Gjelleråsen IF

Sponsorer

Sponsorer
Gjelleråsen ski har flere sponsorer. Vi er stolte av at gode merkevarer vil identifisere seg med oss. Vi føler også et ansvar for å være en organisasjon som fortjener slik støtte. 
 
Eat, Move, Sleep er storleverandør av frukt, smoothies og sunn mat til skigruppa, og har et stort engasjement i forbindelse med skigruppas ulike arrangementer. 
 
Osprey Fra 2018 vil Osprey gi navn og premier til skigruppes egen "verdenscup" - Osprey-serien. Tre Bjønnrun, tre karusellrenn og et klubbmesterskap arrangeres i løpet av sesongen. Sammenlagtvinneren får en flott sekk fra Osprey. 
 
Høydespesialisten leier ut lifter og maskiner, og er de rette å henvende seg til hvis du skal opp i høyden! Dessuten er det de vi kan takke for at vi på renn reiser rundt med vårt eget telt. De bistår hvert år på rulleskirennet, ved at speaker  har god oversikt over løperne i en lift fra høydespesialisten. 
 
Feiring Bruk er et familieeid konsern som har sin opprinnelse i pukk- og grusanlegg. Deres virksomhet er dominerende på Østlandet, med 10 stasjonære anlegg. Ett av dem er Bjønndalen Bruk som er en av skigruppas nærmeste naboer. Avtalen gir oss et gitt uttak av nødvendig grus til vedlikehold av skiløypene våre. I tillegg får vi gode priser på uttak ved behov utover avtalen. 
 
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift