Vang Fotballag

Grasrotandelen

Grasrotandelen

 

 

 

Grasrotandelen er en viktig inntektskilde for Vang Fotballag. For 2009 og 2010 til sammen har grasrotandelen tilført klubben ca. 125.000 kroner. Vi oppfordrer alle aktive i klubben og alle foreldre, besteforeldre og andre engasjerte til å hjelpe oss med å få denne ekstrainntekten fra Norsk Tipping. 

Grasrotandelen ble innført 1. mars i 2009. Du kan som spiller hos Norsk Tipping velge at Vang Fotballag skal få fem prosent av det beløpet du spiller for. Gi kommisjonæren beskjed om at du ønsker å støtte Vang Fotballag slik at dette registreres på spillerkortet ditt. Dette er helt gratis og går ikke ut over din innsats. Det er Norsk Tipping som yter fem prosent av din innsats tilbake til Vang Fotballag. Du trenger kun å registrere dette en gang, deretter går det av seg selv.

Vi har ca. 220 spillere som har registert Vang Fotballag som mottaker av grasrotandelen. Vi burde kunne øke dette til minst 300. Har du ikke registrert grasrotmottaker på spillerkortet dit ennå, håper vi du velger Vang Fotballag neste gang du spiller. Har du valgt en annen mottaker tidligere, kan kommisjonæren enkelt gjøre om på dette. Besøk våre samarbeidspartenere CC Martn eller Kiwi Brein - de hjelper deg gjerne. Ved spill på internett eller mobilen, så legger du inn vårt organisasjonsnummer 984064853.

Du kan lese mer om ordningen her.

Takk for støtten!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift