Skogstrand IL

Instruks for kioskvakt

Instruks for kioskvakt
Her finner du informasjon om hva du skal gjøre når laget ditt har kioskvakt

 

Kiosken på Skogstrand drives av foreldre/foresatte med barn i fortballgruppa, på dugnad. Virksomheten er en god inntektskilde for klubben og det er svært viktig at alle som får tildelt vakter bemanner kiosken slik det er planlagt og for øvrig følger oppsatte rutiner. Ditt lags kioskansvarlig er lagets oppmann, eventuelt økonomiansvarlig.

 

Hvilke forberedelser må du gjøre før en vakt?

Rutiner for drift av kiosken finner du i kiosken. Det er satt opp en person pr. vakt. Hver person er ansvarlig for å ha med seg 3-4 ltr. ferdig vaffelrøre.

 

Åpningstider

Kiosken skal som hovedregel være åpen mandag – torsdag fra kl. 1715 – 1930, når det er kamper som slutter senere enn 1930 er vakten satt opp lenger. Hvis aktiviteten viser seg å være mindre enn planen tilsier p.g.a. kampavlysning, e.a. kan kiosken stenges tidligere enn oppsatt, dette avgjøres av de som har vakt.

 

Rutine nøkkel til kiosken

De som skal ha vakt mandag har ansvar for å kontakte Øivind Kvammen (995 75 346) senest søndag kveld for avtale om nøkkel- og vekselutlevering Vedkommende har ansvaret for at nøkkelen blir levert til den som skal ha tirsdagsvakten, denne leverer til onsdagsvakten osv. Den som har den siste vakten hver uke skal levere nøkkelen til Øivind Kvammen (Hovslagerveien 6) senest lørdag samme uke.

 

Rutine penger

Pengeskrinet med vekslepengene leveres og mottas sammen med nøklene. Vedkommende som skal levere nøkkel og penger må ikke under noen omstendighet legge dette i mottakkers postkasse, på trappa eller lignende, dette skal leveres personlig.

Oppgjørsskjemaet utenpå konvolutten skal fylles ut, pengene legges i konvolutten og leveres Øivind Kvammen, Hovslagerveien 6. samme kveld.

 

Vennligst følg instruksene som er hengt opp i kiosken. Ha en trivelig vakt og selg så mye som mulig!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift