Våg FK

Treningstider

Treningstider

Tildeling av treningstid i perioden 1. nov 2017 til 31. mars 2018

Treningstider i vinterperioden er delt opp i to kategorier.

"Vintergrønne baner" betyr at alle Vågsbygd-banene er grønne og dermed trenbare for alle Våg-lag som ønsker å trene i vinterperioden. I tillegg må vi dele denne treningstiden med naboklubber som befinner seg i området vårt. Nærmere bestemt Gladiators og Torden IL.

Kjernetida for flomlys når det er vintergrønne baner, er hverdager fra kl. 16:00 - 21:00 på de tre 11'er banene, mens lyset er på i perioden kl. 16:30 - 20:00 på 7'er banene. Det skal være en sikkerhetsmargin på ca. 15-20 minutter etter siste trening der lyset fortsatt står på (til innsamling av baller, kjegler etc.).

TRENINGSTIDER VINTERGRØNNE BANER I VÅGSBYGD

PS! Vurderingen av vintergrønne baner gjøres ikke bare på bakgrunn av situasjonen i Vågsbygd, men også på bakgrunn av banesituasjonen på Hellemyr hos FK Vigør. Høydeforskjellen på Hellemyr og Vågsbygd gjør av og til at det er mer snø på Hellemyr enn i Vågsbygd. Er banene snødekte på Hellemyr, så får dette innvirkning på treningsplanen i Vågsbygd, siden Vigørs lag da flyttes over fra Hellemyr til Vågsbygd for å kunne trene.
 


"Brøyteperioden", som betyr at det ligger snø/is på banene i Vågbygd (og Hellemyr) betyr at alle kunstgressbaner i Vågsbygd, bortsett fra to baner, stenges for trening.
Disse er Spareskillingsbanen (11er bane) og Fiskåbanen (7er bane). Kommunen brøyter i denne perioden disse to banene mandag-fredag. Dette gjør de frem til kl. 14:30 på hverdager. Kommer det snø etter dette tidspunktet, brøytes ikke banene før tidligst kl. 07:30 neste morgen.
Tildelt treningstid på de to banene i denne perioden er knapp, siden tida må deles på enda flere klubber enn når det er vintergrønne baner. Både Fløy og Vigør får treningstid i Vågsbygd når snøen har lagt seg og treningsforholdene er vanskelige.

TRENINGSTIDER BRØYTEPERIODER BANER I VÅGSBYGD

 

 

Våg FK

Adresse: Postboks 8071, 4675 Kristiansand

Besøksadresse: Karussveien 9

Telefon: 38 01 59 33

E-post: post@vagfk.no

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift