Huk FK

Treningstider

Treningstider

Sesongen har startet og dette er de nye treningstidene. Det blir som vanlig trangere på banen når seriekampene starter og de fleste lag blir nødt til å klare seg med litt mindre plass.

Den første uken er det vanligvis tendenser til lettere kapos, men det går seg til ganske raskt. Laglederne har fått melding om de nye treningstidene og har/vil forhåpentligvis sendt/sende ut separate meldinger til årgangene med nærmere instruksjoner.

Kamper
Femmerkampene spilles på den tredjedelen av banen som er nærmest idrettshallen. Hvis det bare spilles en femmerkamp skal det spilles på den banen som ligger nærmest curlinghallen. Når kampen er ferdigspilt skal banen ryddes og femmermålene rulles ut av banen. Dette er lagleders ansvar å sørge for.
Syverkamper spilles normalt sett på den nederste delen av banen som ligger lengst fra idrettshallen.
Nierkampene skal spilles fra dødlinja som ligger nærmest idrettshallen i henhold til banens oppmerking og ikke fra enden av hver 16 meter. Det gjør det mulig å trene for en treningsgruppe samtidig med nierkampen. Det blir litt vanskeligere å holde kontroll på hvor midten av banen er, men det går seg til.
 
Orden på banen
Det laget som er ferdig med sin trening skal samle inn alt utstyr (baller, kjegler, vester, småmål etc) tilbake i ballboden og flytte målene ut av banen med mindre neste treningsgruppe eksplisitt ber om noe annet. Foreldre som har fulgt barna på trening bør fole et spesielt ansvar for dette siden det gjør treningshverdagen lettere for de frivillige foreldretrenerne som helst bør bruke denne tiden til å oppsummere treningen med spillerne. I denne sammenhengen bør foreldrene spørre hva de kan gjøre for klubben/årgangen enn hva klubben kan gjøre for dem.
 
Bygdøy skole
Det vil legges baller, kjegler, vester, småmål i redskapsboden på Bygdøy skole. Lagledere og trenere får koden til redskapsboden. Det er viktig å samle inn alt utstyr etter trening slik at det ikke forsvinner baller etc. Vi kommer snarest til å fikse nettene til målene på skolen, men den første uken kan det mangle nett dessverre.
 
 

 

   
Adresse
 
Kontakt
Organisasjon
 
000000
Post: PB 5 Bygdøy, 0211 OSLO
Gate: Huk Aveny 45, 0287 OSLO
post@hukfk.no
Telefon: 22173691
 
Styreleder
Fredrik Torp
Mobil: 92666773
 
0
0
0
 
 
 
 
 
 
Hoved
sponsorer  
 
  
000
0
0000
 
0
0
0
Hjemmeside
sponsorer                    
000000
00Image result for Bilglass1

  

    
0
0
Trenings   sponsorer   
00
      
00
         Logo: Burger Joint
00
0
00

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift