Elverum Fotball

Politiattest 2017

Politiattest 2017

Politiattest

NB! Denne skal fornyes hvert år.

Bakgrunn
Norges Idrettsforbund har med hjemmel i strafferegistreringsforskriften § 12 nr.4 p) vedtatt at alle idrettslag fra og med 1. januar 2009 plikter å innhente politiattest for personer som skal utføre oppgaver for laget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.
Politiattesten inneholder opplysninger om en person for tiden er siktet/tiltalt eller tidligere er ilagt forelegg/dømt for brudd på enkelte bestemmelser i straffeloven om seksualforbrytelser. Innhenting av politiattest er gratis.

Hva må den enkelte med verv av den aktuelle typen i EF gjøre?

  • Den enkelte trener, oppmann, styrerepr og ansatt i daglig ledelse skal fylle ut og undertegne søknad om politiattest. Søknaden leveres til EF (fotballkontoret).
    Den ansvarlige på vegne av EF vil undertegne og fremme søknaden til Politiet. Innvilget attest sendes fra politiet rett til den enkelte søker.
  • Den enkelte må så snart de har fått sin godkjente attest tilbake fra politiet, fremvise denne for den ansvarlige i EF.
  • Personer uten godkjent attest kan ikke ha verv av den aktuelle typen i EF.


Frist for å forevise Politiattest for den ansvarlige i EF er 1.april. Vær ute i god tid - det må påregnes noe saksbehandlingstid hos Politiet.

Søknadsskjema
Elektronisk søknadsskjema via denne linken:

https://attest.politi.no/
 

 

 

attester

RedElverum fotball  Postadresse: PPB 322, 2403 Elverum | Telefon: 62 41 60 77   | Faks: 62 41 56 73  | Orgnr. 974807734

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.elverumfotball.no

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Elverum fotball. Bilder fra bildegalleriet kan ikke benyttes uten avtale.

På jakt etter personer i Elverum fotball? Klikk
her

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift