Rival

Klubbutstyr

Klubbutstyr

IL Rival har fått i stand en veldig god avtale med Macron i Haugesund. I Norge er det Haugesundsfirmaet Skandinaviske Sportsimport AS som styrer all Macrons virksomhet. "Vi har gjennomført en lang og grundig prosess der vi har sjekket mange alternativer, men til slutt var det en enkel avgjørelse å ta."

Macron begynner etter hvert å få større og større markedsandeler i Norge hvor blant annet håndballklubbene Sotra SK og Nordby IL benytter Macron-utstyr. I Europa benytter blant annet det portugisiske og tyrkiske håndballforbundet Macron.

"I tillegg til at dette er en veldig god avtale for oss med tanke på økonomi og leveranse av utstyr til klubben, vil det også være en god avtale for våre medlemmer. Alt utstyr til Rival vil være tilgjengelig for medlemmer hos Macron Store Haugesund fra og med 2. mai. Her vil det til enhver tid være utstilt ferdigtrykket kolleksjon," uttaler daglig leder i Rival, Helge Handeland.

Under finner du Klubbkolleksjonen og utstyrpakken som IL Rival har forhandlet seg fram til. I tillegg blir det nye drakter til alle lag.

For mer informasjon og spørsmål - ta kontakt med daglig leder Helge!

Klubbkolleksjon som PDF

Utstyrpakke som PDF

KLUBBKOLLEKSJON

UTSTYRSPAKKE

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products