33000 og 76000 (sistnevnte pris er en bane identisk med våre baner da de er blitt kopiert av en aktør). Se kontrakt i vedlegg til høyre med detaljer.

Besøksadresse:
Ullevål stadion, Sognsvn. 75

0855 OSLO, inng. E, 5. etg.
 
Postadresse:
Sognsveien 75-77, inng. E, 0855 OSLO

Mail: post(at)kxp.no
Tlf: +47 22 44 25 00

  • Idrettsklubber
  • Lag
  • Utøvere
  • Idrettsskoler/akademi
  • Forbund/kretser
  • Foreninger

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products