Viking FK

Fritidsordninger

Fritidsordninger
Velkommen til Viking fotballfritidsordning, skoleåret 2017/18
 
 
Viking FFO er et tilbud til alle Vikingspillere i alder 8-12 år (3.-7.klasse). Spillere fra andre klubber kan også delta på Viking FFO.
Viking FFO har tilholdsted både i Vikinghallen og Vikinghuset. Se under for hvilke kull som går hvor. 

For skoleåret 2017/18 gjelder denne fordelingen ang dager og lokasjon:

  • G 09 og alle jenter 05-09    :Vikinghuset mandag og onsdag.
  • G 08 og 07                        :Vikinghuset tirsdag og torsdag
  • G 06 og 05                        :Vikinghallen mandag og onsdag 
  • IFO – alle                          :Vikinghallen Tirsdag og torsdag 

Noen jenter og gutter får tilbud om å hospitere inn i andre grupper.

 

Dette er for å kunne få til en best mulig gruppesammensetning. Det er en forutsetning for å lykkes med god spillerutvikling og for å gi barna god mestringsfølelse og fotballglede. Viking FFO følger skoleruten, dvs det er stengt i skoleferier, hellig/fridager. På skolens planleggingsdager er det åpent. Oppstart etter sommerferien er ca 1 uke etter skolestart. Informasjon sendes ut uken før.

 
Spillerne kommer til Vikinghuset 2 dager i uken rette etter skoleslutt.
For skoleåret 2016-17 vil 
 
Pris pr dag er kr 150,-.
For det får spillerne et godt måltid mat, lekselesing og trening. Lekselesing er avhengig av når spillerne kommer. Maten består hovedsaklig av et sunt lunsjbord: grovt brød, knekkebrød, pålegg, kokte egg, ost mm (ikke syltetøy eller sjokoladepålegg), oppskåren frukt og grønnsaker. En gang i måneden er det varm mat og innimellom smoothie og kornblanding med oppskåren frukt.
Treningen ledes av Vikings ansatte trenere i sammen med yngre krefter, som blir godt veiledet. Alle følger det sportslige opplegget, laget av FFO ansvarlig Espen Andersen og Gaute Schei. De er leder på hver sin FFO avdeling; Vikinghallen/vVikinghuset. Espen er i tillegg til FFO leder, G 16 elitetrener og analyseansvarlig for U 21 landslaget. Gaute kombinerer FFO lederjobb med å ha en utviklingsgruppe for gutter 2007 og å være G 15 elitetrener. Viking FFO følger årsplanen og månedens tema, som også våre foreldretrenere får tilgang til. Ligger på vår nettside.
Spillerne deles inn grupper på ca 10-12 spillere pr trener. Målet er at alle spillerne er i grupper der de opplever gode mestringsopplevelser. Viking ønsker å være en pådriver med tanke på gode holdninger, både på og utenfor banen. Disiplin er viktig her. For at din spiller skal trives på Viking FFO, er det viktig at hun/han er treningsvillig og er glad i å både spille og å trene fotball.
 
Påmelding skjer via vår nettside. Det er en egen påmeldingsknapp litt nede på fremsiden.

2016©Viking FK, Ansvarlig Redaktør: Rune Bertelsen og Lars Kalvig
Kopiering
 av innhold er ikke tillatt uten avtale med Viking FK

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift