Spoortz AS

Generelt

PÅMELDING MØRECUP og NATTCUP

Du kommer til Påmelding ved å følge denne linken. Fyll inn informasjon både om laget og kontakinfo på lagleder eller trener. Pga. premiering må man angi et ca. antall spillere pr. lag ved påmeldingen. Når du trykker Meld På sendes en engangskode til oppgitt mobilnummer. Legg inn denne engangskoden nede til høyre i skjermbildet, og trykk Bekreft. Mottar du ikke en slik kode er sannsynligvis abonnementet ditt sperret for slike tjenester. Send mail til morecup@herd.no med opplysning om klubb, klasse, lagsnavn (rød/hvit/united/1/A osv) samt kontaktperson med mailadresse så tar vi gjennom påmeldingen din. Påmeldingen er bindende.

Påmeldingen behandles deretter av arrangør. Dato for mottatt påmeldingsskjema gjelder som registreringsdato, om ikke alle lag skulle få plass. Med andre ord ”først til mølla”-prinsippet. Husk at vi de 3 siste årene har vært nødt til å avvise lag, så ikke nøl med påmeldingen. Lag som ikke har betalt påmeldingsavgiften innen fristen, kan risikere å miste plassen. Påmeldingsavgift er kr 1000,- og betales til konto nr 3900.35.67366. Merk giroen Mørecup eller Nattcup, klubb+klasse+ev lagsnummer, eks Giske Il J11-2. 

LAGSMOTTAK

Før første kamp skal spilles må lagleder møte på lagsmottaket og registrere lagets ankomst. Lagsmottak finner du ved inngangen til tribunen i Sparebanken Møre Arena. Ved registrering må navn på spillerne fylles ut, det er tidsbesparende for alle om denne jobben er gjort på forhånd. Du finner spillerlister i menyvalg Om Turneringen - Turneringsregler.

SPILLESYSTEM

Lagene i hver klasse blir inndelt i puljer. I MØRECUP har vi klassene G13 til G15 samt J13 til J15 er det i utgangspunkt innledende kamper i Sparebanken Møre Arena på lørdag (jentene mulig på søndag) med minimum 3 kamper pr. lag. I disse klassene vil det bli avviklet et sluttspill på søndag. I klassene G07 – G12 samt J07 – J12 vil hvert av de påmeldte lag få spille minimum 3 kamper. I de yngste klassene har vi 5’er fotball. Det er anledning til å stille med MIX-lag. Laget må da stille i gutteklasse.

NATTCUP går fredagskvelden med klassene G16, G19, J16 og J19 alle lag får minimum 3 kamper, de beste lagene spiller også sluttspill litt utover natten. Ferdig ca 02:00.  Nattcup har 6'er fotball.  Premie til finale laga.  Nattcup har 3  like store baner, størrelse 55x20 meter.
 

SPILLETIDER

Alle kamper spilles 1x18 min. (med løpende innbytte). 2 minutter mellom hver kamp.

OVERÅRIGE

Overårige spillere godtas i utgangspunkt ikke. Ut fra erfaringer fra tidligere år, der svært mange lag søker om dispensasjon for å benytte overårige spillere, vil vi i år være svært restriktive med godkjenning av overårige spillere. Lag med flere overårige spillere anmodes om å stille lag i en klasse over. 

BANESTØRRELSE OG ANTALL SPILLERE

I Sparebanken Møre Arena deles hallen i 2 deler. På den ene halvparten spiller de eldste på 2 baner, størrelse 55x30 meter både lørdag og søndag. På den andre halvparten vil det lørdag være 4 baner for 5’er fotball, ca 30x20 meter, og søndag 2 baner for 7’er fotball på 45x30. Det spilles på kunstgress. I alle klasser brukes 6 utespillere + keeper på banen samtidig, utenom i miniklassene der det spilles med 4 utespillere + keeper. Det tillates maks 15 spillere pr. påmeldte lag, og vi oppfordrer til heller å melde på flere lag slik at alle får mest mulig spilletid. Endelig navneliste leveres sekretariatet før 1. kamp. 

PREMIERING

I klassene G13-G15 samt J13-J15 er det pokalpremie til de 3 beste lagene i hver klasse (her litt avhengig av antall lag i klassen). I de andre klassene får alle spillere diplomer og hver sin medalje. I tillegg vil vi dele ut andre effekter til deltagerne. 

FORBEHOLD

Vi forsøker så langt som mulig å ta geografiske hensyn ved kampoppsett slik at tilreisende lag kan rekke kampene. Vi tar også forbehold om noen justeringer ut i fra antall påmeldte lag.