Invitasjon til premieutdeling OAS Cup 2015

Oslo Akershus Seilkrets inviterer til avslutning og premieutdeling 27. oktober på KNS.

INVITASJON:

Premieutdeling OAS Cup  2015  -

sted:  KNS Seilsportsenter Ulabrand  27.10.15  kl. 1800

Til alle seilere som har deltatt i OAS Cup 2015

Rankinglisten foreligger nå, den er basert på resultatlister OAS har mottatt fra de arrangerende klubbene.  Finn resultatene på: www.sites.google.com/site/osloakershusseilkrets/home

Premieutdelingen starter kl. 1800 m/pølser og brus til seilerne.  Deretter kommer Bjørnar Erikstad fra Tønsberg SF, han vil fortelle om og vise lysbilder fra sine mange seilaser rundt om i Norge og utlandet.

De aller fleste har nok hørt om Bjørnar, han seiler 2.4 m og har deltatt i Parolympisk hvor han fikk gullmedalje.  Han er en av Norges toppseilere og en av kandidatene til medalje under OL 2016, han har fått NI’s Idrettspris og er dessuten trener i Tønsberg SF.

Premieutdelingen vil bli etter Bjørnars innlegg, og vi regner med å avslutte ca. kl. 2000.

Vi håper at mange av dere vil komme på premieutdelingen.  Mht. parkering på Ulabrand så er det P-automat hvor man betaler m/kort – husk å trekke kortet når du skal kjøre hjem så får du kvittering på belastet sum.

Det ville være fint om dere sendte meg en liten melding og sa fra om dere kommer.  Foreløpig har jeg bare en påmelding som jeg fikk etter ”Askeroptimisten”

Velkommen alle sammen.

Med vennlig hilsen
Marit Kuhle
Kretssekretær i OAS

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift