Skien Ishockeyklubb

Skøyteskolen info

Skøyteskolen info

 

 

 

 

 

 

 

Skien Ishockeyklubb sin skøyteskole vil ha oppstart i uke 42, 2017. Skøyteskolen er for barn fra 4-10 år som har lyst til å lære og stå på skøyter. Fokuset vil være på grunnleggende skøyte-ferdighet, etter hvert er det mulig for de som ønsker det å fortsette sin utvikling på hockeyskolen. Skøyteskolen har 1-2 treninger i uken og koster 1500 for hele sesongen, 750 for en halv sesong.

Meld gjerne fra om interesse ved å registrere dere i skjemaet under, da vil dere få mer informasjon når det nærmer seg oppstart.

Kontaktinformasjon til klubb og lagledere:
Leder:
Hege Fehn

E-post til skøyteskolen: ishockeyskolen@gmail.com
E-post til klubben: post@skienhockey.no
Besøksadresse: Moflataveien 9, 3733 Skien
Postadresse: Postboks 2542, 3702 Skien
Web: www.skienhockey.no

Treningstider:
Er det endringer i treningstiden blir beskjed sendt på e-post, og informasjon lagt på Facebooksiden til hockeyskolen.

Trenere:
Denne sesongen er;
· Timo Frondelius 
· Pål Morten Hansen

I tillegg assisterer foreldre ved behov

Utstyr:
God vannavstøtende vinterbukse ikke for varm, gode vannavstøtende hansker (ikke de tynneste), hjelm med gitter er anbefalt men alpin / sykkelhjelm går også bra, samt skøyter. Fokus for de yngste er å oppleve mestring på skøyter.

Det er påbudt med hjelm (også for voksne) på inneisen.

Skøyter og sliping
En forutsetning for å oppleve mestring på is med skøyter på beina er at skøytene er i rett størrelse, kan strammes tilstrekkelig og er slipt. Vi anbefaler å benytte snøreskøyter. Sliping gjøres av klubben. Skøyter som skal slipes settes i hyllene i slipeboden (nede ved garderobene) med tåspissen inn, f.eks. etter trening. Skøytene blir da slipt så raskt som mulig, og står med tåspissen ut når de er ferdig slipt.

Garderobe:
Skøyteskolen benytter garderobene i ishallen ved trening. Det er egen jentegarderobe.

Klubbens verdisyn
Skien Ishockeyklubb skal være en tillitsfull, engasjert og inkluderende klubb. Ha høy etisk standard blant alle tillitsvalgte, trenere, aktive, foreldre, publikum og supportere. Målsetningen er å skape et godt sosialt miljø for barn, ungdom og voksne, samt gi en livslang glede av deltagelse i idretten.

Mål og verdisyn for klubben er beskrevet i sportsplanen som kan leses på http://lynx-hockey.no/sportsplan/

Kontingent og medlemskap

Klubbens forsikring dekker kun for betalende medlemmer. Vi oppfordrer også foreldre til å melde seg inn i klubben. Fra vedtektene: § 5 For å ha stemmerett må man være fylt 15 år, og hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlmesforpliktelsene, ..

Se for øvrig klubbens vedtekter under KLUBBINFO på www.skienhockey.no

Dugnader
Som alle idrettsklubber har også Skien Ishockeyklubb dugnader. Klubben har fast dugnad på odd sine hjemmekamper. I tillegg er det diverse salgsdugnader og andre dugnader klubben greier å få tak i. 
 

Med vennlig hilsen

Skien Ishockeyklubb

 

Skien Ishockeyklubb
Moflateveien 9
3733 Skien

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products