Ullevål IL

Kioskveiledning

Kioskveiledning

Ullevål bandy Bergbanen - Veiledning for kioskvakter

Velkommen som vertskap på BB kiosk!

Målet for kiosken er å skape et hyggelig miljø for spillere og foreldre i klubben samt tilreisende lag. Alle lag bidrar med kioskvakter gjennom sesongen – takk til dere! Inntektene for kiosksalget brukes på en slik måte at det kommer klubben og spillerne til gode og det bidrar til rekruttering og bredde.

      Under vakten – praktisk informasjon

  • Vask hender grundig

  • Forbered mat og drikke

    • Sett på kaffetrakter. 6 skjeer per liter – helles på termos

    • Bland vaffelrøre, sjekk om det er ferdig blandet røre i kjøleskap

    • Vannmugge og glass skal alltid stå fremme på benken

    • Bland ferdig saft i glassmugge

    • Kok opp vann og fyll vanntermos for te, kakao og solbærtoddy

    • Hent varer fra lager og sett frem for salg.

    • Fyll vann i pølsekoker til oppunder rist og gjerne i en buljongterning, (frosne pølser tines i mikro)

    • Sett frem sennep og ketchup, sukker, syltetøy etc.

    • Hyggelig om dere vil bake (brownies på lager)

  • Sett i gang oppvaskmaskin. Instruks på innsiden av skapdør over. NB. Alt må vaskes/ skylles godt i kum først.

  • Huske å vaske jevnlig over benker og bord, sett gjerne frem lys

  • Bruk helst glass og porselen

  • Dommere som dømmer kamper kan få saft og vaffel gratis.

  • Banemester Finn må vi ta godt vare på med kaffe og kanskje en vaffel

  • Når det spilles kamper tilbyr lagene varm saft (gratis) i pausen (hentes av lagledere/oppmenn)

Varer

  • Nøkkel til lager henger i skap bak dør på kjøkken

  • Varer står i

    • Kjøleskap/ skap på kjøkkenet

    • Lager - første høyre dør i liten gang: matvarer som vaffelrøre, brownies, sjokolade, yum yum, kaffe samt t-trøyer, buff’er og panteflasker

    • Lager - første venstre dør i liten gang: fryser med pølser, utslagsvask, bøtter/ kluter til gulvvask, søppelposer og ekstra drikke/ vannglass

    • Papirvarer ligger i skap på handicaptoalett.

Kasse og betalingsterminal

  • Pengeskrin og betalingsterminal hentes på lager

  • Sjekk kassebeholdning i skrinet, det skal være ca kr. 1000,- ved oppstart

  • For betalingsterminal: sett inn bankkortet, Velg kjøp, tast inn beløp før kunden tasker kode, kvittering kommer ut – ferdig!

    Avslutning

  • Alle løse deler og det som har vært i bruk skal vaskes i oppvaskmaskinen

  • Rydd alle varer tilbake på lageret

  • Sjekk om noe det begynner å bli lite av noen varer – gi beskjed til Siri Helle-Valle (sbh-v@hotmail.com, 93 40 79 49)

  • Fyll inn oppgjørsskjema (finnes mappe i høyskap på kjøkkenet) og gjør opp kassen som beskrevet på skjemaet

  • Betalingsterminal avstemmes ved trykke på Menu, bruke pilknapp (knapp øverst nr 2 fra venstre) for å bla ned til Avstemming og trykke grønn knapp for å bekrefte. Utskrift av oppgjør legges ved oppgjørsskjema

  • Husk å trekke ut kontakten på elektrisk utstyr (vannkoker, vaffeljern). Pølsekoker skrus av.

  • Gulvet vaskes inne på kjøkkenet og foran luken

  • Fulle søppelsekker knytes og kastes i søppelkasse utenfor hovedinngang.

  • Kiosken skal forlates i ren og ryddig stand slik du ønsker å finne den

 

Hvis alarmen går

Med kiosknøkkelen åpner du sikringsskapet i enden av gangen til venstre før garasjen, der er det en rød knapp som det står stopp på og som skal trykkes inn om alarmen går. Deretter skal den grønne knappen under trykkes og holdes inne i et par sekunder for å reaktivere alarmen.

 

Kontaktpersoner for kioskdrift

Siri Helle-Valle  mob: 93 40 79 49  sbh-v@hotmail.com

Finn Ericsson     mob: 90 82 62 32  (banemester)

Bergbanen

Kaj Munks vei 7

0855 Oslo

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products