Sandnes Ulf

FFO

FFO

VELKOMMEN TIL FFO

FFO-leder: Roderick van Iwaarden, tlf. 483 49 495, mail: roderick@sandnesulf.no

Sandnes Ulf Fotball Fritidsordning (FFO) er et fotballtilbud etter endt skoledag for fotballinteresserte barn mellom 7 og 12 år. Barna kommer til Ulf-huset og får et sunt lunsjmåltid. Etter dette er det organisert fotballaktivitet på kunstgressbanen.

Pr. desember 2014 er vi over 110 barn som deltar 1-4 dager i uken. Det er stor aktivitet hver eneste ukedag, både på gutte- og jentesiden. Både voksne og ungdommer er nøye valgt ut som trenere, og de er alltid klar for å gi FFO-barn en kjekk trening.

På FFO er vi opptatt av å skape en god mestringsarena for barna. Vi skal SE alle, uansett nivå og kjønn. Vi tilpasser øvelser og utfordringer slik at alle barn opplever mestring i løpet av en trening. I tillegg er vi en god sosial arena som knytter barn sammen på tvers av skolegrenser. Det er utarbeidet en god og gjennomtenkt treningsplan som følges av alle trenere. Denne hjelper oss i å kvalitetssikre arbeidet vi gjør her hos oss. Hvert barn skal oppleve mestring på hver eneste FFO-trening. Det er vårt mantra. Dersom et barn opplever mestring vil dette skape mer motivasjon og økt glede til trening.

Det å gå på FFO er populært i hele Norge, og spesielt Rogaland. Mange klubber rundt oss driver FFO. Dette utnytter vi ved å skape gode samarbeid på tvers av FFO-klubber. To ganger i året arrangeres det egen FFO-turnering i Randaberg Arena. I tillegg kjører vi avslutninger både før juleferie og før sommerferie. Ved sistnevnte avslutning er det blitt en tradisjon å dra til Kongeparken.

Sandnes Ulf FFO har åpent alle ukedager. Vi følger skoleruten, og i skoleferier vil vi arrangere fotballskoler hvor FFO-medlemmer får rabattordninger.

Vennligst se link under for siste uttalelse fra Skattedirektoratet angående fradrag for utgifter til Telenor Xtra FFO.

Uttalelsen ligger på http://www.skatteetaten.no/no/Person/Selvangivelse/tema-og-fradrag/Familie-og-helse/barn/Foreldrefradrag-kostnader-til-pass-og-stell-av-barn/Fritidsordning-for-barn-i-idrettsforeninger-og-lignende-gir-foreldrefradrag-fra-2014-/

 

Priser:

2 dager i uken = 1200 kr / mnd

3 dager i uken = 1500 kr / mnd

 

Ved interesse, ta kontakt med Roderick van Iwaarden, roderick@sandnesulf.no tlf. 483 49 495

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products