Viking FK

Informasjon FFO

Informasjon FFO

 

Velkommen til Viking fotballfritidsordning
 
Viking FFO er et tilbud til alle Vikingspillere i alder 8-12 år (3.-7.klasse). Spillere fra andre klubber kan også delta på Viking FFO.
Viking FFO har tilholdsted både i Vikinghallen og Vikinghuset. Se under for hvilke kull som går hvor. 

Hvem går når og hvor på FFO, avdeling Vikinghuset/hallen:

 

  • Jenter født i 2004 og 2005 går i Vikinghallen mandag og onsdag
  • Jenter født i 2006-2007-2008 går i Vikinghuset mandag og onsdag
  • Gutter født i 2004 går i Vikinghallen tirsdag og torsdag
  • Gutter født i 2005 går i Vikinghallen mandag og onsdag
  • Gutter født i 2006 går i Vikinghuset mandag og onsdag
  • Gutter født i 2007 og 2008 går  i Vikinghuset tirsdag og torsdag 

Dette er for å kunne få til en best mulig gruppesammensetning. Det er en forutsetning for å lykkes med god spillerutvikling og for å gi barna god mestringsfølelse og fotballglede. Viking FFO følger skoleruten, dvs det er stengt i skoleferier, hellig/fridager. På skolens planleggingsdager er det åpent. Oppstart etter sommerferien er ca 1 uke etter skolestart. Informasjon sendes ut uken før.

 
Spillerne kommer til Vikinghuset 2 dager i uken rette etter skoleslutt.
 
Pris pr dag er kr 150,-. For det får spillerne et godt måltid mat, lekselesing og trening. Lekselesing er avhengig av når spillerne kommer. Maten består hovedsaklig av et sunt lunsjbord: grovt brød, knekkebrød, pålegg, kokte egg, ost mm (ikke syltetøy eller sjokoladepålegg), oppskåren frukt og grønnsaker. En gang i måneden er det varm mat og innimellom smoothie og kornblanding med oppskåren frukt.
Treningen ledes av Vikings ansatte trenere i sammen med yngre krefter, som blir godt veiledet. Alle følger det sportslige opplegget, laget av FFO ansvarlig Espen Andersen. Han er i tillegg til FFO leder, G 16 elitetrener og analyseansvarlig for U 21 landslaget. Viking FFO følger årsplanen og månedens tema, som også våre foreldretrenere får tilgang til. Ligger på vår nettside.
Spillerne deles inn grupper på ca 10-12 spillere pr trener. Målet er at alle spillerne er i grupper der de opplever gode mestringsopplevelser. Viking ønsker å være en pådriver med tanke på gode holdninger, både på og utenfor banen. Disiplin er viktig her. For at din spiller skal trives på Viking FFO, er det viktig at hun/han er treningsvillig og er glad i å både spille og å trene fotball.
 
Påmelding skjer via vår nettside. Det er en egen påmeldingsknapp litt nede på fremsiden.
 
 
 
INFORMASJON sendt ut februar 2014:

Her kommer litt informasjon fra Viking FFO.

Godt oppmøte av våre ca 160 spiller på Viking FFO, så langt i 2014!

Vi setter stor pris på at dere gir beskjed ved evt forfall!

Tross en forblåst januar, mener vi at vi har hatt gode treninger på FFO. Når været er som verst, vil treningene bestå av en del spill, for å sørge for at alle er i god gang. Det er ikke kjekt å fryse og ikke blir vi bedre i fotball av det heller!

Ang. å fryse, så hjelper det også å kle seg skikkelig! Både lue og varme vanter, ull innerst og vind/vanntett ytterst, anbefales i disse dager. Det finnes også deilige ull fotballsokker å få ta i. En vanlig ullsokk kan selvfølgelig også brukes.

 

 

Gruppene på FFO.

Vi har store grupper i alle årskull med oss, fra de eldste 2001 til de yngste 2004. Det er bra. Vi jobber med å sette i sammen treningsgrupper der alle får tilrettelagt trening etter sitt ståsted. Vi ønsker selvfølgelig at alle skal lære hos os. For at det skal skje trengs et visst fokus og vilje til å følge med. Her har vi noen utfordringer både blant jentene og guttene, store, som små!

SPORTSLIG OPPLEGG:

Vi jobber etter sportslig plan i Viking FK og Månedens tema. Dere kan se hva det er, ved å gå inn på www.viking-ungdom.no – Hovedmeny – FFO- Månedens tema

Våre foreldretrenere mottar også informasjon om Månedens tema, øvelser og læringsmomenter. Slik blir vi godt samkjørt og jobber i samme retning!

 

Bemanning på FFO

Vi ser at ved å ha mindre grupper, så får vi lettere et godt læringsmiljø. Vi har et godt sammensatt team, bestående av Viking elitetrenere, toppspillere, idrettsstudenter, og Viking G 16 spillere.  For å sikre god oppfølging og trenerutvikling av våre minst erfarne trenere, har vi frigjort tid hos tidligere trenerkoordinator Mats Ullereng, slik at han kan følge de skikkelig opp. Det er bra. Det er viktig at klubben bidrar med å utvikle nye trenere og dette ser vi er en god måte å gjøre det på.

PRIS på Viking FFO

Viking har ligget forholdsvis lavt i pris i forhold til andre FFO tilbud. Vi har styrket bemanningen ytterligere, serverer nå varm mat minimum en gang i måneden og jobber hele tiden med å optimalisere tilbudet vårt. Det er derfor naturlig å foreta en liten prisjustering. Prisen vil nå være kr 145,- pr dag.

De spillerne som blir hentet av vår Vikingbuss, vil motta en tilleggsregning på kr 500,- pr halvår.

VINERFERIE

Det er ingen FFO i vinterferien.

 

BRUK VÅR NETTSIDE:

 www.viking-ungdom Vi har nå bl a lagt ut informasjon om våre fotballskoler . Sjekk under HOVEDMENY – FOTBALLSKOLER

 

Kontakt undertegnede ved evt spm!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                          
               Viking Fotballfritidsordning, FFO
 Søknadsskjema for skoleåret 2012-13
 
 
Viking FFO er et tilbud til Vikingspillere som vil litt mer! Tilbudet går til aldersgruppen 4., 5., 6., og 7. klasse. Viking FFO koster kr 125,- pr dag. Spilleren får da fotballtrening, et sunt måltid og leksehjelp. Faktura sendes.
 
 
     Fyll ut skjemaet og returner det til : ffo@viking-fk.no
 
Barnets navn:      _____________________________________________________________
Adresse:               ______________________________________________________________
Postnr og sted:    ______________________________________________________________
Personnr.:            ______________________________________________________________
Skole:                    ______________________________________________________________
Klasse:                   ______________________________________________________________
Vikinglag:              ______________________________________________________________
Mor/far/foresatte: ____________________________________________________________
Personnr. til en forelder: _______________________________________________________
( FFO avgiften kan trekkes av for de med barn tom 4.klasse)
E-postadresse til mor/far/foresatte:______________________________________________
Tlf til mor/far/foresatte: ______________________________________________
 
 
 
 
Det er kun mulighet for å gå 2 dager i uken: mandag/onsdag eller tirsdag/torsdag. Vi forbeholder oss retten til å avgjøre hvilken dag barna kan gå. Det for å kunne få til en best mulig gruppesammensetning. Det er en forutsetning for å lykkes med god spillerutvikling og for å gi barna mestringsfølelse og fotballglede.
Bilder/tape som blir tatt på Viking FFO, vil kun bli brukt i Vikingsammenheng. Om det ikke er ønskelig at deres spiller blir med på det, så gi beskjed!
Viking FFO følger skoleruten, dvs det er stengt i skoleferier, hellig/fridager. På skolens planleggingsdager er det åpent. Oppstart etter sommerferien er ca 1 uke etter skolestart. Det er en måneds oppsigelsesfrist fra og med første hele måned. Påmeldingen er bindende!
 
KONTAKTINFORMASJON VIKING: ffo@viking-fk.no, Stine M. Emilsen 45446185
 

2016©Viking FK, Ansvarlig Redaktør: Rune Bertelsen og Lars Kalvig
Kopiering
 av innhold er ikke tillatt uten avtale med Viking FK

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products