Nye rutiner for Gylteholmen Brygger

I forbindelse med nytt havnereglement, har styret i GB innført nye søknadsprosedyrer for kjøp/salg og utleie av båtplasser på Gylteholmen Brygger.

For at styret skal kunne arbeide effektivt med salg og utleie, har vi valgt å legge dette til faste datoer hvert år. Alle som skal selge eller kjøpe, leie eller leie ut, må derfor forholde seg til de frister som er satt opp i havnereglementet. Frist for å søke plass til vinteropplag er 1. oktober, mens frist for å søke om plass til sommersesongen er 1. februar.

Alle transaksjoner vil fra nå av håndteres av styret, slik at man får en rettferdig fordeling av plasser etter gjeldende tildelingskriterier. Man må gjerne søke eller varsle om salg, utleie eller båtplass på andre tidspunkt, men alle søknader vil behandles samtidig på oppgitte tidspunkt og tildeling vil skje i samsvar med dette. I den forbindelse foreligger det nye søknadsskjema for både kjøp og leie av plass og du finner de under Gylteholmen Brygger.

Styret ønsker også fra nå av i sterkere grad å tildele både leierettsplasser og låneplasser etter gjeldende kriterier, hvilket medfører at seilbåter vil ha fortrinnsrett fram for motorbåter. Dette er i tråd med DSSFs opprinnelige intensjoner med Gylteholmen Brygger, der utvikling av klubbens seilermiljøet skulle vektlegges. Vi ønsker selvfølgelig fortsatt eiere av motorbåter velkommen i vårt havneanlegg om det er ledige plasser og dette medfører ingen endringer for de som allerede har fast plass i havna. Styret vil også legge vekt på at båtstørrelsen harmonerer med den plass som kjøpes eller leies, slik at utnyttelsesgraden blir optimal.

/Styret
Gylteholmen Brygger

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift