Kolbotn IL

Sportslig plan

Sportslig plan

U15
Treningen skal legge vekt på grunnteknikk, og mye bevegelse. Spille-systemet skal være så enkelt som mulig, slik at spillerne fokuserer på teknikk i stedet for system. Ved spill i ungdomsserien skal spillerne deles i jevne lag. I regionsmesterskap er det greit å fordele spillerne etter nivå (prestasjons-turnering). Nybegynnere må vente med å delta i turneringer til de har lært seg basis-ferdigheter og regler (3-4 mnd).

U17
Treningen skal legge vekt på grunnteknikk, og mye bevegelse. I tillegg kan man begynne å fokusere på spille-system. I ungdomsserien kan man inndele spillere etter nivå, slik at målet er å holde et lag i 1.divisjon. Men, det er viktig at alle spillerne får et godt kamp-tilbud tilpasset eget nivå. I regionsmesterskap (prestasjons-turnering) er det også greit å fordele spillere etter nivå. Nybegynnere må vente med å delta i turneringer til de har lært seg basis-ferdigheter og regler (3-4 mnd).

U19
Treningen skal legge vekt på grunnteknikk, og mye bevegelse. I tillegg skal man fokusere på større spille-forståelse og på spille-system. I ungdomsserien kan man inndele spillere etter nivå, slik at klubben oppnår et godt resultat (hvis det er nok spillere til flere enn et lag). Det er viktig at alle spillerne får et godt kamp-tilbud tilpasset eget nivå. I regionsmesterskap NM (prestasjons-turnering) er det også greit å fordele spillere etter nivå. Nybegynnere må vente med å delta i turneringer til de har lært seg basis-ferdigheter og regler (3-4 mnd).

 

NM
Klubben har som mål å kvalifisere seg til NM i klassene U15, U17 og U19. Dette er prestasjons-turneringer, hvor målet er å gjøre et så godt resultat som mulig. Det betyr at fokus legges på hvordan laget kan prestere best mulig, og ikke på rettferdig fordeling av spilletid. Dette må trener informere om til spillere og foreldre på forhånd, så alle stiller med riktige forventninger før mesterskapet.

 

Støtte til NM
Klubben dekker påmeldingsavgift til NM, og dommers utgifter (reise, opphold, bankett og mat). I tillegg dekker klubben reise og opphold for inntil 2 lagledere, under forutsetning av at man velger rimelige alternativer. Øvrige utgifter dekkes av spillerne selv.

Kolbotn Idrettslag

Kongeveien 44, 1412 Sofiemyr
Postboks 134, 1417 Sofiemyr
Org.nr 970 95 1423

Mail: epost@kolbotnil.no, Digtal postkasse: kolbotn.idrettslag#VNTY ,  Tel: 6681 7300 / Mob: 950 91 915

Kontaktinformasjon til særidrettene ligger på gruppenes hjemmesider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift