Vigra IL

Klubbens årsmeldinger

Klubbens årsmeldinger

Aktivitet 2015:
I sesongen 2015 har Vigra IL hatt 16 oppmeldte lag og i tillegg deltatt i samarbeidslagene J13 (Valder-Vigra), G16 (Vigra-Ellingsøy) og Junior (Godøy-Giske-Ellingsøy og Vigra). I tillegg trener Vigra old boys med sine medlemmer fast i Vigrahallen. A laget fikk en litt tung start som forplantet seg videre ut i sesongen og rykket til slutt ned til 5 divisjon igjen. Etter å ha børstet av seg litt skuffelse er det gjennom vinteren kommet ny giv i gruppa. Antall medlemmer har økt litt i løpet av 2015. 

Aktivitet Bueskytterne 2015:
igra Bueskyttere har etablert seg med treninger i hallen to ganger i uken og på sommerstid ute på Synnes. Pil og Bue er selvsagt noe helt nytt for Vigra IL, men også for Vigra som øy og Giske kommune som sådan. Det er et inkluderende miljø som passer for alle lag av innbyggerne og det er allerede rekruttert godt blant unge og eldre her ute på øyene. I tillegg har gruppa allerede utmerket seg i landsdelen med både sterke plasseringer i stevner samt heder og ære for de stevnene gruppa allerede har rukket å gjennomføre. Vigra IL er veldig glade for det gruppen allerede har tilført oppvekstmiljøet her ute.

Anlegg 2015:
Rota har for det meste vært brukt av A-laget, og til kamper for aldersbestemte lag, mens Synnes har vært lite brukt. Klubbhuset på Rota har vært flittig brukt til både klubbarrangementer, og private arrangementer. Vigrahallen har hatt en høy belastning både på flerbruksdelen og på fotballdelen. I fotballdelen har Vigra bekostet påfylling av granulat samt reparasjon av skader i kunstgressdekket.

Økonomi 2015:
Økonomien i klubben ansees som god med stadig større omsetning og stadig større overskudd. Dette er veldig viktig for å kunne betjene de lån klubben har fra før for Vigrahallen og samtidig kommer mht Rota-kunstgress. Ellers henvises det til vedlagt regnskap.

 

Aktivitet 2014:

I sesongen 2014 har Vigra IL hatt 16 oppmeldte lag i serien. Dette innbefatter juniorlaget som var et samarbeidslag mellom Vigra, Ellingsøy, Godøy og Giske. Vigra hadde det administrative ansvaret for dette laget i 2014. I tillegg har 2 stk. Old boys lag etablert faste treninger i Vigrahallen. Inkludert samarbeidslagene har vi hatt samme antall lag i 2014 som i 2013.
Antall medlemmer har økt litt i løpet av 2014. Tar vi også hensyn til Old boys aktiviteten så må man kunne si at vi har hatt en stor økning. Støtteapparatet er som tidligere ca. 40 personer.

Sportslig sett har vi sett en forbedring i 2014.  A‐laget ble kretsmester i 5. div. I tillegg har flere aldersbestemte lag vist en fin sportslig utvikling.

I Vigrahallen har det stort sett vært full aktivitet hele året. Etter at hallen ble tatt i bruk har det vært mindre aktivitet på gressbanene. Rota har for det meste vært brukt av A‐laget, og til kamper for aldersbestemte lag, mens Synnes har vært lite brukt. Klubbhuset på Rota har vært flittig brukt til både klubbarrangementer, og private arrangementer.

Økonomi 2014:

Økonomien i klubben ansees som god. Pr. utgangen av 2014 står det kun igjen noe hundre tusen før vi evt. kan betale ned lånet på hallen. 

 

Aktivitet 2013:

I sesongen 2013 har Vigra IL hatt 16 oppmeldte lag i serien. Dette innbefatter et G06 lag som stilte på en miniturnering om høsten. I tillegg har hatt et samarbeidslag med Ellingsøy på G16, og et samarbeidslag med Giske og Ellingsøy på G19. Inkludert samarbeidslagene har vi hatt 2 flere lag i 2013 enn i 2012.

Antall medlemmer i 2013 er mer en i 2012. Dette skyldes hovedsakelig at Ellingsøy G99 meldte overgang til Vigra IL siden kretsen nektet oss et samarbeid. I tillegg har vi fått innmeldt en rekke Old boys spillere i løpet av høsten. Støtteapparatet er ca. 40 personer.

A‐laget endte i 2013 på en 4. plass i 5. divisjon. Dette er ett hakk opp fra 2012.

Som tidligere år har vi hatt aktivitet på både Synnes og Rota. Nytt av året er at vi har inviet Vigrahallen. Hallen ble litt forsinket, men har blitt brukt flittig gjennom hele høsten. Klubbhuset på Rota har vært flittig brukt til både klubbarrangementer, og private arrangementer.

Organisering og tilrettelegging 2013:

Vigra IL har i 2013 blitt utnevnt som Kvalitetsklubb nivå 1. Dette har først og fremst bidratt til at vi har fått mer struktur på klubben, og fått etablert retningslinjer på viktige områder. Som en del av arbeidet med å bli kvalitetsklubb er det også utarbeidet sportsplan, og gjennomført barnefotballkveld, og trener C kurs.

Økonomi 2013:

Økonomien i klubben ansees som god. Vigra IL har forpliktet seg til å dekke 5 mill av byggekostnaden på Vigrahallen.
Slik det ligger an nå er det behov for å lånefinansiere ca. 1, 3 mill. Det er utstedt lånegaranti fra Giske kommune på inntil 2,1 mill.

HOVEDSPONSOR

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift