Drøbaksund Seilforening

Tur & hav

Tur & hav

Velkommen til Tur & Hav

Denne gruppen gjelder for større båter og kjølbåter. Vi seiler onsdagsregattaer både vår og høst. Oppstart rundt månedskiftet april/mai. Pause i skoleferien, og høsttermin frem til primo oktober. I tillegg arrangerer vi hele 3 regattaer på lørdager i løpet av sesongen. Se Terminliste Tur & hav for datoer og tider.

Ansvaret for å arrangere de lokale regattaene går på rundgang blant seilerne og liste over arrangører fastsettes i terminlista. Seilerne bytter internt hvis datoen ikke passer.

Er du ny deltager, ber vi deg ta kontakt med arrangør eller Tur & Hav ansvarlig, slik at du blir registrert som deltager i regattaen.

  • Isbryter'n; Regattaen avholdes i starten av sesongen, i april/mai, en av de første lørdagene i sesongen.
  • Drøbak-Tristein; Dette er en ny regatta fra 2021, tidlig i juni, med start/mål i Drøbak og runding Tristein/Hollenderbåen/Medfjordbåen (alt etter vindmelding og størrelse på båt/klasse)
  • Håøya Rundt; Regattaen avholdes tidlig på høsten, i august. Den går som navnet tilsier, rundt Håøya. En fin lørdagsseilas.
  • Uteligger'n; Dette er høstens siste regatta, som avslutter sesongen - ikke med lenger på terminlisten fra 2022

I tillegg seiler flere av drøbaksseilerne lørdags- og helgeregattaer i nærområdet - spesielt de som sammen utgjør Big Boat Cup og lengre helgeregattaer som Færderseilasen, Hollænderseilasen og Skagen Race.

onsdagsregattaer seiler vi ulike baner i Drøbaksundet, avhengig av vindforhold. Banene er laget allerede og ved regattastart oppgis bane nummer for seiling den dagen. Vi møtes gjerne på hytta før og etter seiling, for sosialt samvær, en vaffel og resultater. På regatter vil du alltid kunne ta deg en kaffekopp, kjøpe en brus eller vaffel, eller det kjøkkenet har å tilby den dagen. På lørdagsregatter griller vi gjerne om det er fint vær. Vi har et godt miljø.

DSSF ønsker nye regattaseilere velkommen til oss! Om du synes det ser litt utfordrende ut å stille til start med egen båt, er du alltid velkommen ombord hos noen av de andre seilerne, for å lære litt om startprosedyrer og plasseringer. Ta kontakt med oss på mail eller møt opp på hytta onsdag ettermiddag.

Terminlisten ligger her: https://www.dssf.no/portal/public/showContentCateg...

Påmelding på seilaser gjøres her: https://manage2sail.com/en-US/Club/Detail/dea02e8a...

Drøbaksund Seilforening
Postboks 170
1441 Drøbak
Org.nr. 975 628 965

post@dssf.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift