Nidelv IL

Ny i Nidelv ski

Ny i Nidelv ski

Nidelv Ski har aktivitet for små og store.

Første møte med skigruppa er ofte gjennom allidretten for de minste. Skisesongen starter når fotballsesongen er ferdig for de litt eldre ungene (fra ca 10 år). For de yngste når snøen er kommet.


Nidelv ski trener på Bratsberg og de yngste har aktivitet på Bratsberg stadion, mens de litt eldre drar ut i lysløypa for teknikk/utholdenhetstrening.

De første årene har vi stor fokus på lek med ski. Det er ingen spesielle krav til skiutstyr og stilart. Hovedfokuset er å lære seg basisferdigheter på ski som balanse, bremsing, gå opp/ned bakker, kjøre slalom, hoppe etc.


Normalt trener to årsgrupper i sammen når ungene blir litt eldre. Treningene er som regel på mandager fra kl 18. De eldre kullene utvider treningene etterhvert og har barmarkstrening på høsten, med trening i skog og mark, og turer på rulleski. Nidelv ski disponerer ca 20 par rulleski for utlån.


Vi oppfordrer foreldre å delta/være tilstede på treningene, det gjør det som regel mer morsomt og tryggere for den yngre garde. Så ta med skiene :)

Skigruppa har egen side på Facebook hvor fortløpende informasjon blir lagt ut om aktivitet, trening etc. Lik siden vår på: https://www.facebook.com/NidelvSki/

Nidelv IL

Postboks 5510 Nidarvoll

7480 Trondheim

_________________________________________________

Mål for Nidelv IL:

 Allsidighet          Samhold          Glede          Utviklende

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift