Terminliste for jolleseilerne - sesong 2016

Her finner du informasjon over når optimistene trener, hvilke treningssamlinger som er aktuelle og en oversikt over regattaer i 2016-sesongen.

Optimist terminliste 2016

Disse arrangementene vil det tradisjonelt være aktive seilere fra DSSF med på. Det betyr at vi stiller med følgebåter /sikkerhetsbåter og foreldre som kan bistå nye seilere.
Av lavterskelarrangementer for nybegynnere, er Pinseleir i Tønsberg og Askeroptimisten populære. Arrangementene er kategorisert i A, B og C  hvorav C er for de yngste og ferskeste.

NC (Norgescup) er kun åpen for seilere som er født i 2005 og eldre. Det samme gjelder NM. Påskesamling, Pinseleir og Askeroptimisten er tilpasset nivå og passer alle.

Les mer om kategoriseringen og arrangementene på nettsiden til Norsk optimistjolleklubb, http://www.optimistjolle.no/ 

Se også OAS terminliste på våre hjemmesider.

Våre egne treninger er viktige i starten. De litt mer viderekomne og NC-seilerne starter treningen i Drøbak 11. april, men det er muligheter også før dette andre steder. Frem til 1. mai, vil Harald Klæboe trene NC-partiet inntil Juni Bjørneset tar over i begynnelsen av mai.

Nybegynnere og litt viderkomne vil trenes av Håkon Steine Jørgensen fra 2. mai. Treninger foregår som vanlig mandag og onsdag. Seilerne må være ferdig skiftet og med rigget båt klar til sjøsetting kl. 18.

Ved spørsmål kontakt jolleansvarlig: Harald  tl. 977 64 866.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift