Ullevål IL

Om innmelding i Ullevål IL

Om innmelding i Ullevål IL

Hva skjer når du melder deg inn i Ullevål IL og ønsker at være med å trene i Ullevål Turn ?

Dersom du ikke er medlem i Ullevål Turn går  du inn på vår hjemmeside www.uil.no og velger Turn fra toppmenyen (eller trykker her) og velger  "Meld deg inn" til høyre i toppmenyen. Velg ”Innmelding Turnavdelingen” i undermenyen, og du vil bli bedt om å melde deg inn i Ullevål IL og velge parti. Påmelding av barn skjer i barnets navn.

Dersom du eller ditt barn er medlem i Ullevål Turn og har deltatt på turnpartiene tidligere, må du logge deg på med brukernavn og passord i menypunktet "Min side".
Dersom du ikke husker ditt brukernavn og passord, må du send mail til turn@uil.no

Vi åpner for påmelding torsdag 7. juni kl 19:00. Etter det tidspunktet kan du melde deg på både på partiene og i Ullevål Idrettslag.

Din innmelding registreres og dersom det er plass på det partiet du ønsker og barnet fødselsår er riktig for det partier som er valgt, tildeles plass.
For eks: Om man velger partiet Gymlek 4 år, barnet være fylt 4 år før oppstart av semestert. For påmelding til voksenpartiene, må man være fylt 18 år.

Din innmelding vil bli registrert med klokkeslett slik at medlemsansvarlig lett kan se hvem som har meldt seg inn først. De som ikke får plass settes på venteliste. Ventelisten vil bli vurdert etter de første 3 uker.

Faktura for medlemsavgift og treningsavgift samt et administrasjonsgebyr, sendes via mail 3-4 uker etter oppstart.

Du får tilsendt brukerid og et passord på mail slik at du når som helst kan logge inn under "Meld deg inn" => "Min Side (eksisterende medlemmer) og oppdatere din informasjon.

 

God trening.

Med vennlig hilsen

STYRET

Bergbanen

Kaj Munks vei 7

0855 Oslo

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift