Spoortz AS

Kostnader og inntekter

Kostnader og inntekter

KX Products har bevisst kalt prisoversikten vår for "kostnader& inntekter" istedenfor bare "priser". En av visjonene våre er å skape merverdi for klubbene, og et eksempel er valgfrie annonser på hjemmesiden som gir inntekt basert på antall sidetreff for klubben. Kombinert med effektivisering i administrasjon som gjør at alle deler på oppdatert informasjon i eksempelvis medlemsinformasjon, mer korrekte medlemslister da de er basert på lagleders versjon samt gratis fakturering via email står følgende kundesitat sterkt: "disse produktene har vi tjent og spart penger på!"

Kostnader er delt inn i følgende kategorier:

 1. Etableringskostnader år 1
 2. Årlige lisenskostnader inkl support - Avhengig av antall aktive medlemmer og om man velger totalverktøyet eller KUN hjemmeside eller klubbverktøy.
 3. Valgfrie driftskostnader basert på egne behov: Kurs, ekstrasupport, SMS, fakturaprint brev og kamp- og tabellsynkronisering fotball.  

Inntekter/besparelser:

 1. Annonseinntekter avhengig av sidevisninger
 2. Klubbshop
 3. Sparte faktureringskostnader pga gratis mailutsendelse

Ta kontakt via skjemaet under så setter vi opp en oversikt til akkurat din klubb. Husk å oppgi antall aktive medlemmer (inkl trenere/lagledere) og antall idretter dere har da det er med og styrer totalprisen.

 

 

Besøksadresse:
Ullevål stadion, Sognsvn. 75

0855 OSLO, inng. E, 5. etg.
 
Postadresse:
Sognsveien 75-77, inng. E, 0855 OSLO
Tlf: +47 22 44 25 00

Mail: post(at)spoortz.no

 • Idrettsklubber
 • Lag
 • Utøvere
 • Idrettsskoler/akademi
 • Forbund/kretser
 • Foreninger

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift