31.10.2017 Bjørn Øyvind Aase har spilt over 1000 fotballkamper for Torvastad idrettslag!
Under en markering før 6.divisjonskampen mellom Vard 3 og Torvastad 2 mandag 30. oktober, ble Bjørn Øyvind Aase hedret for å ha spilt 1000 kamper for Torvastad idrettslag. Bjørn Øyvind har spilt 317 kamper i Ungdomsavdelingen, 471 A-lags kamper og altså over 200 kamper på 2er-laget og OldBoys.
Torvastad idrettslag ilag med FK Haugesund og Geminor arrangerer fotballdag på Torvastad idrettssenter mandag 9.oktober. Påmelding inne 2.oktober til til@torvastad.no , kostnad kr 200 (ikke kr 250 som det står i TILposten) Program for dagen:
Torvastad idrettslag arrangerer delkurs 1 og 2 av NFF Grasrottreneren, lørdag og søndag 30.sept og 1.okt.
Idrettslaget har gleden av å arrangere fotballdag med FKH og Geminor på Torvastad idrettssenter mandag 9.oktober (høstferien). se vedlagte invitasjon
17.08.2017 TINE fotballskole 2017
3 dager med TINE fotballskole på Torvastad idrettssenter ble avsluttet med et populært besøk av Sondre Tronstad og Fredrik Pallesen Knudsen fra FK Haugesund på onsdag.
06.08.2017 Gutter 13 tok bronse i Lyngdalcup
Fantastisk prestasjon av Gutter 13 år, som slo Lyngdal 1-0 i bronsefinalen idag. Gutter 13 har i år deltatt med 2 lag i Lyngdal, og begge lagene kom til A-sluttspillet. Gratulerer med bronsemedaljen!
07.06.2017 Velkommen til årets Karmøy cup!
Fredag til søndag arrangeres årets Karmøycup på Torvastad idrettssenter. Vedlagt link til kampoppsettet:
05.06.2017 Tidsskjema Haugesund sparebank cup, Torvastad tirsdag 06.juni
Tidsskjema finner du i linken under, eller i vedlegg. Når det gjelder rekruttene, 7-9 år starter de sine øvelser inne i hallen kl 18.00-ca 18.45 før de går ut og løper 60 m på friidrettsbanen!
Hildegunn Hausken Fotball
11.05.2017 Karmøycup - fotball 9.-11.juni
Torvastad IL ønsker velkommen til Karmøycup for gutter og jenter i aldersklassene 13 og 14 år. Påmeldingsfrist innen 14.05.
11.01.2017 Torvastad XTRA fotball
Vi starter igjen med Xtra fotball, fredag 03 februar 2017 kl 17.00, oppmøte kl 1650. Xtra fotball er et tilbud til ALLE jenter og gutter som er mellom 10-15 år. Treningene kommer til å vare i ca 90 minutter.
Lotfi Lazaare Fotball
24.06.2015 TINE fotballskole 10,11,12.august
Torvastad IL ønsker velkommen til TINE fotballskole 10-12.august, aldersgruppe 8-12år. Påmeldingsfrist snarest, og senest 5.august.
16.02.2015 Damelaget vant igjen!
Etter en overraskende seier over Kopervik i første kamp i Vinterserien, fortsetter Damelaget vårt med gode resultater. Vard leda 2-0 til pause under søndagens kamp i Haugesund. Men i 2.omgang overtok vi og Stine Lise Thomassen(2) og Eli Gloppen scora målene som gjorde at Torvastad vant 3-2
06.11.2014 Viktig seier til A-laget over Eiger 2
A-laget vårt vant 2-1 over Eiger 2 i første kamp om kretsmesterskapet. Vi ledet 1-0 til pause etter scoring av Håkon Knutsen (bildet). I begynnelsen av 2.omg. utligna Eiger. Heldigvis klarte vi å avgjøre denne jevne kampen et kvarter før slutt. En flott prestasjon av vår kaptein Kenneth Mortveit og seier 2-1. Det kan nevnes at vi brukte 10 gutte/juniorspillere i denne i løpet av kampen.
31.10.2014 Feiring av årets seriemester og opprykket til 4.divisjon!
Torsdag kveld kl 19.00, i forbindelse med årets siste seriekamp, ble A-lagets opprykk til 4.divisjon feiret med blomsteroverrekkelser og kaka til spillere og publikum. Trener Arne Breivik har gjort en kjempejobb med laget vårt, og fått med seg mange unge gutter, som er blitt sammensveiset med de rutinerte spillerne våre. Styreleder Kjetil Vikse overrekte fortjente blomster til Arne (bildet), og i tillegg blomster til Lagleder Terje Grønningen, som også har vært en viktig brikke rundt laget.
01.04.2014 Velkommen til KarmøyCup 2014
KarmøyCup, fotballcup for 13 og 14åringer arrangeres 23-25.mai på Torvastad idrettssenter. Dere finner link til påmelding under HOVEDMENY/FOTBALL/KARMØYCUP og mer informasjon under:
01.11.2013 Gutter 16år - suveren vinner av årets 1.divisjon
Da var sesongen over for vårt Gutter 16års lag. Og vi gratulerer laget som suveren vinner av årets 1.divisjon. Åkra på 2. plass var 14 poeng bak.
31.10.2013 Junior Herrer - vinner av 2.divisjon!
Torvastad sitt juniorlag sikret seg seieren i 2.divisjon ved å slå Vard 2 i Haugesund på onsdag. Det har vært knallhard kamp med Etne om å vinne avdelingen, og etter at Torvastad slo Etne for et par uker siden hele 6-1, var det bare å fortsette seiersrekken i de siste kampene. Juniorlaget har ikke tapt en seriekamp siden 29.mai. Vi gratulerer laget, Sigve Haugland(trener) og Ingelill Josefsen(lagleder)
30.08.2013 A-laget mot Ferkingstad fredag 30.aug
Ny fredagskamp for A-laget på Håland. Kl 19.00 fredag 30.august kommer Ferkingstad på besøk. Vi håper like mange som i de siste hjemmekampene, møter opp denne kvelden og heier våre gutter fram til seier.
04.09.2012 Årets beste kamp av Gutter 9år
Torvastad gutter 9 år spilte sin beste kamp i år, og vant over Åkra med 10 - 0. Fra venstre bak: Odd Leon, Sander, Tormod Johan. Fra venstre i midten: Tobias, Håvard, Sebastian. Jørgen liggende foran.
31.08.2012 A-laget vat 3-0
På Håland ikveld vant A-laget vårt 3-0 over Haugar. Øyvind Larsen scoret første omgangs eneste mål. I andre omgang stod kampen og vippet, før Kenneth Mortveit kom alene mot Haugar-keeperen, og dermed 2-0. Lars Sigve Sandhåland fikk æren av å gjøre kvelden komplett for Torvastad, da han kjempet inn det tredje målet. Dagens Torvastad spiller ble 16 år gamle Simon Andersen, som debuterte på hjemmebane for A-laget vårt med kjempeinnsats og en veldig god kamp. Men vi må også berømme forsvaret og keeper som holdt nullen, og la grunnlaget for at vi kan avjøre kampen til vår fordel.
17.08.2012 Damelag i fotballserien i 2013?
Vi har nå en ivrig gjeng med jenter/damer som ønsker å få til et damelag i serien i 2013. Alle som ønsker å ha det sosialt og gøy, og samtidig få en god treningsøkt kan møte onsdag 22.august kl 20.00 på Håland. Da starter den første uformelle treningen opp.
11.05.2012 Seier over Stegaberg
Fredag kveld, sterk kuling fra nord, regn, men en perfekt grasmatte på Torvastad idrettssenter. A-laget vårt hadde besøk av Stegaberg, og det blei en jevn kamp der Torvastad til slutt vant 2-1. Etter at Stegaberg ledet 1-0 etter 1.omgang, snudde laget vårt til seier etter mål av Øyvind Larsen og Øystein Mathiassen. Dagens Torvastadgutt, Lars Jørgen Våge, fikk et gavekort på 500 kroner fra Skudenes&Aakra sparebank.
25.04.2012 Karmøy cup for 13 og 14 åringer helgen 1-3.juni
Torvastad IL inviterer til Karmøy Cup på Karmøys flotteste idrettsanlegg 1 - 3 juni 2012. Karmøy Cup er en cup for gutter og jenter 13 og 14 år. for mer info se vedlegg
03.03.2012 Terminliste Alaget
Kampoppsettet for sesongen 2012 er klart.
Steffen Vikre Fotball
29.01.2012 A-lagets første kamp i vintercupen
Årets første kamp ble en tøff oppgave for våre unggutter. Kopervik vant til slutt 11-0. Vi er sikre på at Torvastad skal bite bedre i fra seg i resten av kampene i Vintercupen.
19.10.2011 FAIR PLAY VINNERNE
Jenter 12år og Gutter 11år deltok i årets Statoil-cup i Grinde, og vant den store flotte FAIR-PLAY pokalen. Flott oppførsel fra spillere, ledere og foreldre på begge lag, gjorde at det var meget fortjent at Torvastad fikk denne utmerkelsen. Vi gratulerer!
15.10.2011 3 - 0 over Figgjo og A-laget avsluttet med stil
Laget vårt gjorde en god 1.omgang, og det var fortjent da Øyvind Lasren satte inn 1-0 på straffe etter at Magnus Vågen var felt. Senere i 1.omg fikk Håvard Vågen fulltreff, og dermed 2-0. I begynnelsen av 2.omgang ble først Torvastad snytt for en ny straffe, mens Figgjo fikk straffe rett etterpå. Åsmund Våge i mål tok den straffen, og Øystein Mathiassen kunne litt senere fastsette sluttresultatet til 3-0, på en fin enkeltmanns prestasjon. Lars Jørgen Våge ble kåret til dagens TIL-gutt.
14.10.2011 Viktig kamp for A-laget på lørdag
Lørdag kl 14.00 spiller A-laget årets siste seriekamp. Motstander er Figgjo, og vi må ha seier for å være 100% sikre på å berge plassen i 4.divisjon. Vi ønsker Øyvind og spillere lykke til.
23.09.2011 Viktig seier for A-laget
A-laget vant hele 9 - 1 mot Sveio ikveld. Målscorere for Torvastad var Kenneth Mortveit med 3 mål, Magnus Vågen 2 mål(dagens TILgutt), Lars Jørgen Våge, Nicolas Syvertsen, Øystein Mathiassen og Håvard Vågen.
13.08.2011 Seier over Havørn
A-laget startet høstsesongen med en 2-0 seier over Havørn på Håland fredag. Målene kom i første omgang etter scoringer av Kenneth Mortveit og Øyvind Larsen. I andre omgang kontrollerte laget ledelsen, med godt arbeid av Åsmund i målet og forsvarsfireren.
12.08.2011 Lyngdal cup
11 og 12 års lagene var også i år med på Lyngdalcup. Rapportene forteller om noen flotte dager med et variert vær og varierte resultater i kampene. Men det viktigste, alle koste seg spillere, ledere og alle foreldrene som hadde lagt en del av ferien på Sørlandet.
12.08.2011 A-laget starter høstsesongen mot Havørn på Håland
Fredag 12.septmber kl 19.00 spiller a-laget høstsesongens første seriekamp. Havørn er motstander og trener Øyvind Larsen skriver følgende før kampen:
02.06.2011 Kampreferat Torvastad - Stegaberg
Uavgjort for A-laget mot Stegaberg
21.05.2011 Kampreferat Sauda - Torvastad
Herlig borteseir for Alaget i Sauda.
12.01.2011 Fredrik Lippestad deltok på HTF i eliteturnering.
Fredrik Lippestad fra G14-laget deltok i helga i en eliteturnering i Sørlandshallen i regi av HTF. Fredrik og en annen G14-spiller var med som de yngste spilleren i en tropp som ellers bestod av G15 og G16 spillere. Gratulere Fredrik med uttakt og spillet for dette gode laget.
29.12.2010 Status snørydding
Både kunstgrasbanen og kunstgrasløkkå er rydda for snø, og klar til trening. Men det er skumle værutsikter for den neste uken, med mildvær om dagen og frost om natta, så vi er spente på hvordan det blir i det nye året.
22.12.2010 Romjulscup tirsdag 28 desember.
Vi prøver i år som i fjor med å arrangere en alle tiders romjulscup. I fjor snødde desverre arrangementet bort, men i år har høyere makter lovet oss fint vær.
10.12.2010 A-lagets motstandere i 2011
Følgende lag er i Torvastad sin pulje neste år: Avaldsnes, Figgjo, Haugar, Havørn, Mastra, Nord, Orre, Sauda, Stegaberg, Sveio, Torvastad, Vedavåg
31.10.2010 Kampreferat Sandnes Ulf 3 - Torvastad
Fjerde seier på rad for A-laget!
18.10.2010 Kampreferat Torvastad - Jarl
Jadda, jadda og jadda! 3 seiere på rad for A-laget som endelig har funnet formen.
10.10.2010 Kampreferat Havdur - Torvastad
Igjen en god kamp fra A-laget som resulterte i 3 nye poeng mot Havdur, men spennede var det denne gangen også.
04.10.2010 A-laget slo Haugar 2-1
Endelig fikk vårt A-lag en seier igjen. Vi vant en fortjent 2-1 seier i torsdagens kamp mot Haugar på Torvastad idrettssenter. Kenneth Mortveit satte inn seiersmålet i 2.omgang. Dagens Torvastad spiller ble Vegard Sætre (bildet) som scora et nydelig mål i 1.omgang. Kampreferat:
27.09.2010 G15-1 Torvastad G15, vinner av Regy Cup B-sluttspill
Med 2-1 seier mot Trott ble Torvastad G15 vinner av Regy Cup B-sluttspill
Sigve Haugland Fotball
27.09.2010 G14-1 Seier etter seier....Denne gang over Djerv 1919
G14 har sin beste sesong
Alf Arne Bjordal Fotball
23.09.2010 Solfrid og Janne målscorere i viktige kamper.
På tirsdag kunne vi se semifinalen i NM for damer, bli avgjort av Solfrid Andersen fra Trondheims Ørn og Torvastad. Banens beste sa de om Solfrid på NRK. Onsdag er vår andre Torvastad jente i Toppserien i aksjon i Russland. Janne Stange lager det avgjørende seiersmålet for Røa. Dette i en kamp i Mesterligaen for damer på bortebane mot et russisk lag. Janne skal også spille semifinale i NM i neste uke, og da blir det avgjort om vi får to Torvastad jenter i finalen i Telenor Arena lørdag 13.november. Vi heier på Røa i kampen mot Lillestrøm
18.09.2010 Torvastad - Djerv
Tap, tap og atter tap...
11.09.2010 Kampreferat Klebe - Torvastad
Nok en spennende bortekamp mot et Stavangerlag.
05.09.2010 Kampreferat Tasta - Torvastad
Et nytt bortetap for A-laget til Torvastad
30.08.2010 Kampreferat Stegaberg - Torvastad
Det gikk ikke helt som forventet for A-laget mot et hardt kjempende Stegaberg.
20.08.2010 Kampreferat Torvastad - Sauda
Det ble tap mot et meget godt lag.
19.08.2010 A-laget møter Avaldsnes i Rogalandscupen
3.runde oppsettet for Rogalandscupen er satt opp med hjemmekamp mot våre gode naboer i sør. Kampen skal avvikles før 12 .september, og vi kommer tilbake med info når kampdag er bestemt. I Rogalandscupen starter det laget fra den laveste divisjonen med et antall straffespark i forhold til divisjonsforskjell. Vi skal dermed starte med et straffespark mot Avaldsnes.
15.08.2010 Kampreferat Torvastad - Sandnes Ulf 3
Det ble seier til Torvastad i høstsesongens første kamp!
20.06.2010 Kampreferat Jarl - Torvastad
Årets første borteseier for A-laget
17.06.2010 Torvastad Gutter 14 år vant Karmøy cup
Etter noen spennede avgjørende kamper på søndag, ble det Torvastad som vant Gutter 14års klassen foran Nord 1 i årets Karmøy cup.
14.06.2010 Kampreferat Torvastad - Havdur
A-laget klarte bare uavgjort i hjemmekampen mot Havdur.
14.06.2010 Takk til arrangørstaben Karmøy Cup 2010
Takk for vel gjennomført turnering. Takk til ledelse, dommere, kioskpersonale, kjøkkenpersonale og ryddegjengen. Takk til alle andre som gjorde en mindre eller større jobb også. Været kan vi ikke gjøre noe med, men resten, gikk etter min mening, så godt som det kunne. Mvh Roy Vikre Styreleder Torvastad IL
28.05.2010 Surt tap for vårt A-lag
Etter å ha ledet 2-0 klarte våre spillere, med god hjelp av dommertrioen å rote bort 3 poeng. Våre spillere må framvise en helt annen innsats hvis vi skal ta poeng framover. Men i torsdagens kamp var det 4 situasjoner der dommerne feilet stygt som kom i fokus, og som påvirket sluttresultatet:
23.05.2010 Kampreferat Djerv 1919 - Torvastad
Sesongens første tap for A-laget.
25.04.2010 Kampreferat Torvastad - Stegaberg
Andre seriekamp for A-laget til Torvastad.
19.04.2010 Kampreferat Sauda ? Torvastad
Første seriekamp for A-laget til Torvastad.
03.02.2010 Bli fotballdommer i Rogaland Fotballkrets!
Har du ambisjoner om en fotballdommerkarriere, - nå har du mulighet til å melde deg til et av våre rekrutteringsdommerkurs. Kurset er for deg som er fylt 16 år og som ønsker å dømme elleverfotball. Kurset består av fire moduler med innføring og opplæring i spillereglene for ellverfotball.
02.02.2009 Seier i første treningskamp
Onsdag 28.januar blei årets første treningskamp gjennomført på kunstgraset til Nord. Torvastad vant 3-2 over hjemmelaget, og trener Thormod Ness kommenterer kampen slik:
02.02.2009 Fotballavdelingen med nytt styre
På ekstraordinær årssamling i Fotballavdelingen fikk vi på plass alle verv for 2009. Og for første gang har vi fått en dame som leder av Fotballavdelingen. Anne Storesund Vågen har en brei erfaring fra forskjellige verv i Torvastad idrettslag, og vi er veldig glade for at Anne nå leder vår desidert største avdeling. Med seg som nestleder har hun fått Christen Oftedal. Dermed ser Styret i Fotballavdelingen slik ut:
28.11.2007 A-laget med åpent hus på onsdags kvelder
Fra og med 9.januar arrangerer A-laget med støtteapparat åpent hus på klubbhuset
19.06.2007 Junior Damene vant over Haugar
Junior damene avsluttet vårsesongen med 2-1 seier over Haugar på Håland mandag. Les Steinar,s referat:
19.06.2007 Karmøymestere 2007
Søndag ble de siste 5 Karmøymestere klare på Torvastad Idrettssenter:
16.06.2007 Karmøycup, resultater lørdag og kampoppsett søndag
Flere Karmøymestere ble klar i løpet av lørdagen. Kopervik har vunnet J13år og J15år. Åkra har vunnet G13 og G14. Finalene i J14 og J19 pluss G15, G16 og G19år blir avviklet på søndag
04.06.2007 Veien Vidare...
Oppmøte 1530 på Norheim Næringspark er ikke enkelt når en i utgangspunktet er ferdig på jobb på Kårstø i samme sekund. Dermed kunne jeg se langt etter sekundene på sofaen før kamp (noe jeg aldri hadde kunnet tatt uansett da)...
Kjetil Veslestøl Tveito Fotball
24.05.2007 Seier til Junior Damene
Junior Damene ga Steinar en flott 50-års presang med seier over Bremnes på onsdag. Henriette (bildet) laget 2 av målene i denne viktige kampen.