Vestre Akers SK

Klubbhytta - utleie

Klubbhytta - utleie

Hytta ble kjøpt av Vestre Akers Skiklub i 1967, og da som andelshytte. Svært mange av medlemmene kjøpte aksjer i hytta, og klubben skjøt inn en del egenkapital. I dag eier klubben ca. halvparten av hytta, andelshaverene den andre halvparten.  

 

Hytta ligger ved Langebru på Krokskogen. Man kommer dit ved å kjøre til Øvre Johnsrud i Lommedalen. Deretter er det bomvei 4-5 km. til Fredens bolig, hvor det er parkering. Klubben er andelseiere i veien, og vi disponerer 2 bomnøkler. På vinterstid er det timekjøring: Hver hele og halve time nedenfra, kvart på og kvart over ovenfra.

Det er 300 m. fra parkering til hytta etter kjerreveg. Den består av hovedhytte anneks.

Det er sengeplass til ca. 25 hvis mange er barn. Det er moderne kjøkken, og det er innlagt vann og strøm. Det er en stor og en liten peisestue, og det er en stor sovehems til den yngre garde. Hytta er nylig oppusset utvendig. En liten ballplass ligger kloss ved, og om sommeren er det bade- og fiskemuligheter i Svarttjem, dit er det en spasertur på 10 min. Kjøkkenet er velutrustet. Det eneste man trenger å ta med, er mat, klær og sovepose. Vi har også orienteringskart over området.

Det er innlagt dusj.

Hytta ligger etter den gamle "Kongeveien" til Kleivstua og Sundvollen. Vi disponerer også nøkkel til bommen ved Kleivstua. En kjøretur over Krokskogen til Ringerike er derfor både legalt og mulig.

Priser for overnatting:  
Voksne kr. 100 
barn kr. 75 

 

Hytta kan reserveres ved henvendelse til Frank Aubert tlf 92699086.

Adresse: Jarbakken 1, c/o Voksen Fleridrettshall, 0771 Oslo  Telefon: 40179545   Mail: sportsjef@vaker.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift